يكديگر را همان طور كه هستيم بپذيريم و دوست داشته باشيم اثر ليز بوربو

معرفی و دانلود کتاب يكديگر را همان طور كه هستيم بپذيريم و دوست داشته باشيم اثر ليز بوربو رایگان به همراه خلاصه کتاب

لیز بوربو کتابی را به نام یکدیگر را همان طورکه هستیم بپذیریم و دوست داشته باشیم نوشته است که محوریتش پذیرفتن خود و ارائه کردن عشقی بی‌حد و مرز می‌باشد تا انسان بتواند با خودش و دیگران به صلحی پایدار برسد و به عبارت دیگر زندگی‌اش را متحول نماید. همه آدم‌ها پا به این دنیا می‌گذارند تا مهمترین هدفشان یعنی حال خوب راتجربه کنند. بوربو در این اثر هم با روشی که به خوانندگان پیشنهاد می‌دهد قصد دارد تجربه حال خوب را برای بسیاری از مردم میسر سازد. مولف اثر مذکور مانند بسیاری از نویسندگان زمینه رشد فردی، مستقیم حرفش را نمی‌زند بلکه داستانی تعریف می‌کند که مفاهیمش دوست داشتن انسان توسط خودش را ارائه می‌نماید.

مردی پنجاه و دو ساله و زنی سی و هشت ساله که دارای دختری چهارده ساله می‌باشند، اعضای خانواده خیالی را تشکیل می‌دهند که نفرات اصلی داستان می‌باشند و هر کدام مسائل و مشکلات مختص به خود را در زمینه پذیرش خود دارند و با آن‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند. تجربیات شخص نویسنده که در طی سفر‌های مختلف به کشور‌های گوناگون به آن‌ها دست یافته است، باعث شده به صورتی کاملاً تجربی متوجه این حقیقت گردد که انسان‌ها فارغ از سن، شغل و فرهنگ و نژاد همواره به دنبال آن باشند که عشقی بی‌بدیل را نثار خود نمایند البته به صورتی صحیح که در تضاد با ایگو می‌باشد. به حر حال ذکر مثال‌های گوناگون توسط شخصی که بیش از 25 سال سابقه تدریس دارد و البته تحقیقات و مطالعات فراوانی هم در تکمیل تجربیاتش داشته است دستورالعملی را به وجود آورده است که خواندن و عمل کردن به آن نتایج فوق‌العاده‌ای را دارد.

دانلود کتاب يكديگر را همان طور كه هستيم بپذيريم و دوست داشته باشيم

در ادامه می‌توانید علاوه بر خلاصه کتاب متنی، به خلاصه صوتی کتاب يكديگر را همان طور كه هستيم بپذيريم و دوست داشته باشيم گوش دهید:


دانلود pdf کتاب يكديگر را همان طور كه هستيم بپذيريم و دوست داشته باشيم

درباره ليز بوربو

لیز بوربو (Lise Bourbeau) نویسنده مطرح کانادایی است که در روز 14 فوریه سال 1941 در کبک به دنیا آمده است. بسیاری او را به عنوان یکی از مشهورترین رهبران مدارس توسعه شخصی می‌دانند اما او کار خود را از سال 1966 با فعالیت در بخش فروش یک شرکت بین‌المللی آغاز نمود. بوربو از سال 1982 مسیر خود را جدا کرد و متخصص علل متافیزیکی بیماری‌های افراد شد و در سال 1984 با تاسیس اولین مدرسه خود معلمان را آموزش داد تا اطلاعاتی که خودش به آن‌ها دست یافته بود را با آموزش به دانش‌آموزان گسترش دهند. بوربو تا به امروز 17 اثر محبوب را به رشته تحریر در آورده است.

کتاب يكديگر را همان طور كه هستيم بپذيريم و دوست داشته باشيم مناسب چه افرادی است؟

انسان‌هایی که تصمیم گرفته‌اند کاربردی‌ترین روش‌های ممکن برای دوست داشتن خود و عشق ورزیدن به دیگران را درک نموده و در زندگی‌شان عملی سازند می‌بایست کتاب تالیف شده توسط لیز بوربو را با توجه عمیق مطالعه کنند.

