
دانلود کتاب فن بیان را قورت بده اثر مجتبی مصطفایی رایگان
- نویسنده: مجتبی مصطفایی
- مترجم: -
- ناشر: سخنوران
- گروه سنی: بزرگسال
- تعداد صفحه: 231
- سال انتشار: 2020 میلادی
- افتخارات: -
مجتبی مصطفایی از نویسندگان جوان ایرانی در کتاب فن بیان را قورت بده، با تحقیقات و تلاشی که در این زمینه انجام داده است به شما کمک میکند تا بتوانید با تسلط بر فنون سخنوری، از صحبت کردن و یا سخنرانی در جمعهای گوناگون هیچ هراسی نداشته باشید. پرداختن به جزئیات و پرهیز از کلی گویی در این اثر باعث شده است که مخاطب پس از مطالعه آن با دقت و حوصله و انجام تمرینات آن به صورت مداوم و بدون وقفه به نسخهای از خود در گفتگوها و سخنرانیها دست پیدا کند که همواره آرزویش را داشته است. به عبارت دیگر، هر چه این کتاب با انرژی بیشتر و تمرکز بهتری خوانده شود و به توصیههایش عمل گردد دستاورد عظیمتری برای خواننده آن خواهد داشت.
در میان افرادی که دوست دارند فن بیان فوقالعادهای داشته باشند شاید کمتر کسی به معنای واقعی حاضر به صبوری و پشتکاری در این مسیر باشد ولی این نکته، بسیار مهم است که خوانندگان صرف این کتاب بدون به کار بستن تمرینها، کمترین استفاده ممکن را از آن خواهند برد و مطمئناً آنچه که مدنظرشان بوده است را محقق نخواهند کرد. این موضوع تا به امروز به خیلی از انسانها ثابت شده است که کتابهای خوب ارزش بیش از یکبار مطالعه را دارند. چرا که همواره نکاتی هستند که در بار اول خواندنش از نگاه علاقه مندان دور میماند و در تکرار خواندن آثار، این نقاط خالی پوشانده میشوند و با تمرکز بیشتر دیگر موردی از دست رفته قلمداد نمیگردد. مؤلف اثر هر آنچه که یک شخص برای تقویت فن بیان به آن نیاز دارد را مطرح نموده و موجب شده تا کیفیت فن بیان مخاطبش به دو بخش: قبل از خواندن کتاب و بعد از مطالعه آن و انجام تمرینهایش تقسیم گردد.
در ادامه میتوانید علاوه بر خلاصه کتاب متنی، به خلاصه صوتی کتاب فن بیان را قورت بده گوش دهید و آن را دانلود کنید:
مجتبی مصطفایی متولد 2 خرداد ماه سال 1371 در تهران میباشد که از جمله افتخاراتش، تأسیس مجموعه گام برتر در 17 سالگی میباشد. وی علاوه بر تدریس، مشاور برخی از مؤسسات آموزشی کشور نیز هست. او همچنین موفق به دریافت مدرک از آکادمی ام پی تی اتریش گردیده و آثار پرفروش دیگری از جمله: «خودتو شارژ کن»، «فن بیان کودکان» و «بیمصرف نیستی»، را هم تألیف نموده است.
آسان و روان صحبت کردن، آرزوی بسیاری از اشخاص است اگر شما هم چنین خواستهای از خود دارید و میخواهید در جمعهای مختلف، خودنمایی کنید و با فن بیان قدرتمند، روی شما حساب ویژهای باز کنند مطمئن باشید این کتاب و آموزههایش فقط برای خود شما نوشته شده است.
