معرفی و دانلود کتاب هنر همه فن حریف شدن در احساسات اثر مارک براکت رایگان به همراه خلاصه کتاب
- نویسنده: مارک براکت
- مترجم: نهال سهیلی فر
- ناشر: نشر میلکان
- گروه سنی: بزرگسال
- تعداد صفحه: 308
- سال انتشار: 1943 میلادی
- افتخارات: -
مارک براکت در دستور العملش با نام هنر همه فن حریف شدن در احساسات که آن را به کتابی خواندنی مبدل ساخته است به انسانها یاد میدهد که چگونه قادرند با تکنیکهای پیشنهادیاش هوش هیجانیشان را تقویت نموده و احساساتشان را به طور کامل و به خوبی درک کنند. افراد با در آغوش گرفتن احساساتشان از جمله ترس، میتوانند به صورتی مناسب با آنها روبرو شوند و زندگیشان را متحول کنند. برای خیلیها از جمله خودمان شاید پیش آمده باشد که در مواقعی مبهوت شدهایم و به احساساتی دچار شدهایم که نتوانستهایم از آنها کلامی به زبان بیاوریم به عبارت دیگر صورتی از سرگشتگی در ما پدید آمده که جلوی راه شناخت احساساتمان در آن لحظات را مسدود کرده است. بنابراین براکت با تحقیقات فراوان و استفاده از تجارب گوناگون، در مرحله اول از خوانندگان اثرش میخواهد تا بر خود متمرکز شوند و به شناخت حس درونیشان بپردازند.
مثلاً با دقت در خود کنکاش کنند که خشم دارند یا غم در وجودشان متبلور است؟ یا شادی و هیجان در آنها صرفاً بیدار شده است؟ در هر صورت باید قدم اول که تشخیص میباشد را طی کرد و سپس آن را با خودمان و یک مشاور در میان بگذاریم. اینگونه است که دیگر، افراد مستاصل نخواهند بود و عواقب منفی درونریزی احساسی را نخواهند دید بلکه به عنوان یک مشاهدهگر آگاه به خود و احساساتشان مینگرند و هر گونه حسی که در وجودشان شکل میگیرد را میتوانند درک و هضم نمایند. نکته دیگری که مارک براکت به آن عمیقاً اشاره دارد این است که سرمنشا این حسها، چه تربیت حاصل از محیطهای گوناگون و چه روبرو شدن با یک اتفاق ناگهانی باشد، فرقی در اصل موضوع نمیکند، زیرا که اصل ماجرا در پس یافتن راه حلی برای قدرتمند ساختن هوش هیجانی قرار گرفته و انسانهای زنده بر روی کره خاکی با فهم کامل این مطلب میتوانند بینش و زندگی ;نو را برای خودشان رقم بزنند.
در ادامه میتوانید نسبت به دانلود کامل کتاب هنر همه فن حریف شدن در احساسات به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لینک دانلود در قسمت زیرین ویدیو قرار دارد. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت.
مارک براکت (Marc Brackett)، روانشناس تحقیقاتی و مدیر بنیانگذار مرکز هوش هیجانی ییل در ایالات متحده آمریکا میباشد که به عنوان استاد مرکز مطالعه کودک در داشنگاه ییل مشغول به فعالیت است. براکت که آثار دیگری هم در کارنامهاش دارد مدتی را با پیتر سالووی و دکتر دی مایر در دانشگاه ییل همکاری میکرد. وی مدرک دکترای خود را از دانشگاه نیوهمپشایر در رشته روانشناسی در سال 2003 دریافت نمود.
افراد علاقهمند به کتابهای تالیف شده در حوزه رشد و موفقیت فردی میبایست کتاب همه فن حریف شدن در احساسات را مطالعه نمایند. همچنین اشخاصی که به دنبال بهبود بخشیدن به هوش هیجانی خود و در پی آن، بالا بردن کیفیت زندگیشان هستند هم توصیه میگردد این کتاب را با تمرکز بالا بخوانند.
مطالب کتاب آموزشی مذکور در قالب 3 بخش و 11 فصل که در زیرمجموعه بخشهای اصلی قرار گرفتهاند، جای داده شدهاند. عناوین بخشها و فصول به این ترتیب میباشند: بخش اول: به خود اجازه احساس کردن بدهید. بخش دوم: مهارتهای 5 مرحلهای. بخش سوم: مهارتهای حوزه عاطفی.
