معرفی و دانلود کتاب هنر خوب زندگی کردن اثر رولف دوبلی رایگان به همراه خلاصه کتاب
- نویسنده: رولف دوبلی
- مترجم: عادل فردوسی پور، بهزاد توکلی، علی شهروز
- ناشر: نشر چشمه
- گروه سنی: بزرگسال
- تعداد صفحه: 249
- سال انتشار: 2017 میلادی
- افتخارات: -
کتاب هنر خوب زندگی کردن از نویسنده نام آشنای سوئیسی رولف دوبلی میباشد که شباهتهایی با کتاب دیگر او یعنی هنر شفاف اندیشیدن دارد اما در عین حال درسها و نکات آموزنده خود را روایت مینماید. اثری سرشار از حکایتها و جملات به یاد ماندنی که میتوان با خواندنش به جذابیتش پی برد. سخنانی که از ریچارد تیلر، دیوید بروکس، دنیل کانمن و پاول دولان در کتاب نقل شدهاند به پربار بودن نوشته مؤلف سوئیسی افزوده است. دوبلی در کتابش قرار نیست با میانبرهایی که به ما نشان میدهد به یکباره زندگیمان را از این رو به آن رو کند بلکه هدفش آگاهی بخشیدن به آنسانهاست که چگونه میتوانند با توجه عمیق به درونشان، قدم به قدم به سوی زندگی بهتر نزدیک شده و آن را برای خود بسازند.
کتاب معرفی شده در سال 2017 به زبان انگلیسی منتشر و از آن زمان تاکنون در اختیار مخاطبانش در سراسر جهان قرار گرفته است. اولین درس مطرح شده در اثر مذکور این است که پس از برآورده شدن نیازهای اولیه انسان، افزایش درآمد حداکثر تا یک جایی میتواند رضایت از زندگی را ایجاد کند و از آن جا به بعد، عوامل درونی همچون عزت نفس تعیینکننده حال خوب آدمها هستند که باید هر لحظه ارتقا پیدا کنند و انسان از درون غنی گردد نه با عوامل خارجی مانند مادیات. درس بعدی تغییر خودمان و پرهیز از تغییر دیگران است. دوبلی اعتقاد قلبی دارد که باید مسائل خودمان را حل کنیم و تغییراتی در خود ایجاد نماییم چرا که تغییر دیگران به هیچ عنوان امکانپذیر نیست و اگر نمیتوانیم با آنها کنار بیاییم راهی جز ترک آنها باقی نمیماند. به دنبال رقابت نبودن و در عوضش حفظ آرامش و سپس ساختن یک زندگی خوب و هدفدار آنهم با یک تفکر صحیح و مناسب، آموزه دیگری است که مؤلف برای داشتن، خوب آن را مدنظر قرار میدهد.
ساده نگری و هوشمندانه بودن آموزشهای این کتاب در درس بعدی بیشتر نمایان میشود زیرا نویسنده میگوید تنها با یک سری اصلاحات جزئی و البته مداوم میتوان تأثیرات شگرفی بر روی احوالات زندگی گذاشت. بر خلاف باور موجود در جوامع که بسیاری از مردم فکر میکنند همه چیز باید در ابتدا، خوب و بینقص باشد رولف دوبلی اینگونه عنوان میکند که با تغییرات کوچک و مستمر قادر به رقم زدن نتایجی خوب خواهیم بود. دوست داشتن و به عبارت دیگر لذت بردن از کاری که انسانها انجام میدهند و شغلشان محسوب میشود نکته قابل توجه دیگری است که بدون در نظر گرفتنش بیشترین ساعات عمرمان را به بطالت و در جا زدن خواهیم گذراند. توجه به آثار مخرب برخی از ابزارها که در زندگی روزمره به آنها دسترسی داریم هم از موارد بسیار مهم از نظر مؤلف میباشند که حتماً باید در نظر گرفته شوند و همچنین تواضعی که موجب برقراری ارتباط بهتر با دنیای پیرامونمان میگردد و البته نکات مطروحه دیگر که با خواندن کامل کتاب، از آنها بهرهمند خواهید شد.
