معرفی و دانلود کتاب هفت عادت مردمان موثر اثر استفان کاوی رایگان به همراه خلاصه کتاب
- نویسنده: استفان کاوی
- مترجم: گیتی خوشدل
- ناشر: نشر پیکان
- گروه سنی: بزرگسال
- تعداد صفحه: 189
- سال انتشار: 1989 میلادی
- افتخارات: -
استفان کاوی در کتاب هفت عادت مردمان موثر اثری را رقمزده است که از بهترینها در زمینه کنترل زندگی در روانشناسی محسوب میشود انسانهایی که مخاطب این کتاب قرار دارند افرادی میباشند که با در دست گرفتن کنترل زندگیشان، قدمهایی را در راستای دستیابی به موفقیت برمیدارند. اثر انتشار یافته در دهه 1990 میلادی هنوز به عنوان یکی از آثار پرفروش بازار چاپ و نشر است که موضوع اصلیاش، رشد و توسعه فردی است. با خواندن هفت عادت مردمان موثر قرار نیست فقط در زمینه کسب و کار به شرایط مناسبی برسید بلکه هدف، پیشرفت در تمامی وجوه از جمله سلامتی، ورزش و اتفاقات مختلف زندگی شخصی میباشد. ترجمه شدن کتاب مذکور به 40 زبان زنده دنیا تا به امروز و همچنین فروش بیش از 25 میلیون نسخه چاپی در سراسر دنیا نکته دیگری است که اهمیت فوقالعاده آن را برای همگان روشن میسازد.
آرامشی که در لحن و بیان نویسنده وجود دارد از نقاط عطف دیگر به حساب میآید. هفت عادت شرح داده شده در کتاب مذکور بدین شرح میباشند:
عامل بودن
شروع از پایان در ذهن
در ابتدا پرداختن به اولینها
اندیشه برد برد
فهمیدن و فهماندن
هم افزایی
تیز کردن اره
عادات برشمرده شده قادر هستند که قدرت اعجابانگیزی به اشخاص دهند تا از خود یک انسان بسیار توانمند و موفق سازند. پس از خواندن جزئیات بیشتر کتاب متوجه خواهید شد که این عادتها علاوه بر تبدیل کردن هر شخص به یک آدم مستقل، تمرکز خوبی بر روی کار گروهی و تحول نگرش افراد در زمینه کارهای گروهی دارد. برای مثال عامل بودن بدین معناست که مسئولیت صفر تا صد تمام تصمیمهای هر عضوی از یک جامعه فقط به عهده خودش میباشد و همین ویژگی است که انسانها را از حیوانات متمایز میسازد یا شروع از پایان در ذهن، در واقع این معنا را نمایان میکند که اشخاص تاثیرگذار باید از ابتدا بدانند راهی که در آن پا میگذارند انتهایش به کجا ختم شود، به عبارت دیگر پایان مسیر را در ذهنشان مجسم نمایند و ببینند این پایان باب میلشان خواهد بود یا خیر.
اولویتبندی و پرداختن به مهمترین امور، یکی دیگر از مهمترین و اصلیترین عاداتی است که انسانها وظیفه دارند بر اساس تصمیمی که دارند با دقت، آن را مشخص نموده و فعالیتهایشان را به انجام برسانند. طرز فکر برد برد موضوعی است که خیلی دقیق باید درک شود و سپس به انجامش مبادرت گردد. مفهوم این نوع تفکر این است که در ارتباط با دیگران اگرچه در برخی مواقع به کمک آنها نیاز داریم اما باید کمک گرفتن از آنها به گونهای باشد که فایدهای را به هر دو طرف تعامل برساند. در نقش یک شنونده خوب ظاهر شدن بدین معناست که مردم در روابط خود با هم برای آنکه موثر واقع شوند باید طرف مقابل را فهمیده و سپس به او راهکار دهند. این همان قدمی است که فهمیدن و فهماندن تعبیر میشود و البته جزئیات مربوط به باقی عادات.
در ادامه میتوانید نسبت به دانلود کامل کتاب هفت عادت مردمان موثر به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لینک دانلود در قسمت زیرین ویدیو قرار دارد. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت.