فصل اول: اجازه احساس کردن
فصل دوم: احساسات به مثابه اطلاعات میباشند
فصل سوم: چطور به یک دانشمند احساسات تبدیل شویم
فصل چهارم: شناسایی احساسات
فصل پنجم: درک حسهای گوناگون
فصل ششم: نام نهادن بر روی احساسات
فصل هفتم: بروز احساسات
فصل هشتم: تعدیلسازی احساسات
فصل نهم: احساسات در منزل
فصل دهم: احساسات در مراکز تحصیلی
فصل یازدهم: احساسات در محیط کار
برای کسی مهم نیست شما چقدر میدانید تا زمانی که بالاخره بفهمند چقدر اهمیت قائل هستید.
افکار منطقی هیچگاه بهمانند احساسات، خلاقیت افراد را تحریک نمیکنند.
احساسات منفی عملکردی سازنده دارند: کمک میکنند توجهتان متمرکزتر شود. احساس شادی این کار را نمیکند، بلکه احساس ناراحتی است که ما را کمک میکند از پس شرایطی دشوار بربیاییم.
بیماری عاطفی یعنی اجتناب از واقعیت به هر قیمتی.
ما با استعداد ذاتی برای تشخیص اینکه خودمان یا دیگری چه حسی و به چه دلیل داریم به دنیا نمیآییم. همه باید این مهارت را یاد بگیریم.
تابهحال شده است به حرف دلتان گوش کنید و تصمیم بدی بگیرید؟ و وقتی اوضاع بد از آب درآمد به پیشانیتان بزنید و با خود بگویید: «چهکار احمقانهای بود! چی داشتی با خودت فکر میکردی؟» شاید در یک لحظه، لغزش فکری داشتید یا استدلالتان ضعیف بود. وقتی به گذشته نگاه میکنید، چیزی را که از قلم انداختید واضح میبینید. فقط باید امیدوار باشید که برایتان تجربه شده باشد. آرزوی معقولانهای است؛ اما درسی که گرفتید چه بود؟ ما بر این باوریم که توانایی استدلال و تفکر منطقیمان برترین قدرت ذهنیمان، حتی برتر از جنبهی عاطفی سرکشمان، است. این چیزی نیست جز ترفندی که مغزمان به ما میزند، چون در اصل احساسات ما تأثیرات عظیمی بر عملکرد ذهن ما میگذارند که اغلب ناخودآگاه هستند. این حقیقت بهخصوص در فرایند تصمیمگیری خیلی واضحتر است.
مثالهای بارزی وجود دارد از اوقاتی که احساسات بهتنهایی تعیینکنندهی اعمالمان هستند. اگر ترس از پرواز داشته باشیم، با وجود پرخطر بودن، با ماشین تا مقصدمان رانندگی میکنیم. گاهی تحتتأثیر شور و اشتیاق و هواوهوس، ممکن است قید مراقبت و پیشگیری از بیماریهای مقاربتی یا بارداری ناخواسته را بزنیم.
اما تأثیر احساسات فرای اینها است. اکثر تصمیمات تلاشهایی برای پیشبینی پیشامدهای آینده هستند: ما بایستی این خانه را بخریم. من نمیخواهم این شغل را قبول کنم. پاستا انتخاب بینظیری است. در هر مورد، ما تمام گزینهها را در نظر میگیریم و دست آخر گزینهای را انتخاب میکنیم که بهاحتمال زیاد پیشامد دلخواه ما را در پی دارد؛ حداقل به لحاظ تئوری.
در حقیقت احساسات، تا حد زیادی، تعیینکنندهی اعمالمان هستند. اگر حس مثبتی داشته باشیم، مثلاً اعتما به نفس، خوشبینی و خرسندی، درمورد کاری که بایستی انجام دهیم به یک نتیجه میرسیم و اگر حس منفی داشته باشیم، مثلاً اضطراب، خشم یا ناراحتی، تصمیممان ممکن است کاملاً فرق کند؛ هرچند که با همان مجموعه حقایق سروکار داشته باشیم.
آدمهایی هستند که در خانوادههایی بزرگ شدهاند که مسائل و مشکلات روزمره عاطفی در آنها نادیده گرفته شده است چون هیچ یک از اعضا بلد نبودند چطور در مورد این مسائل یا مشکلات صحبت کنند. یا برای حل کردنشان دست به کار شوند. حتی اگر زندگی تراژیکی را هم تجربه نکرده باشید ممکن است حس کنید کسی غیر از خودتان به احساسات و عواطفتان اهمیت نمیدهد. واکنش من در برابر شرایط، این طور بود: به احساساتم بیحس و بیتفاوت شدم در حالت قرنطینه احساسی قرار داشتم در وضعیت تلاش برای بقا.