در ادامه میتوانید علاوه بر خلاصه کتاب متنی، به خلاصه صوتی کتاب هنر خوب زندگی کردن گوش دهید و آن را دانلود کنید:
رولف دوبلی (Rolf Dobelli) نویسنده، کارآفرین و رماننویس متولد سوئیس که در سال 1966 در این کشور متولد شد علاوه بر این کتاب مؤلف اثر پرفروش «هنر شفاف اندیشیدن» نیز میباشد وی به چنان تبحری در زمینه سخنرانی و نوشتن کتابهای مرتبط با فلسفه دست پیدا کرده است که امروزه از جمله شخصیتهای مطرح و محبوب در این حوزه به حساب میآید. او با حضور در جلسههایی همچون «تبادل غیررسمی افکار» که در سال 2004 در مونیخ برگزار شد به گفته خود پس از آشنایی با افرادی همچون نسیم نیکولاس طالب انگیزهاش برای کسب اطلاعات درباره موضوع اشتباهات چندین برابر گردید و تحقیقاتش را در این زمینه قوت بخشید.
افرادی که معتقدند خوب زندگی کردن حق مسلم آنها میباشد و از این رو در جستجوی آن هستند که چه اصلاحاتی را میبایست در افکار و نحوه زندگی خود ایجاد نمایند، مخاطبان مدنظر این کتاب و مؤلفش هستند. به بیانی دیگر اشخاصی که خواستار رقم زدن تحولاتی چشم گیر در اتفاقات زندگیشان میباشند، اثر مذکور برایشان یک دستورالعمل قطعی تلقی میگردد.
کتاب هنر خوب زندگی کردن با بیان واضح و روشن رولف دوبلی، در شش فصل اصلی البته پس از مقدمه توسط مؤلف طبقهبندی شده که هر فصل زیرمجموعههای خودش را دارد و عناوین فصول به این ترتیب میباشند:
تبدیل باخت به برد
چرا موفقیتهایتان را خودتان به دست نیاوردهاید
چرا کسلکنندهها از ماجراجوها موفق ترند
چگونه بلندگوهای ذهنتان را خاموش کنید
نحوه مطالعه ما اشتباه است
چرا زندگی ما با داستانهای جنایی متفاوت است
هیچ چیز احمقانهتر از جان کندن در شغلی نیست که درآمد بالایی دارد اما هیچ لذتی از آن نمیبرید.
قرار نیست همه ابزارهایی که در اختیار ما قرار دارد به ما کمک کند و برای ما مفید باشد این ابزارها فقط دردسر ما را بیشتر میکنند.
چیزهایی که اضافه میکنید زندگی شما را غنی نمیکند بلکه چیزهایی که فراموش میکنید، این کار را انجام میدهند.
یک مهارت برجسته هزار مهارت در سطح متوسط را مغلوب میکند هر ساعت سرمایهگذاری در حلقه مهارتتان به اندازه هزینه کردن هزار دلار در جای دیگر ارزشمند است.
از آنجا که مشکلات مانند شرابهای بزرگ بوردو نیستند با افزایش سن بهبود پیدا نمیکنند.
پذیرفتن واقعیت زمانی آسان است که آنچه را که میبینید دوست داشته باشید.
شش درصد از کل افرادی که روی زمین، زندگی کردهاند در این لحظه زنده هستند.
آدمهای عجیب و غریب را بشناسید اما خودتان شبیه آنها نشوید.
اصلاح، جز همیشگی در مسیر زندگی است و رمز بقا و ماندگاری است به جای آنکه مدام به فکر این باشید که تنظیمات ابتدایی زندگی را تغییر بدهید و مدتها وقت صرف کنید تا یک نقطه شروع بیعیب و نقص را پیدا کنید در همان نقطهای که هستید فقط یک سری اصلاحات جزئی انجام دهید.
همه نتایج صد در صد مبتنی بر تلاش شما نیست، نقش فاکتورهای بیرونی، شانس و ژن را نباید نادیده گرفت. بسیاری از داشتههای شما با زحمت شما به دست نیامده است، بدانید که قرار نیست تمام خواستههای شما ارضا شوند چون اتفاقات زیادی رخ میدهند که خارج از کنترل شما هستند.
احساس قربانی را داشتن، فاجعه بارترین شیوه گذران زندگی است.
هیچ چیز احمقانهتر از این نیست که برای کاری به سختی تلاش کنید که پول زیادی برای شما به همراه دارد اما برایتان سرگرمکننده نیست خصوصاً اگر این پول را به جای کسب تجربه بر روی اقلام مصرفی، سرمایهگذاری کنید.
دویت آیزنهاور گفته است: برنامهها هیچ چیز نیستند اما برنامهریزی همه چیز است.
خوشبختی را تنها در سنگر ذهنیتان میتوانید پیدا کنید.