استفن ریچارد کاوی (Stephen Covey) در روز 24 اکتبر سال 1932 در ایالات متحده آمریکا دیده به جهان گشود وی که علاوه بر نویسندگی، تاجر معروف و سخنران انگیزشی مشهوری در حوزه موفقیت به شمار میآید که چاپ کتاب مذکورش در سال 1989 شهرت بسیاری را برای او به ارمغان آورد. او در روز 16 ژوئیه سال 2013 دیده از جهان فرو بست. از آثار دیگر او که طرفدارانی پرشمار دارد کتاب سرعت اعتماد میباشد و یکی از فرزندانش با نام استفنام آر کاوی همانند پدرش به حرفه نویسندگی مشغول است.
انسانهایی که میخواهند دنیای پیرامونشان را تغییر دهند اول باید به این نتیجه برسند که تحول باید از درون آنها آغاز شده و سپس به اطرافشان و اتفاقاتی که تجربه میکنند و خواهند کرد، سرایت و نفوذ کند. لذا خواندن کتاب هفت عادت مردمان موثر به انسانهایی که این تغییر و تحول را در سر دارند و به همین منظور قبل از هر چیزی درک خود را از جهان باید متحول نمایند، پیشنهاد میگردد.
کتاب هفت عادت مردمان موثر را میتوان در 10 بخش که مربوط به 3 بخش اولیه مقدماتی و 7 بخش دیگر که هر کدام یک عادت را در خود جای میدهند تقسیمبندی کرد. عناوین، بدین شرح میباشند:
ایجاد عادات افراد موفق
تمرکز بر روی شخصیت برای تغییر
بازبینی پارادایم شخصی
بازسازی خویشتن
کنشگر بودن
ترسیم ابتدا تا انتها
انجام کارهای مهمتر در ابتدا
تفکر برد برد
ابتدا درک کنید و سپس درک شوید
هم افزایی، ایجاد کنید
چالش این نیست که زمانمان را مدیریت کنیم بلکه باید بتوانیم مدیریت و کنترل خودمان را در دست بگیریم.
برای رسیدن به طرز فکر برد برد تنها خوب بودن کافی نیست بلکه باید شجاعت لازم را هم داشته باشیم.
با در دست داشتن یک تصویر دقیق از دنیای اطراف خود میتوانید بارها و بارها راه خود را پیدا کنید.
گاهی اوقات برای اینکه اول، اولویتها را قرار دهید باید کارهایی که نیازی به حضور فیزیکی شما ندارد را به دیگران واگذار کنید فقط مطمئن شوید بیش از حد، آنها را کنترل و مدیریت نمیکنید. بجای اینکه برای دیگران تعیین و تکلیف کنید از آنها یک سری نتایج مشخص را درخواست کنید.
اگر درک کنید که از هر ارزش به مقدار فراوان وجود دارد راحتتر میتوانید با دیگران همکاری کنید تا به آنها دست یابید.
اکثر مردم به قصد درک کردن گوش نمیدهند بلکه با قصد پاسخ دادن گوش میدهند.
با در نظرگرفتن پایان در ذهنتان، شروع کنید.
روزولت: کسی نمیتواند به شما آسیب بزند مگر اینکه خودتان بخواهید.
خیلی آسان است که خودمان را در دام فعالیت شدید، شلوغی زندگی، کارکردن سختتر، برای بالارفتن از نردبان موفقیت، گرفتار کنیم تا در نهایت به این نتیجه برسیم که این کار در واقع تکیه کردن به یک دیوار اشتباهی است.
شما چندین سال از زندگی خود را صرف خواندن و نوشتن میکنید سالها تلاش میکنید صحبت کردن را یاد بگیرید ولی برای یادگیری شنیدن چه کاری انجام میدهید؟
اما مردم موثر عادت دارند به گونهای متفاوت کنترل جهان را در دست بگیرند، آنها متوجه شدهاند با اینکه ما نمیتوانیم همه چیز را کنترل کنیم اما خودمان را میتوانیم کنترل کنیم.
اگر به طور واضح بدانید که مقصدتان چیست آسانتر میتوانید در مسیر درست باقی بمانید.