فهرست کتاب

مطالب کتاب آموزشی یکدیگر را همان طور که هستیم بپذیریم و دوست داشته باشیم را می‌توان در قالب 12 فصل با این عناوین تقسیم‌بندی کرد:

  • مشاوره

  • مناظر متفاوت از عشق

  • پذیرش انتخاب نزدیکان

  • روش‌هایی ساده برای پذیرش

  • سرزنش نکردن دیگران

  • پذیرش از دست دادن

  • پذیرش بیماری

  • پذیرش مرگ و کهنسالی

  • پذیرفتن جراحات

  • زمین را بپذیریم

  • پذیرش دیگران

  • عشق

بخش‌هایی از کتاب يكديگر را همان طور كه هستيم بپذيريم و دوست داشته باشيم

من واقعاً امیدوارم که تا بیست سال دیگر تغییرات بزرگی در همه‌ی ما ایجاد خواهد شد. خوشبختانه من این فرصت را داشتم تا بتوانم این تغییرات را در سال‌های گذشته بررسی کنم و می‌بینم که این پیشرفت در کشور‌های بسیاری اتفاق افتاده است و این چقدر امیدوار‌کننده است.

و تو، من فقط می‌توانم تو را ترغیب کنم تا به این مسیر ادامه دهی و کیفیت زندگی‌ات را بهبود ببخشی و به لطف میلیون‌ها نفر مثل خودت به تدریج به صلح جهانی خواهی رسید، یعنی همان چیزی که همه‌ی ما در آرزوی آن هستیم. بنابراین هر کدام از ما فقط لازم است که بیشتر در صلح درونی و آگاهی جمعی باشیم چون این همان مسیری است که باید در سیاره‌مان پیش بگیریم.

اگر بخواهیم که اوضاع مطابق خواسته ما پیش برود نشان‌دهنده‌ی میل ما به کنترل است و تا زمانی که آنرا ر‌ها نکنیم چیزی تغییر نمی‌کند.

احساس می‌کنم که خیلی غمگین می‌شوم خیلی می‌ترسم. احساس می‌کنم شکمم منقبض شده، همینطور احساس می‌کنم خیلی خشمگین هستم. می‌دانم مدت زیادی است که این خشم را درونم سرکوب می‌کنم، می‌ترسم که کنترلم را از دست بدهم. اگر اجازه بدهم که این خشم بیرون بیاید این بار واقعاً تقصیر من است که ماریو تصمیم بگیرد ما را ترک کند. حتی این فکر که تنها شوم هم به شدت مضطربم می‌کند حتی تصور می‌کنم که دخترمان هم ترجیح می‌دهد با پدرش زندگی کند چون در این صورت می‌تواند هر کاری که دوست دارد انجام دهد.

وقتی در رابطه یک زوج مشکلی ایجاد می‌شود من تاکید دارم که باید هر دو طرف در جلسات حاضر باشند چون شنونده برداشت و نظر هر دو خواهم بود و این به من کمک می‌کند تا به نتیجه دقیق‌تری برسیم. ماریو، آیا تو هم موافقی که زندگی زناشویی و همین طور خانوادگی شما به بازنگری و درمان احتیاج دارد؟

باید به خاطر داشته باشید که در این کره‌ی خاکی فقط برای خود حضور داری و نه هیچکس دیگری. تمامی افرادی که ملاقات می‌کنیم و تمامی نزدیکانمان به این علت در زندگی ما حضور دارند که به ما یاد دهند تا از طریق آن‌ها خود را بهتر بشناسیم. همه آن‌ها برای ما حکم زنگ هشداری را دارند تا به ما یادآوری کنند که باید درباره‌ی خود به پذیرش برسیم. علاوه براین آن‌ها واسطه‌ی خوبی هستند تا به ما کمک کنند از هرآنچه در خود به پذیرش رسیده‌ایم، آگاه شویم.

بنابراین همه ما این ماموریت را در طول زندگی خود به عهده داریم: اینکه از وجود منحصر به فردی که هر کدام از ما داریم آگاه شویم و بدانیم که همه‌ی ما نمایشی بی‌نقص از ذات الهی هستیم البته منظور من این نیست که مطابق خواسته‌ی ایگو از خودمان انتظار داشته باشیم که عالی و بی‌نقص باشیم، بلکه فقط باید بخواهیم به سادگی، بودن را تجربه کنیم.

همه ما اینجا هستیم تا در پذیرش زندگی کنیم، هر طور بودن را تجربه می‌کنیم باید باشیم و به تدریج یاد بگیریم که کدام یک از این تجربه‌ها برای ما هوشمندانه‌تر است. ما باید دوباره به این کره‌ی خاکی باز گردیم پس به همین دلیل لازم است که از عهده‌ی پذیرش تمامی موقعیت‌ها و احساسات خود، چه مثبت و چه منفی بر بیاییم.