چارلی مونگر بیان میکند: اگر به حل کردن مشکل زمانی که قابل حل است مبادرت نکنید و صبر میکنید تا اصلاح ناپذیر شود، میتوانید بگویید آن قدر احمق هستید که لیاقت این مشکل را دارید.
اگر گرداب بزرگی سر راهتان وجود دارد و میخواهید به بیست فوتی آن نرسید، بهتر است از پانصد فوتی از آن دور شوید.
مغز ما به طور خودکار با هر سه لایه زمان، گذشته، حال و آینده کنار میآید، مسأله این است که بر روی کدام یک تمرکز میکنیم، پیشنهاد من این است که از طرحریزی برنامههای طولانی مدت پرهیز نکنید اما به محض اینکه برنامهها آماده شدند باید تمام تمرکز خود را بر روی حال بگذارید. از تجربیات حال خود نهایت استفاده را ببرید به جای اینکه نگران خاطرات آینده باشید، به جای عکاسی از غروب خورشید، از آن لذت ببرید.
زندگی پر از لحظات شگفتانگیز و در عین حال فراموش شده هنوز هم یک زندگی شگفتانگیز است بنابراین دیگر به تجربیات، به عنوان سپرده برای حافظه خود فکر نکنید روزی در بستر مرگ خواهید بود و حساب شما برای همیشه بسته خواهد شد.
هر اندازه خود را کمتر مهم بپندارید زندگیتان بهتر خواهد بود.
موفقیت به افکار شما وابسته است و نه به داراییهای شما، خود را دست کم نگیرید و بدانید که ذهن قدرتمند توانایی فائق آمدن بر بسیاری از شرایط سخت را دارد. اگر امروز اتفاقات بدی هستند که آنها را تجربه نکردهاید به این معنی است که روزی این خود شما بودید که عامل رخ ندادن آنها بودهاید. آنچه باید برای خوب زیستن رخ دهد در ذهن ما است.
این ایده که زندگی خوب، یک وضعیت یا شرایط پایدار است، کاملاً اشتباه است. زندگی خوب فقط با سازگاری مجدد به طور پیوسته حاصل میشود پس چرا ما اینقدر به درست کردن و اصلاح کردن، بیتمایل هستیم؟ زیرا ما هر دوباره کاری کوچکی را به عنوان یک نقص در برنامه تفسیر میکنیم. بدیهی است که با خود میگوییم برنامه ما اجرایی نیست. خجالت میکشیم و احساس شکست میکنیم، واقعیت این است که برنامهها هیچ وقت با تمام جزئیات پیاده نمیشوند و اگر کسی گاهاً بدون مشکل برنامهاش را پیاده میکند کاملاً تصادفی است.
ظرفیت اصلاح کردن بنیان هر عملکرد دموکراسی است این موضوع در مورد انتخاب کردن مرد یا زن، مناسب نیست این، در مورد جایگزینی مرد اشتباه یا زن اشتباه، بدون خونریزی است.
طوری زندگی کنید که بتوانید باز هم در آینه به خودتان نگاه کنید.
فیلسوف رومی سنکا نوشت: همه کسانی که شما را به خودشان فرامی خوانند شما را از خودتان دور میکنند.
ما تأثیر خرید کردن بر حس خوشبختی خود را دست بالا میگیریم و تأثیر تجربه کسب کردن را دست کم میگیریم.
بیشتر افراد از تمرکز به صورت اشتباه استفاده میکنند، ممکن است موارد مثبت زیادی وجود داشته باشد اما ذهن ما را به سمت تمرکز و توجه روی مواردی جلب میکند که حتی ممکن است کم اهمیت باشد، اینگونه ما جوانب مختلف یک موضوع را به خوبی درک نمیکنیم چون دائم در حال مقایسه شرایط زندگی خود با دیگران هستیم.
چیزی که شما را عذاب میدهد ذهنیت منفی و محدودتان نسبت به موضوعات مختلف است بنابراین روی موضوعات پیش پا افتاده تمرکز نکنید تا بتوانید زندگی خوبی داشته باشید. این، همان تکنیک فریب تمرکز است.
