
دانلود کتاب عادت های اتمی اثر جیمز کلییر رایگان
- نویسنده: جیمز کلییر
- مترجم: هادی بهمنی
- ناشر: نشر نوین
- گروه سنی: بزرگسال
- تعداد صفحه: 275
- سال انتشار: 2018 میلادی
- افتخارات: پرفروشترین کتاب نیویورک تایمز
امروزه وقتی انسانها تصمیم میگیرند تحولات عظیمی در زندگی خود به وجود آورند، یکی از راهکارهایی که میتوان به آنها پیشنهاد کرد ایجاد نمودن عادات بسیار ارزشمند است که میتوانند با به وجود آوردن و ادامه دادن آنها، ناخودآگاه خود را به کنترلشان در آورند و با پایهای بسیار محکم و درونی قویتر از قبل به سوی خواستههایشان گام بردارند. کتاب عادتهای اتمی به نویسندگی جیمز کلییر قصد دارد همین مسئله را برای خواننده باز کند و نقشه راه را به او نشان دهد. این کتاب مانند دیگر کتب زمینه موفقیت و رشد فردی، انگیزه زیادی را هم در مخاطب ایجاد میکند. نام کتاب، نکتهای بسیار حائز اهمیت را به همگان یادآوری میکند و آن این است که اگرچه برخی عادتها در ظاهر کوچک و شبیه به اتم میباشند، ولی با همین اندازه بسیار کوچک، چنان قدرتی را دارا هستند که میتوانند باعث سقوط و یا اوج انسانها گردند. در این اثر عادت، تعریف درست و کاملی از آن صورت گرفته و مجموعه رفتارها و اقداماتی است که به صورت مداوم و ناخودآگاه انجام میشوند. نتیجه تحقیقات نشان میدهد منشا 40 درصد از رفتارهای آدمها از روی عاداتشان است. چنانکه شخصیت، نگرش و اعتقادات افراد از عادتهایشان سرچشمه میگیرند.
یکی دیگر از نکات فوق العادهای که جیمز کلیر به آن اشاره میکند «دره ناامیدی» است یعنی زمانی که افراد عادتهای جدیدی در خود ایجاد میکنند ممکن است در روزها و شاید ماههای ابتدایی تغییرات محسوسی نبینند و همین موجب شود آنها را کنار بگذارند. ولی کمی صبوری و پیگیری روند مذکور انسانها را به جایی که مد نظرشان بوده است میرساند و کم کم آثار مثبت را یک به یک مشاهده خواهند کرد. توضیحات جداگانه و شفافی که مولف در مورد سیستم و هدف ارائه میکند هم به خواندنیتر شدن کتاب پیش رو کمک شایانی میکند و البته تمرکزی که خواستار آن است و به مخاطبانش تاکید میکند که در هر دو مورد دقت و حساسیت لازم را داشته باشند و البته نگاهی دقیقتر به سیستم.
کلیر وقتی از شخصیت مورد علاقه انسانها و رسیدن به آن سخن به میان میآورد باز قدرت خود را در راهنمایی دقیق ما و خلق عادات موثر به رخ میکشد. او جمله فوق العادهای دارد و میگوید اگر شخصیتی که هدف رسیدن به آن را داریم با عادتهایمان در تعارض باشد هیچگاه به مقصود خود نمیرسیم، پس باید کمی عقبتر بیاییم، به مشاهده خودمان و شخصیتی که میخواهیم بسازیم بپردازیم و حالا مطابق با آن به عادتهایی که میتوانند این شخصیت را به وجود آورند بیندیشیم و پس از برنامه ریزی، عمل به آنها را آغاز کنیم. وی از اهمیت در نظر گرفتن جایزه برای خودمان آنهم زمانی که قصدمان برای رسیدن به عادتهای خوب جدی است میگوید، که مطمئنا میخواهد انگیزه انسانها را با این توصیهاش افزایش دهد و در مرحله بعد هم، از بین بردن عادات را مورد بررسی و تبیین قرار میدهد. پس باید خوب به حرفهای جیمز در این کتاب گوش داد و قدم به قدم با آن رو به جلو پیش رفت.
در ادامه میتوانید علاوه بر خلاصه کتاب متنی، به خلاصه صوتی کتاب عادت های اتمی گوش دهید و آن را دانلود کنید:
جیمز کلییر (James Clear) نویسندهای آمریکایی میباشد که به عنوان سخنران انگیزشی و حتی عکاسی هم در سطح حرفهای فعالیت مینماید. سخنرانیهای او برای شرکتهای بزرگی همچون جنرال الکتریک، اینتل، لینکدین و هوندا در جهان سر و صدای زیادی به پا کرده است و همچنان در آکادمیهایی مانند عادت، مشاوره و خدمات مختلفی به مردم میدهد. جیمز کلیر نویسندهای است که نتیجه مطالعات و تحقیقات او تاکنون به بیش از 50 زبان زنده دنیا ترجمه شده است و برای مثال همین کتاب عادتهای اتمی به مدت یک سال در لیست پرفروشترین آثار نیویورک تایمز قرار داشت وی اگرچه فعالیت خود را با وبلاگ نویسی آغاز کرد اما علاقهاش به زمینه رشد فردی از جمله عادات انسان و تاثیرش بر روی زندگی باعث چاپ این اثر از سوی او شد.
