معرفی و دانلود کتاب آیین همسرداری اثر دورتی کارنگی و دیل کارنگی رایگان به همراه خلاصه کتاب
- نویسنده: دورتی کارنگی و دیل کارنگی
- مترجم: المیرا امیری
- ناشر: نشر نیک فرجام
- گروه سنی: بزرگسال
- تعداد صفحه: 240
- سال انتشار: 1953 میلادی
- افتخارات: -
دورتی کارنگی و دیل کارنگی در کتاب آیین همسرداری، راه حلهایی حیاتی را به زوجها ارائه میکنند که به وسیله آنها بیشتر از قبل میتوانند عاشق همدم و همسر خود شده و زندگی لبریز از شادی را در کنار هم تجربه نمایند. هر دو نویسنده کتاب در طول صفحات مختلفش سعی دارند به مخاطبانشان القا کنند که حفظ طراوت رابطه و هدایت شریک عاطفیشان به سمت ثروت و سعادت با به کارگیری راهکارهای موجود در اثر پیش رو مقدور خواهد بود. پشتیبانی کردن از شخصی که زندگی مشترک در مراحل مختلف همراه انسانهاست و حفظ سلامت روح و روان او از دیگر اهداف کتاب آیین همسرداری میباشد.
دوروتی کارنگی همسر دیل کارنگی بسیاری از تجربیات شخصی خود و همچنین نتایج مطالعاتی که داشته است را در قالب یادداشتهایی فراهم کرده و پس از وصل کردن آنها به یکدیگر چنین اثری را پدید آورده است. مولفین آیین همسرداری در واقع در دو بخش کلی نوشتههایشان را در اختیار خوانندگان قرار دادهاند، بخش اول شامل رمز و راز افراد موفق در زندگی مشترک میباشد، اشخاصی نظیر مشاهیر در حوزههای مختلفی از قبیل تجارت و سیاست و بخش دوم هم مشتمل بر آموزشهایی است که پس از تحقیقات فراوان دسترسی به آنها ممکن شده و شالوده آنها، دستورالعملی است ساده که باید قدم به قدم در حل مسائل مختلف زندگی، به کار گرفته شده و نتایج حاصل از آن را لمس کرد. به هر حال شناخت جایگاه خود و همسر در یک ارتباط پایدار که ضامن اتفاقات خوشحالکننده میباشد جز با پذیرفتن حقایق مربوط به درک متقابل که امروزه از طریق منابع مختلف آموزشی و دستیابی به آنها آسانتر شده است امکانپذیر نخواهد بود.
در ادامه میتوانید نسبت به دانلود کامل کتاب آیین همسرداری به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لینک دانلود در قسمت زیرین ویدیو قرار دارد. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت.
دیل کارنگی (Dale Carnegie) متولد روز 24 نوامبر سال 1888 در ایالات متحده میباشد که نگارش اثر آیین همسرداری را به همراه همسرش دورتی کارنگی انجام داده است. این دونویسنده از سال 1944 که باهم ازدواج کردند تا سال 1955 که مقطع پایانی حیات دیل کارنگی بود با هم زندگی میکردند و در پدید آوردن چند کتاب با هم مشارکت داشتند.
کتاب آموزشی و پرمایه آیین همسرداری به تمام زنان و مردانی که حفظ رابطه عاطفی و حل مسائل پیش رو در زندگی مشترک برایشان از اهمیت بسیار ویژهای برخوردار است توصیه میشود. آنهایی که میخواهند بدانند چگونه میتوانند همسرشان را به بهترین شکل درک و همراهی کنند، پیشنهاد میگردد حتماً این کتاب را مطالعه نمایند.
کتاب مذکور توسط چندین ناشر و مترجم در بازار کتاب ایران به چاپ رسیده است. این اثر دستورالعمل گونه درقالب 7 بخش و 30 فصل، آنچه را که نویسندگانش لازم میدانستند را به مخاطبش ارائه نموده است.