هر زمان که جلسهای را با گروهی از افراد برگزار میکنم در ابتدا از آنها میخواهم که چند دقیقه به احساسی فکر کنند که همان لحظه دارند سپس از آنها میخواهم احساساتشان را برای بقیهمان توصیف کنند. صحبتهایشان چیزهای زیادی را آشکار میکند نه لزوماً در مورد عواطف و احساساتشان بلکه در مورد اینکه چقدر صحبت کردن راجع به زندگی عاطفی برایمان سخت است. اینجاست که متوجه میشویم حتی برای توصیف احساساتمان با جزئیات مفید از واژگان لازم برخوردار نیستیم. سه چهارم افراد به سختی کلمات احساسی پیدا میکنند وقتی هم به کلمهای میرسند آن کلمه گویای تمام احساساتشان نیست.
زندگی ما پر است از عواطف و احساساتی مانند ناراحتی، ناامیدی، اضطراب، رنجیدگی، اشتیاق و حتی آسودگی. اغلب اوقات این احساسات مشکل ساز میشوند و سر راه زندگی پرمشغله ما به شکل موانعی سبز میشوند و یا حداقل این، چیزی است که به خودمان میگوییم بنابراین نهایت تلاشمان را برای نادیده گرفتنشان میکنیم.
احساسات، نوعی اطلاعات هستند شبیه گزارشهای خبری از درون روانمان که پیامهایی را راجع به آنچه درون هر شخص منحصر به فرد یعنی هرکدام از ما رخ میدهد، ارسال میکنند. این پیامها در واکنش به رویدادهای مختلف درونی و بیرونی است که تجربه میکنیم. ما باید به این اطلاعات دسترسی پیدا کنیم و بفهمیم که این احساسات به ما چه میگویند. بدین طریق میتوانیم آگاهانهترین تصمیمها را بگیریم.
نویسنده | مارک براکت |
مترجم | نهال سهیلی فر |
ناشر | میلکان |
شابک | 9786222542672 |
موضوع | روانشناسی و تربیت |
ردهبندی کتاب | روانشناسی (فلسفه و روانشناسی) |
قطع | رقعی |
نوع جلد | شومیز |
گروه سنی | بزرگسال |
تعداد صفحه | 308 |
وزن | 290 گرم |
کتاب خیلی خوبیه مخصوصا اگه دچار احساسات مختلف مثل افسردگی و اضطراب و ... هستید خیلی میتونه کمکتون کنه خیلی خوب احساسات رو بررسی میکنه و آموزش میده که چطور احساسات رو بروز بدیم و مدیریت کنیم و شخص آگاه تری بشیم بنظرم گزینه ی خیلی خوبیه
عالییییییه حتما بخونید
درباره محتواش نظری ندارم هنوز نخوندم ولی تعریفشو شنیدم چاپ کتاب خوب بود با اینکه صفحاتش زیاد بود ولی وزن زیادی نداشت و رنگ صفحات طوری بود که چشمو اذیت نمیکرد
عالی همین دیشب به دستم رسید و چند صفحشو خوندم خیلی بهم کمک کرد اگر تینیجر هستید یا اضطراب زیادی دارید و یا نمیتونید جلوی عصبانیتتون و احساساتتون رو بگیرید حتما پیشنهاد میکنم بخرید
برای خوب کردن حالمون کتاب مفیدیه...
خیلیییی کتاب خوبیه . دقیقا میخواد بگه احساساتمون رو بهش توجه کنیم و قبولشون کنیم و بروزشون بدیم .
خوبه واسه روانشناسی
خیلی خوب بود
کتاب خوبیه هنوز نخوندمش اما از فهرستش موضوعات خیلی خوبی رو بررسی میکنه درباره احساسات وپذیرششون وکنترلشون.
کتاب خوبیه فقط قیمتش بالاست یه کم
خیلی کتاب خوبیه به نظر خودم برای گروه سنی نوجوانان هم حتی قابل استفاده س خودم تعریفش و زیاد شنیده بودم از لحاظ محتوا که عالی جنس کتاب هم خوب و سبکه فقط فونتش ی مقداری ریزه که به نظرم اگه یکم درشت تر بود بهتر می شد ولی در کل راضی بودم
لطف کردین
به نظرم کتابه خیلی قشنگیه اگه واقعا مشکلاتی دارین میتونه کمکتون کنه
توصیه به مطالعه مناسب برای توسعه فردی
کتاب کاملا سالم و بدون کوچکترین آسیبی به دستم رسید💜👍
برای مادرم گرفتم و راضی بود
کتاب چماله شده و بسیار بی کیفیت بود
معرکهههه بودش
عالی