نویسنده | رولف دوبلی |
مترجم | عادل فردوسی پور، بهزاد توکلی، علی شهروز |
ناشر | نشر چشمه |
شابک | 9786002299628 |
موضوع | موفقیت و مهارتهای زندگی |
قطع | رقعی |
نوع جلد | شومیز |
گروه سنی | بزرگسال |
تعداد جلد | 1 |
تعداد صفحه | 249 |
وزن | 205 گرم |
سایر توضیحات | - عنوان دیگر: هنر خوب زیستن: 52 میانبر برای آرامش، ثروت و موفقیت |
سلام من از مترجمان این کتاب خیلی تشکر میکنم چون که کتاب فوق العاده ای را ترجمه کرده اند بااینکه این اولین کتابی هست که خواندم ولی مطالب خوب و بدرد بخوری دارد ممنون از نشر چشمه بابت کیفیت چاپ خوب این کتاب
کتاب خیلی خوبیه هم از نظر محتوا هم از نظر چاپ من خودم اولش که کتاب رو دیدم فکر کردم کاغذای کاهی بی کیفیت هست ولی اینا کاغذای بالکی هستن که برای محیط زیست استانداردترند. وزنشون نسبت به کاغذای معمولی خیلی کمتره ولی ضخیم تر هستن و تکنولوژی چاپش هم با کتابای معمولی فرق میکنه
کتاب عالیه و ترجمه عادل فردوسی پور واقعا شگفت زدم کرد این کتاب خیلی از افکار کلیشه ای روزمره رو زیر سوال میبره افکاری که به جز غم و اضطراب برامون چیزی ندارند
از خواندن این کتاب و مرور چندین باره متن لذت بردم. متنی به روز، کاملا کاربردی و مبتنی بر واقعیت زندگی روزمره که با قلمی دقیق استادانه مستند شده است. پیشگفتار عادل بجا و هوشمندانه تنظیم شده. مجموعه ای قابل توجه و اثرگذار که خوندن چندباره این اثر به دوستان اهل کتاب شدیدا توصیه میکنم.
یک کتاب عالی لازم به تعریف نیست فقط میشه گفت هر کسی باید این کتاب و کتاب هنر شفاف اندیشیدن را حتما بخونه در پایان با قسمتی از این کتاب سخن را به پایان میرسانم ((چارلی مانگر در نسخه آهنین: هر وقت فکر کردید که یک وضعیت یا یک فرد دارد زندگی شما را نابود می کند در واقع خودتان هستید... که در حال نابود کردن زندگی تان هستید خودقربانی پنداری یک روش فوق العاده برای نابود کردن زندگی تان است))
با سلام. کتاب بسیار عالی و کاربردی که به همگان توصیه میشود.
این کتاب بسیار کتاب زیبایی هست و ب نظر یکی از چیزهای خوبی ک داره وزن بی نهایت کمش هست .همین که کتاب سنگین نیست ادمو ترغیب میکنه ب مکان های مختلف برای خوندنش برد.به نظرم این نقطه قوتش هست تا منفی. ولی اگر یکم هزینش کمتر بود بهتر بود.
چون کتاب هنر شفاف اندیشیدن رو قبلا خونده بودم کنجکاو شدم که این رو هم بخونم،هر دو کتاب خوبی هستند
من چاپ نهم این کتاب رو از خریدم. بسیار کتاب مفید، مبتنی بر واقعیت و علمی است. بازار کتاب هایی که اصرار دارند به مخاطب چیزی رو بگویند که دوست داره بشنوه گذشته. امروزه هر فردی که اهل مطالعه است بنظرم باید بدنبال جستن واقعیت باشه نه حرف های واهی... این کتاب کاملا با اصول روانشناسی عصر جدید منطبقه. و ترجمه فوق العاده عادل فردوسی پور لذت مطالعه این کتاب رو دو چندان میکنه. چون مشخصه تمام سعی مترجم بر ادایِ جان کلمات بوده و متن دقیق و با وسواس برگردانده شده.
کتاب خوبیه و برگه ها هم خارجی و سبک هستش
این کتاب از کتابهایی هست که حتمن باید خوند . بسیار عالی
این کتاب با دسته بندی مطالب در چند صفحه کوتاه حس کسالت مطالعه رو از بین برده و خیلی سریع میتونین از موضوعات نتیجه گیری کنید
سلام خلاصه بگم این کتاب محتوای کاملا معمولی دارد، اگر قصد دارید کتاب در این زمینه مطالعه بفرمایید و توسعه فردی را مد نظر دارید، کتاب های بهتری پیش رو دارید، توصیه بنده، اثر مرکب دارن هاردی، بارها و بارها بخوانید. یکبار کم است.
برگاش سبکه کتاب خیلی خوبیه
محتوای فوق العاده جذاب و کاربردی ترجمه ساده و روان