در مصاحبهای که با مدیر کل یک موسسه تجاری بزرگ داشته به من گفت: همیشه به کارمندان خود سفارش میکنم که توی منزل راجع به امور داخلی شرکت با زنهای خود صحبت نکنند چون زنها موجوداتی پرحرف هستند که اصلاً نمیتوانند راز داری کنند. البته من با عقیدهی این مدیرکل موافق نیستم ولی زنها را میشناسم که موقع مشاجره با شوهر خود، او را تهدید میکنند که اسراری را که با او در میان گذاشته به همه میگوید و آبرویش را میبرد، برای نمونه در جریان مشاجرهای که خودم شاهد آن بودم، خانم که از دست آقا خیلی عصبانی شده بود گفت: خودت نبودی به من گفتی اثاثیه مبلمان خانه آقای ایکس را مفت خریدی و کلاه سرشان گذاشتی؟ حالا داری به من درس اخلاق میدهی و میگویی فلانی را فریب ندهم؟ واقعاً که. بدین ترتیب آبروی او را برد و باعث شد مرد خجالت بکشد، به همین خاطر شوهر از آن به بعد دیگر اسرار شغلی خود را از او مخفی نگه داشت.
ساموئل و استرلینگ نویسندگان کتب پرفروش راهنمای ازدواج معتقدند، داشتن هدف هر چند ساده و ابتدایی شرط اصلی و اساسی برای خوشبختی یک زن و شوهر است. آنها بر این باورند که نوع هدف چندان هم مهم نیست بلکه انتظار و امیدی که زوج برای دستیابی به هدف مزبور دارند مهم است. آنها میگویند: لذت و خوشی زندگی مشترک در این است که زن و شوهر به اتفاق هم در آیندهی خود نقشه بکشند و در رنج و شادی، شریک هم باشند و با سعی و تلاش خویش به هدف مشترک دست یابند.
یکی از دلایل اینکه مردها رازهای مربوطه به شغل خود را با زنان در میان نمیگذارند، این است که میترسند آنان اسرار آنها را حفظ نکنند. بعضی خانمها به محض آنکه خبرهایی را از شوهر خود میشنوند، آنها را در محافل زنانه بازگو کرده و بدین ترتیب نقل مجالس میشود. برای مثال: تازگی شنیدهای شوهر خانم الیزابت میخواهد رئیس بانک شود؟ البته بعد از آنکه رئیس فعلی بازنشسته شد. این خبر در آرایشگاه و خیاطی و سالن ورزش و غیره پخش میشود. چرا؟ چون خانم الیزابت خیلی جاه طلب است و دلش میخواهد همیشه مورد توجه باشد و دوستانش به او تبریک بگویند. وقتی خبر پس از تغییر و تحولات بسیار به گوش شوهر خانم الیزابت میرسد، خودش نمیفهمد چرا و چگونه رازش فاش شده است.
بیل و مارجری پس از ازدواج یک بنگاه معاملات املاک راه انداختند و از فروش املاک کمیسیون دریافت میکردند. آنها در آن زمان نه سرمایهای داشتند نه تجربهی کافی، فقط اشتیاق بسیار برای موفقیت و پشتکار باعث ترقی آنها شد. دفتر آنها انتهای یک راهروی بیاستفاده دریک ساختمان تجاری بود. مارجری معمولاً توی دفتر مینشست و بیل برای یافتن مشتری و فروش در بیرون فعالیت میکرد. در آغاز کارشان رونق چندانی نداشت و حتی برای خورد و خوراک خود نیز با مشکلاتی برخورد میکردند. بیهدفی بزرگترین عامل ناکامی است، افراد بیهدف بدون مطالعه وارد کار میشوند، بیبرنامه قبلی و آمادگی لازم و بدون اینکه ارادی تصمیم بگیرند، ازدواج میکنند و باچنین وضعیتی بازیچه سیل وحشتآور حوادث زندگی میشوند و پس از آنکه گرفتار شدند، آرزو میکنند ای کاش ترتیبی فراهم شود تا چرخ ایام بر وفق مرادشان بچرخد.