نام کتاب مشخص کننده آن است که مناسب افرادی است که میخواهند در قدم اول عادات مثبت برای خود ایجاد کنند و سپس عادات بد و منفیشان را کنار بگذارند. آنهایی که با این تغییرات میخواهند زندگی بهتری را تجربه کنند و البته با نحوه کارکرد عادات و به عبارتی ساز و کار آنها به خوبی آشنا شوند و سپس دست به اقدام بزنند.
مولف مطالبش را با جزئیات کامل و دقیق به خواننده ارائه نموده و در 8 فصل اصلی با عناوینی که به آنها اشاره خواهیم کرد مخاطب را قدم به قدم توجیه و همراهی کرده است:
تغییر بزرگ در زندگی به کمک عادتهای کوچک
عادتهای کوچک، تاثیرات بزرگ
تعریف عادت
ساختن عادتهای جدید
پاداش، انگیزه پایبندی به عادات جدید
آسان نمودن عادتها
عادتهای لذت بخش و خوشایند
چارچوب پایبندی به عادتها
عادت اتمی در واقع روال یا رفتاری است که به صورت منظم انجام میشود، این روال خیلی ساده و جزیی است ولی قدرت فراوانی دارد و جزیی از سیستم رشد مرکب به حساب میآید. منظور از اتم همین کوچک و خرد بودن است.
اگر عادتهای کوچک و خوب را در خود پرورش دهید ممکن است در ابتدا تاثیری در زندگی شما نگذارند ولی وقتی با هم ترکیب شوند زندگی شما را به شدت تحت تاثیر قرار میدهند. میتوان به عادتها به چشم سرمایه گذاری نگاه کرد، ایجاد عادت خوب در زندگی دقیقا مانند پس انداز کردن مبلغی ناچیز در دراز مدت است.
نیازی نیست قربانی محیط خود شوید شما میتوانید معمار آن باشید.
اهداف برای تعیین جهت، خوب هستند اما سیستمها برای پیشرفت، بهترین هستند.
وقتی نمیتوانید با بهتر بودن پیروز شوید، میتوانید با متفاوت بودن پیروز شوید.
ما مخصوصا از عادتهای سه گروه تقلید میکنیم: نزدیکان، اکثریت مردم، افراد قدرتمند.
موفقیت محصول عادات روزانه ما است نه تحول یکباره در زندگی.
چیزهایی که به دست میآورید تابعی از عادتهای شما هستند، داراییهای شما تابعی از عادتهای مالی شما است، وزن شما نتیجه عادتهای غذایی شما میباشند، دانش و آگاهی شما در نتیجه عادات یادگیری شما به وجود میآیند و البته شلختگی شما نتیجه عادت شما به بی نظمی است.
خط عادتهای خود را دنبال کنید و زنجیره را قطع نکنید، در صورتی که عادتی را فراموش میکنید حتما دوباره آن را انجام دهید و به مسیر اصلی بازگردید.
قدرتمندترین نتایج با تاخیر ظاهر میشوند، هر قدر بیشتر به یک جنبه بخصوص از هویت خود افتخار کنید انگیزه بیشتری برای حفظ عادتهای مربوط به آن خواهید داشت. موثرترین فرم یادگیری تمرین کردن است نه برنامه ریزی. عادتها بر اساس تعداد دفعات وقوعشان شکل میگیرند نه بازه رمانی که رخ میدهند.
اگر در برههای زمانی تنها بر یک کار تمرکز کنید خواهید دید که در مقایسه با انجام چند کار به صورت همزمان آن را بهتر انجام میدهید. همچنین به مغزتان یاد میدهید بجای اینکه همیشه در جستجوی چیزهای جدید باشد، بر مسائل قبلی تمرکز کند.
استراتژیهای جدید مقبولتر از قدیمیها به نظر میرسند. زیرا امیدهای بدون حد و مرزی را در درون خود دارند. همانطور که ارسطو اشاره کرده: جوانان به راحتی فریب میخورند چون خیلی سریع امید میبندند، شاید بتوان این جمله را بدین شکل ویرایش کرد که: جوانان به راحتی فریب میخورند زیرا صرفا امید دارند.
اگر یک موضوع کاری کند که فرد احساساتی شود آن فرد دیگر به ندرت به دادهها علاقه مند میشود. به همین دلیل است که احساسات میتوانند تهدیدی برای تصمیم گیری عاقلانه ما باشند.
موفقیت هدفی نیست که بخواهید بدوید تا به آن برسید و از خط پایان عبور کنید، یک سیستم از بهبودها و پروسهای بی پایان است که باید اصلاح شود.
زندگی دائما در حال تغییر است بنابراین باید به صورت متناوب خودتان را بررسی کنید تا ببینید که آیا عادتها و باورهای پیشینتان هنوز در خدمت شما قرار دارند یا خیر، فقدان خود آگاهی یک سم است، انعکاس و بازبینی نقش پادزهر را ایفا میکند.
عادتها ضروری هستند اما برای رسیدن به درجه استادی، کفایت نمیکنند. آنچه بدان نیاز دارید ترکیبی از عادتهای ناخودآگاه و رویکرد حساب شده است.
نویسنده |
جیمز کلیر |
مترجم |
هادی بهمنی |
ناشر |
نشر نوین |
شابک |
978-600-8738-70-1 |
موضوع |
توسعه فردی - ترک عادت - ساخت عادت |
ردهبندی کتاب |
روانشناسی (فلسفه و روانشناسی) |
قطع |
رقعی |
نوع جلد |
شومیز |
تعداد جلد |
1 |
تعداد صفحه |
275 |
وزن |
250 گرم |