هیچ کس در دنیا نمی‌تواند دیگری را خوشبخت کند، خوشبختی فقط می‌تواند از درون فرد جریان یابد. اعتراف به ترس‌هایمان به ما کمک می‌کند که راحت‌تر به پذیرش برسیم، هرچه بیشتر ترس‌هایمان را بپذیریم کمتر خواهند شد، درست مخالف چیزی که ایگو باور دارد.

مسئول بودن به این معنی است که عواقب و نتایج تصمیم‌هایی را که می‌گیریم بپذیریم، علاوه بر این باید اجازه دهیم که دیگری نیز خودش مسئولیت تصمیم‌هایش را برعهده بگیرد.

وقتی روند پذیرش را از خودمان آغاز کنیم به تدریج این روند در اطرافیانمان هم که در بروز این وضعیت نقش دارند تاثیر می‌گذارد.

ما همیشه فکر می‌کنیم فردی که خیلی مهربان است، سرشار از عشق هم خواهد بود. تا حالا چند نفر را دیده‌اید که در برابر نزدیکانشان رفتاری پر از مهر و محبت دارند اما دست از انتقاد و تحقیر خودشان برنمی‌دارند؟ فردی که مهربان و با محبت است به راحتی می‌تواند احساساتش را به دیگران نشان دهد. او حتی می‌تواند از روش‌های دیگر هم کمک بگیرد، مثلاً هدیه یا گل بدهد، پیامی گرم و محبت‌آمیز بگوید، نوازش کند و مخاطبش را طوری در آغوش بگیرد که او فکر کند چقدر مهم است.

اگر بگویم چه درصد زیادی از زنان و بعضی مرد‌ها هنوز فکر می‌کننند که رابطه‌ی جنسی گواه عشق است، حتماً تعجب خواهید کرد. فکر می‌کنید چند درصد از دختران جوانی که دیوانه‌وار عاشق پسری می‌شوند در این رابطه می‌پذیرند که برای اولین بار با آن‌ها رابطه جنسی برقرار کنند؟ این باور در بین زنانی هم که در رابطه‌ای شکست می‌خورند وجود دارد.

در واقع ماموریت ما بسیار ساده است، متاسفانه مادر خود ایگویی را خلق کرده‌ایم که انجام دادن این ماموریت را برای ما سخت کرده و رسیدن به آن را برای ما به تعویق انداخته است. ما در زمان کنونی فرصت بسیار خوبی در اختیار داریم که می‌توانیم از تنها دلیل بودن خود در این دنیا آگاهی پیدا کنیم.

ممکن است کسی هیچ وقت به دیگری نگوید که دوستش دارد، با وجود این سرشار از عشق باشد و فقط از بیان احساسی که دارد عاجز باشد. با این حال این فرد ممکن است عشقش را به گونه‌ای دیگر بیان کند، مهم این است که به درک این احساس رسیده باشیم.

منظور من این نیست که هرگز نباید برای شناخت عشق واقعی، عشق پرشور و حرارت را تجربه کرد. در واقعیت این رویکرد بسیار رایج است که رابطه‌ی عاشقانه ابتدا باید بسیار پرشور باشد و به تدریج این شور و هیجان جایش را به عشق واقعی می‌دهد. کسانی که فکر می‌کنند عشق دیوانه‌وار عشقی حقیقی است بعد از مدتی که هیجانشان در عشق فروکش کرد آن را ترک می‌کنند و به جستو جوی عشق دیگر ‌می‌روند. آما آن‌هایی که می‌خواهند عشق واقعی را زندگی کنند می‌دانند که با گذشت زمان وقتی هیجان رابطه کم می‌شود، زمان آغاز عشق واقعی فرا خواهد رسید.

جالب اینکه هنوز خیلی‌ها براین باورند که مفهومی که از عشق حقیقی شرح دادم همان خودخواهی است. از سوی دیگر آن‌ها بر این باور پافشاری می‌کنند که فکر کردن به خود قبل از دیگری مساوی است با خودخواهی. اگر شما هم اینطور فکر می‌کنید پس باید برایتان این مفهوم را مشخص‌تر بگویم که خودخواهی به این معنی است که بخواهیم دیگران به نیاز‌های ما قبل از نیاز‌های خودشان پاسخ دهند.