نخستین قدم برای کمک به شوهرتان باید به این صورت برداشته شود. او را تشویق کنید تا هدفی را برای خود برگزیند. اجازه ندهید گیج و بیهدف سر به در و دیوار ماجراها و وقایع بکوبد و خسته و محنتزده در کنار شما قرار بگیرد.
کمپانی نفتی بیل ویل گراهام در منطقه ویچا یک کمپانی معروف جهانی است که از درآمد سرشاری نیز برخوردار است. آقا و خانم گراهام صاحب تندرستی، ثروت، شش بچه، خانهای مجلل و شغلی مورد علاقه هستند و از همه مهمتر اینکه در دهه پنجاه زندگی خود هستند و به خوبی میتوانند از حاصل تلاش خود بهره ببرند. من آنها را مدت هاست میشناسم و هنگامی که از بیل گراهام پرسیدم مهمترین عامل موفقیت خود را چه چیزی میداند پاسخ داد: نقشه و هدف مشخص، همکاری زنم و برنامهریزی درازمدت.
ویتنی در زندگی هدف داشت و با ایمان و اخلاص هدف خود را تعقیب کرد تا به سرمنزل مقصود رسید اما بهتر است ببینیم چرا ویتنی موفق شد؟ به نظر من تنها تلاش فوقالعاده و طی مدارج و دست یافتن به تحصیلات عالی، عامل موفقیت او نبود، چون دیگران هم تلاش میکنند و سرمایه علمی مناسب نیز دارند اما همه آنها موفق نمیشوند. من فکر میکنم فرق عمده او با دیگران این است که او میدانست چه میخواهد و به کجا میرود. کار کردن او بعد از وقت اداری و تغییر شغل دادن و مطالعه و تحقیق در رشتههای جدید، نشان میداد که او هدف مشخصی را تعقیب میکند و هر راهی را برای رسیدن به آن در پیش میگیرد.
آدمی که عاشق چیزی نباشد این همه سختی را به خاطر آن تحمل نمیکند پس انصاف نیست او را در طریق مورد علاقهاش یاری نکنم. از طرف دیگر هیچ زنی حاضر نیست شوهرش آدمی کودن و نادان باشد. زندگی کردن با آدمهای درس خوانده و با معلومات، حداقل از لحاظ روحی و روانی برای من یکی غرور آفرین است، من در واقع با وارد کردن او به تحصیل حس غرور خودم را ارضا میکردم.
نویسنده | دورتی کارنگی و دیل کارنگی |
مترجم | المیرا امیری |
ناشر | نیک فرجام |
شابک | 9786222580582 |
موضوع | زناشویی، موفقیت |
قطع | رقعی |
نوع جلد | گالینگور |
تعداد صفحه | 240 |
وزن | 312 گرم |
خوب و مفید برای همسران
این کتاب رو به همه زوج های جوان پیشنهاد میدم
جنس خوب جلد و کاغد ،متن خوب
عالی
راضی هستم ممنون از تخفیف خوب این کتاب
کتاب خیلی خوب و عالی هستش ممنونم از قیمت خوب و بسته بندیشون
کاغذ کاهی و سبک
عالی و کاربردی
اموزنده و عالی
کتاب حیلی خوبیه.از همه نظر عالیه و من توی آف خریدم
محتوا خوبه.اما جلد کتاب از برگه ها جدا شده بود.ب هرحال مرجوع نکردم
کتابی خوب از نویسنده ای به نام
از نظر متن مشکلی نیست خوبه اما کاغذ کاهی هست
کتاب اموزنده و خوبیه
خوب بود ، راضی هستم.
خوبه پیشنهاد میکنم