برای گوش دادن از طریق همدلی باید از صمیم قلب، دیگران را دوست داشته باشید. زمان، تلاش و تمرین نیاز است تا این کار را صحیح انجام دهید اما اگر آن را امتحان کنید مردم توجه شما را درک کرده و از آن قدردانی میکنند.
برای افزایش نیروی جمعی باید محیطی ایجاد کنید که در آن، همه احساس امنیت و احترام کنند. این امر مستلزم استفاده از عادات دیگر مانند تفکر برد برد و گوش دادن به روش همدلی است. اگر این عادات اجرا شوند به احتمال زیاد افراد ایدههای خود را به اشتراک میگذارند، با یکدیگر مشارکت میکنند و برای مهارتهای مختلف دیگران، ارزش قائل میشوند.
پرورش خود به معنای حفظ کردن یک سری میانبرها و ترفندها نیست که فقط در بعضی مواقع خاص، جواب دهد بلکه بهترین راه برای بهبود زندگی و موثرتر شدن ایجاد عادات قوی بر اساس یک دستورالعمل درست است.
تا زمانی که یک شخص عمیقاً و صادقانه نگوید: آن چیزی که امروز هستم به دلیل انتخابهایی است که دیروز انجام دادم آن شخص نمیتواند بگوید من خلاف این را انتخاب میکنم.
با یک فرد همانطور که هست رفتار کن و او همانطور که هست، خواهد ماند اما اگر با یک فرد آن طور که میتواند و باید باشد، رفتار کنید او آن طوری میشود که میتواند و باید باشد.
برای تغییر موثر خودمان ابتدا باید تصوراتمان را تغییر دهیم.
ما دنیا را همانطور که هست نمیبینیم بلکه آن طور که هستیم میبینیم یا آنطور که برای دیدن آن، شرطی شدهایم.
دو نفر میتوانند یک چیز را ببینند، مخالف هم باشند و در عین حال هر دو درست بگویند. این، یک مسأله منطقی نیست، روانشناختی است.
چیزی که برای ما اتفاق میافتد به ما آسیب نمیزند بلکه پاسخ ما به آنچه برای ما اتفاق میافتد باعث آسیب دیدن ما میشود.
اگر میخواهم وضعیت خود را بهبود ببخشم میتوانم روی چیزی که بر روی آن کنترل دارم یعنی خودم کار کنم.
اشتباه کردن، یک چیز است و عدم اعتراف به آن، چیز دیگری است. مردم اشتباهات را میبخشند زیرا اشتباهات معمولاً بیشتر بخاطر ذهن هستند، اشتباهی در قضاوت هستند اما مردم به راحتی اشتباهات قبلی، نیت بد و انگیزههای بد و سرپوش گذاشتن غرورآمیز بر اشتباه اول را نمیبخشند.
همانطور که به آنچه مردم درباره شما فکر میکنند کمتر اهمیت میدهید بیشتر به این فکر میکنید که دیگران در مورد خود چه فکری میکنند.
برای آگاهی پیدا کردن و گسترش ذهنتان هیچ راه بهتری از عادت کردن به خواندن کتابهای خوب به صورت منظم وجود ندارد.
پذیرش جهل غالبا اولین قدم در آموزش ماست.
افراد غیرموثر به طور روز به روز و با پتانسیل استفاده نشده، زندگی میکنند.
نویسنده | استفان کاوی |
مترجم | گیتی خوشدل |
ناشر | پیکان |
شابک | 9789643280826 |
موضوع | روانشناسی |
قطع | رقعی |
نوع جلد | شومیز |
گروه سنی | بزرگسال |
تعداد جلد | 1 |
تعداد صفحه | 189 |
وزن | 241 گرم |
کتاب خوبیه.نظر دادن در مورد کتاب کار خیلی جالبی نیست.چون افراد شبیه به هم فکر نمیکنند.اما باید گفت نکات خوبی در این کتاب ارائه شده که حتمن به آدم کمک میکن و این سوای از مسئله مذکور یعنی تفاوت نگرش و اندیشه افراد است و یک موضوع کلی و عمومی.