مشخصات کتاب يكديگر را همان طور كه هستيم بپذيريم و دوست داشته باشيم

مشخصات
نویسنده ليز بوربو
مترجم مطهره حيدري
ناشر نشر نون
شابک 9786226652858
موضوع روانشناسي
رده‌بندی کتاب روان‌شناسی (فلسفه و روان‌شناسی)
قطع رقعی
نوع جلد شومیز
تعداد صفحه 256
وزن 251 گرم

نظرات کتاب يكديگر را همان طور كه هستيم بپذيريم و دوست داشته باشيم

  • کاربر کاربر

    کتاب خوبیه به صورت پرس و پاسخ مشکلات رو بیان کرده و این باعث میشه ادم خودش رو بجای شخصیت ها بذاره و راحت تر بتونه مطالب رو درک کنه

  • کاربر کاربر

    چون داستان سرایی میکنه مشکلات خیلی قابل فهم تر شدن و از خوندن کتاب خسته نمیشید انگار یه نفر داره براتون جریان رو تعریف میکنه

  • نگار  حسن سروش نگار حسن سروش

    این کتاب در رابطه با یک خانواده ست که برای حل مسائلشون به مشاور مراجعه میکنن و مشاور با راه کارهایی که به هرکدومشون میده در واقع داره مخاطب کتاب رو راهنمایی میکنه در رابطه با مسائلی که ممکنه داشته باشه. ضمن اینکه مطهره حیدری مترجم فوق العاده ایه، مطمئناً از ترجمه ی روان کتاب لذت میبرین

  • سحر Safaei سحر Safaei

    این کتاب و به همه پیشنهاد میکنم

  • مهروز عبدی فر مهروز عبدی فر

    همين كه ميشه راحت بدون بيرون رفتن خريد كنيش عاليه خيلي جاها موجود نداشتن حتي در حال مطالعم و كتاب خيلي خوبيه

  • کاربر کاربر

    ترجمه‌ی روان و خوبی داره

  • کاربر کاربر

    از اون دست کتاب های خارجی هست که اتفاقا توی فرهنگ و زندگی خودمون هم مواردش کاملا مشهود هست و اینجوری نیست که به درد ما نخوره

  • طاهره سادات شاه محمودی طاهره سادات شاه محمودی

    عالیه .پیشنهادمیشه

  • کاربر کاربر

    کتاب فوق العاده ایه و خیلی آرامش میده به آدم پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش

  • حمیدرضا فلاح زاده حمیدرضا فلاح زاده

    حتما این کتاب رو بخونید ، فوق العادس من به پیشنهاد یکی از دوستانم خریدم و واقعا مفیده ، ارامش زیادی بهتون میده ...

  • هاشم نظامی هاشم نظامی

    عالی

  • کاربر کاربر

    پیشنهاد میکنم

  • کاربر کاربر

    عااااااااااااالیییییییی خیلی به من کمک کرد

  • فاطمه خشنودی قصرالدشتی فاطمه خشنودی قصرالدشتی

    برای هدیه گرفتم عالی بود

  • مرضیه تهمورسی مرضیه تهمورسی

    ممنو

  • کاربر کاربر

    مطالعه نشانه سلامتیه خوب هست

  • پرنا فرزان پرنا فرزان

    قیمتش نسبت به بازار کمتر بود نشر خوبی هست و ترجمه خوبی داره

  • کاربر کاربر

    عالی

  • سهیلا شعبانی سهیلا شعبانی

    کتاب خوبیه به توصیه دوستان خریدم

  • محیا تمجیدی محیا تمجیدی

    خیلی کتاب خوبیه تعریفشو خیلی شنیدم و به همه پیشنهاد میکنم

  • کاربر کاربر

    توصیه میکنم عالیه

  • مینا ملک رضایی مینا ملک رضایی

    این کتاب فوق العادست واقعا همه باید بخوننش

  • homa foroozande homa foroozande

    کتاب خوبیه توصیه میکنم بخونید

  • کاربر کاربر

    خیلی خوب

  • آرمیتا آرین آرمیتا آرین

    پیش روانشناس رفتم و بهم گفت همه باید این کتاب و بخونن مرد و زن هم نداره

  • مارال میرزایی مارال میرزایی

    قیمت مناسب سالم به دستم رسید مامور ارسال هم بسیار خوش اخلاق بودن

  • sahar khalili sahar khalili

    من تعریف این کتاب رو خیلی شنیدم و به پیشنهاد دوستام گرفتم. هنوز نخوندمش. ولی همین که صحیح و سالم به دستم رسید و چاپش عالی بود، یه امتیازه مثبته

  • کاربر کاربر

    خوبه

  • عکس خوانده نمی‌شود

    خرید کتاب يكديگر را همان طور كه هستيم بپذيريم و دوست داشته باشيم