مجتبی مصطفایی در کتاب مذکورش، مطالب را با چینشی هوشمندانه پس از مقدمه کوتاهی که سخنانی از زبان خودش میباشند در سیزده فصل طبقهبندی نموده است. در فصل اول به چگونه خواندن کتاب و توضیحی در مورد تمرینها پرداخته است. در فصل دوم از اهمیت فن بیان گفته و تعریفی کامل از آن را برای درک بیشتر ارائه نموده است. فصل سوم مجالی است برای توضیح بیشتر درباره ترس از سخنرانی و راهکارهایی جهت مقابله با آن. در فصل چهارم پس از معرفی اعتماد به نفس، از اهمیت و راه حلهایی برای افزایش آن، سخن به میان آورده است. در فصل پنجم نکاتی را راجع به محتوا، گوینده و شنونده بیان نموده، در فصل ششم فرصت را مغتنم دانسته است تا از اصول متقاعدسازی و عملکرد و مکانیزم مغز هنگام متقاعدسازی بگوید. فصل هفتم عنوان جالبی دارد و آن حاضر جوابی است که نویسنده به تکنیکهای آن و نمونههایی از بزرگان اشاره کرده است. فصل هشتم در مورد صداسازی، تأثیر داشتن صدای خوب و تمریناتی مربوط به آن، آموزههایی را در اختیار علاقه مندان قرار میدهد. در فصل نهم تعریف بداهه گویی و قالبهای آن در اختیار مخاطب قرار میگیرد. فصل دهم داستان گویی آنهم به صورتی جذاب و گام به گام، شرح داده شده است. در فصل یازدهم به انتخاب نویسنده، اجزای طنز، الگوهای طنزپردازی و به صورت کلی، هنر طنزگویی مورد توجه و تأکید قرار گرفته است. فصل دوازدهم، لیستی از کلمات پرقدرت به خواننده ارائه میشود و در کنار آن، نکاتی به او گوشزد میگردند تا پس از پی بردن به اهمیت کلمات قوی، چگونه از آنها در جهت قدرت بخشیدن به فن بیانش استفاده کند و نهایتاً فصل سیزدهم، زبان بدن، معانی مختلفش و حوزههای کاربردی آن توضیح داده میشود تا شخص بتواند مهارت کلامی و بدنی خود را همزمان تقویت کند و به صورت کاملاً مجهز در مکانهای مختلف ظاهر شود. تمرینهای هر فصل هم در قسمتی با عنوان لقمه فن بیان آمدهاند که میبایست انجام و تکرار شوند.
تناسب صحبتهای شما با مخاطب هم بسیار مهم است شما حرفی که به یک استاد دانشگاه میزنید را مسلماً نمیتوانید به یک دانشآموز مدرسهای بزنید یا بالعکس. دقت کنید که مثالهایی که برای یک فرد خردسال میزنید با یک فرد بزرگسال به یک شکل نیست.
اگر بخواهیم فن بیان را به سادهترین و بهترین شکل ممکن تعریف کنیم میتوانیم بگوییم فن بیان یعنی توانایی صحبت کردن در هر زمان، مکان و هر شرایطی متناسب با مخاطب با بالاترین تأثیر، یعنی شما وقتی فن بیانتان قوی باشد میتوانید در هر جایی که باشید و هر زمانی که در آن حضور داشته باشید بدون توجه به شرایط، اثرگذارترین صحبتها را برای مخاطب خود داشته باشید.
اگر به زبان سادهتر بخواهم بگویم، یعنی برای شما فرقی نمیکند که صبح است یا شب، جلوی ده نفر میخواهید صحبت کنید یا صدنفر، جلوی مخاطبان میخواهید صحبت کنید یا جلوی دوربین فیلمبرداری، جلوی رئیس جمهور صحبت میکنید یا مردم عادی .... شما در هر شرایطی بالاترین میزان اثرگذاری را خواهید داشت.
نکته مهم اینجاست که ما معمولاً نمیتوانیم به خوبی خودمان را ارزیابی کنیم پس برای ارزیابی خودتان در زمینه فن بیان ببینید کدام یک از این پارامترها را دارید. یعنی ببینید هنگام صحبت کردن دیگران را به خوبی جذب میکنید؟ میتوانید در بالاترین تأثیر صحبت کنید؟ و همینطور سایر پارامترهایی که نام بردیم را هم مورد بررسی قرار دهید هر چقدر این پارامترها بیشتر و بالاتر باشد فن بیان شما هم قویتر است.
کمی دقت کنید ما از اول صبح که از خواب بیدار میشویم تا انتهای شب که دوباره در رختخواب قرار میگیریم، مدام در حال ارتباط برقرار کردن با دیگران و استفاده از مهارتهای ارتباطی خود هستیم. یعنی شما از همان اول صبح که از خواب بیدار میشوید میگویید: سلام صبح بخیر و آخر شب و موقع خواب شب بخیر میگویید. حالا شما بگویید مهمترین جز مهارتهای ارتباطی ما چیست؟ مگر میشود جواب، چیزی غیر از کلام ما باشد؟
در واقع بیش از 70 درصد ارتباط ما را کلام و اجزای مرتبط با آن تشکیل میدهد و اگر نتوانیم به خوبی آن را مدیریت کنیم قطعاً اتفاقات خوبی برایمان رخ نخواهد داد. بارها و بارها دیدهام افرادی را در مکانهای مختلف که بسیار با استعداد و با مهارت بالا هستند اما چون فن بیان و مهارتهای کلامی بالایی ندارند متأسفانه مثل فروشندهای هستند که اجناس بسیاری در فروشگاه خود دارد اما قادر به فروش آنها نمیباشد.
نویسنده |
مجتبی مصطفائی |
ناشر |
سخنوران |
شابک |
9786222157821 |
موضوع |
فن بیان |
قطع |
وزیری |
نوع جلد |
شومیز |
نوع کاغذ |
تحریر |
نوع چاپ |
دیجیتال |
تعداد جلد |
1 |
تعداد صفحه |
231 |
وزن |
200 گرم |