با سلام راجع به کتاب که خوب ،کتاب بی نظیریه و توصیه میکنم حتما بخونید. اما میخوام از تشکر کنم چون علاون بر بسته بندی های همیشگیش ،خود کتاب هم وکیوم شدس برای کادو دادن کتابای عالیه ممنونم
کتاب عالی خواندن این کتاب در کنار کتاب حکایت دولت و فرزانگی که آن هم ترجمه خانم گیتی خوشدل است پیشنهاد می گردد. اولی در مورد راه رسیدن به هدف و دومی در مورد فرایند هدف گذاری است.
عالیه حتما حتما توصیه میکنم بخونینش
کتاب عالی است
این کتاب، خود کتاب ۷ عادت مردم موثر نیست، بلکه خلاصه ای از یک سمینار نویسنده در مورد این موضوعه. برا مطالعه ی مفصل این موضوع باید به کتاب ۳۵۰ صفحه ای نویسنده مراجعه کنید
من چاپ اول این کتاب رو ۳ دور خوندم. یک کتاب بینظیر برای بهبود کیفیت کار و زندگی
انصافا کتاب بسیار خوب و حتی مهمیه توصیه میکنم جدا مخصوصا برای بهبود روابط در خانواده فوق العاده کارا هست
کتاب خوبیست و ارزش مطالعه دارد.
اول از همه باید از ناشر و مترجم تشکر کرد.کتاب ترجمه روان و خوبی داره و چاپ هم بجز در یک مورد که من دیدم مشکل دیگه ای نداشت. محتوای کتاب درباره عادت های زمان دار مثل ورزش روزانه و... نیست بلکه درباره عادت های شخصیتی انسان صحبت میکنه.به قول نویسنده این عادت ها بنیادی ترین عادات انسان ها است و عامل اصلی پیشرفت.در کتاب سعی شده علاوه بر توضیحات به ارائه راهکار هم پرداخته بشه که تا حدی موفق بوده.در کل کتاب ارزشمندی رو انتخاب کردید ولی اگر اولویت بندی دارید بنظرم میتونید از اولویت های ۲یا ۳ برای خواندن این کتاب استفاده کنید
ببینید کلیت این کتاب نزدیک به کتاب های اثر مرکب،جادوی فکر بزرگ،مربی نامرئی و... هست. به نظرم لازمه خونده بشه نکات مفید و ارزشمندی داره.
کتاب بی نظیر هست بسته بندی مرتب و تمیز بود. تحویل با احترام و به موقع من این کتاب ها رو از گرفتم که بسیار پیشنهاد می کنم: هفت عادت مردمان _ ساکت شو و انجامش بده_ تخت خوابت رو مرتب کن_ هدف( برایان تریسی)_ مدیریت زمان (برایان تریسی)_ قدرت عادت که قیمت های خیلی خوبی داشتن.
هم میتونه برای کسب و کار مفید باشه هم برای زندگی شخصی
هنوز کامل نخوندم ولی تا اینجای کار که خیلی ترجمه بدی داره و حوصله ادم سر میره
کتاب بسیار مفیدی است . کیفیت چاپ آن معمولی و برای این رده قیمتی بسیار مناسب است. ترجمه خانم خوشدل هم که بسیار روان و دقیق است. توصیه می کنم حتما مطالعه کنید. از که کتابهای ارزشمند روز دنیار را با قیمتهای بسیار مناسب ارائه می کند، سپاسگزارم. قطعا پایین آوردن قیمت کتاب می تواند عامل موثری در تمایل و استقبال مردم به خرید و مطالعه بیشتر باشد.
استفان ریچاردز کاوی که خیلیها او را با استفن کاوی میشناسند در روز 24 اکتبرسال 1932 در سالت لیک سیتی ایالت یوتادر ایالات متحده آمریکا متولد شده است. این شخصیت تاثیرگذار، یک نویسنده، سخنران انگیزشی، یک تاجرو البته یک آموزشدهنده شناخته شده محبوب در ساسر دنیا به شمار میرود. وی که مدرک کارشناسی خود دررشته مدیریت بازرگانی را از دانشگاه هاروارد دریافت کرده بود موفق شد تحصیلات خود را در مقطع دکترا در رشتهام اب ای در دانشگاه بریگهام یانگ به پایان رساند.
(مطالعه متن کامل)