معرفی و دانلود کتاب در باب اعتماد به نفس اثر آلن دوباتن رایگان به همراه خلاصه کتاب
- نویسنده: آلن دوباتن
- مترجم: محمد کریمی
- ناشر: کتابسرای نیک
- گروه سنی: بزرگسال
- تعداد صفحه: 85
- سال انتشار: 2018 میلادی
- افتخارات: -
نویسنده سوئیسی، آلن دوباتن کتاب «در باب اعتماد به نفس» را به صورت یک شاهکار خلق کرده است. وی که بارها پای اعتقادش محکم ایستاده و موفقیت انسانها را پیش از مهارتشان، نتیجه اعتماد به نفسشان دانسته است و در این اثر تمام وجودش را گذاشته تا به خوانندگان یاد دهد که نه تنها در ضمیر خودآگاه بلکه به شکل ناخودآگاه هم قادر باشند اعتماد به نفس خود را در موقعیتها و امور مختلف به نمایش بگذارند. شاید در ابتدا تقویت این مهارت آسان به نظر نرسد اما خبر خوب این است که اعتماد به نفس بالا موضوعی ذاتی نیست که افراد نتوانند از آن بهرهمند باشند و اتفاقا خصیصهای اکتسابی است که با تمرین مداوم قابل دستیابی میباشد.
دوباتن که در اصل یک فیلسوف به شمار میرود نوشتههایش هم علاوه بر انگیزشی بودن، رنگ و بوی فلسفی دارند و آنجا که لازم باشد سخت گیریهای خود را میکند و فقط به روحیه دادن صرف بسنده نمینماید. همین که این شخصیت خلاق ابتدا از موانع پیش رو در زمینه اعتماد به نفس سخن به میان میآورد و سپس راههای کنار زدن آنها را به ما میآموزد، به ویژگیهای کتاب مذکور میافزاید. مولف، انسان را از اینکه ترسها و حماقتهایی را در زندگی داشته و مرتکب شده و شاید همین الان هم با خودش به همراه دارد نمیترساند، برعکس آنها را طبیعی میداند و در ادامه به مخاطب میفهماند که پس از مرحله پذیرش این عیوب، حالا باید با خودش روراست باشد و اگر میخواهد قهرمان داستان زندگیاش باشد و رو به جلو پیش برود، قدرتمندترین نیرویی که محرک او خواهد بود اعتماد به نفس است. ویژگی که ابتدا باید موانعش را بشناسد، سپس تصمیم به رویارویی با آنها بگیرد و ذره ذره این خصلت فوق العاده را در خود رشد دهد.
این دید غلط در بین بسیاری از مردم جوامع وجود دارد که فقط انسانهای خجالتی از کمبود اعتماد به نفس رنج میبرند. اما خوب پس از خواندن این اثر میفهمید که اینطور نیست. بسیاری از دوستان، همکاران و حتی اعضای خانوادهامان که در ظاهر، افراد سرزنده و محکمی هستند هم ممکن است از کمبود اعتماد به نفس رنج زیادی ببرند و این را با کمی ریزبین بودن میتوان در اهدافی که دنبال نکردهاند و کارهایی که نیمه کاره رها کردهاند مشاهده نمود. خلاصه که نبود یا کمبود اعتماد به نفس به یک یا دو نشانه محدود نمیشود و آلن دوباتن به شما میگوید که از چه علائمی متوجه کمبود این ویژگی در خود و دیگران شوید.
اگرچه مخاطب با ورق زدن صفحات کتاب و خواندن خطوط بیشتر از آن، خود را در موقعیتی میبیند که بعضی از باورهایش در مورد اعتماد به نفس مورد نقد قرار گرفتهاند، اما با کمی صبر و همراه ماندن با اصول نطام مندی که دوباتن مطرح میکند، میتواند قانع شود که نویسنده چگونه با واکاوی روابط و شغل انسانها به نتایجی که اعلام میکند، دست یافته است و میپذیرد که او را راهنمای خودش در این مبحث قرار دهد. وجود افرادی مثل آلن دوباتن در عصر جدید نعمتی است که تمام دنیا باید شکرگزار آن باشند. زیرا تربیت غلطی که والدین در دوران کودکی و پس از آن در مورد فرزندانشان اتخاذ میکنند و ریشههای پایین بودن اعتماد به نفس را ایجاد مینمایند، میتواند با آموزش صحیح اشخاصی همچون این فیلسوف سوئیسی، بخشکد و جوانهها و شکوفههایی در نتیجه افزایش این ویژگی بسیار مهم روحی، سر از خاک برآورده و آدمها را به مقصودشان نزدیک و نزدیکتر کند. پس باید کتاب را خواند و مولفش را بارها تحسین نمود.
در ادامه میتوانید نسبت به دانلود کامل کتاب در باب اعتماد به نفس به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لینک دانلود در قسمت زیرین ویدیو قرار دارد. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت.
آلن دوباتن (Alain de Botton) متولد سال 1969 در سوئیس و شهر زوریخ میباشد. او هم کار نویسندگی را انجام میدهد و هم فیلسوفی است که خیلی با مدرسههایی که در حال حاضر در جهان وجود دارند و نوع آموزشی که در آنها صورت میگیرد موافق نیست. همین دلیل موجب شد که مدرسه زندگی را تاسیس کند و به گفته خودش، مهمترین اصل برای بهتر زندگی کردن، یعنی شناخت خود را در این مدرسه تدریس نماید. ساده نویسی و ساده گویی مفاهیم فلسفی از ویژگیهای بارز آلن دوباتن است که در آموزشهایش به خوبی از آنها بهره میگیرد و انسانهای موفق را از دید خودش به جامعه تحویل میدهد. او جز این کتاب، آثار متعددی دارد که میتوان از جمله آنها به «جستارهایی در باب عشق» و «تسلی بخشیهای فلسفه» اشاره نمود.
ممکن است نام کتاب بیشتر از توضیحات در این بخش بگوید که چه کسانی باید آن را بخوانند اما به این موضوع اکتفا نمیکنیم و باز هم اشاره مینماییم که افراد دارای کمبود اعتماد به نفس، به ویژه آنهایی که میترسند کاری را شروع کنند چون از شکست میترسند یا اینکه دیگران در موردشان چه فکری میکنند و چه میگویند برایشان اهمیت بالایی دارد، باید هر چه زودتر خواندنش را شروع کنند. انسانهایی که یادشان رفته به خودشان بیش از هر چیز و هر فرد دیگری اهمیت دهند و باید دست از فروتن بودن بیش از حد بردارند هم نیاز مبرمی به مطالعه این اثر و انجام تمرینهایش دارند. افراد خجالتی که واقعا نیاز به تاکید بیشتر ندارند و باید بفهمند ریشه این خجالتی بودن چیست، آن را درمان کنند و اهدافشان را عملی سازند. پس به آنها هم جدا میگوییم که آلن دوباتن این کتاب را مخصوص شما نوشته و تمام امیدش به این است که شما را از این مخمصه نجات دهد.
آلن دوباتن اثری را در زمینه معرفی و ایجاد اعتماد به نفس خلق کرده است که به جرات میتوان گفت یک سر و گردن از بسیاری از آثار در این زمینه بالاتر است. از آنجایی که خود او آگاه به این موضوع است که اعتماد به نفس صرفا با مطالعه به وجود نمیآید و میبایست حتما تمرینهایی را شخص در زندگی روزانهاش همراه با خواندن این کتاب انجام دهد. لذا توضیحات و البته تمرینات گوناگون را در قالب 9 فصل تقسیم بندی کرده است.
حماقت و اعتماد به نفس
سندرومی به نام شارلاتان بودن
اعتماد به سیستم
تاریخ یعنی لحظه اکنون
تجربه
مرگ
دشمنان
خودتخریبی
اطمینان به اعتماد به نفس
در قرن هفدهم، هلندیها سنت خاصی در هنر نقاشی بنا نهادند و فقط به ترسیم کشتیهای طوفان زده پرداختند، این آثار که در خانهها و ساختمانهای شهری هلند نصب میشدند، تنها جنبه دکوری نداشتند بلکه هدفی درمانی داشتند. هدف از این نقاشیها تقویت اعتماد به نفس بود و عدم ترس از دریا و زندگی آزادانه را نشان میدادند و مخاطبان این آثار، مردمی بودند که وابستگی زیادی به تجارت دریایی داشتند.
یکی از چیزهایی که افراد با اعتماد به نفس را از دیگران متمایز میکند، دیدگاه او نسبت به گذشته است. عمدتا افراد فاقد اعتماد به نفس عقیده دارند تاریخ به اتمام رسیده است در حالی که افراد دارای اعتماد به نفس معتقدند تاریخ همچنان در حال پیشروی است و چه بسا روزی حتی خودشان تاریخ ساز شوند.
اعتماد به نفس، اطمینان یافتن از غرورمان نیست بلکه کنار آمدن با بخشهای غیر قابل اجتناب و عجیبمان است. همه ما همین حالا احمق هستیم در گذشته احمق بودهایم و در آینده نیز احمق خواهیم بود، این موضوع هیچ اشکالی ندارد بشریت هیچ گزینهای ندارد.
ظرفیت داشتن اعتماد به نفس بالا تا اندازه زیادی به سختیهایی مربوط میشود که با آنها روبرو خواهیم شد.
بلوغ یعنی از اسطورههایی که دیگر اشخاص را احاطه کرده گذر کنیم و وجه بشری دیگران را به تمامی درک و تصدیق کنیم.
میتوانیم علی رغم ترسهایمان از فقدان امید، جان سالم به در ببریم.
همه ما کم و بیش به طور ناخودآگاه کسانی را که دوستشان داریم حمایت میکنیم، به خصوص کسانی که در کودکی مراقب ما بودهاند و ما را از حس حسادت و بی کفایتی که در تربیتمان دچارش بودیم، حفظ کردهاند. زیبا بودن همسر جدیدمان یا ترفیع گرفتن در سازمان ممکن است در ذهن اطرافیان ما ناخوشایند باشد و آنها را به این فکر بیاندازد که در قیاس با ما دستاوردهای اندکی داشتهاند و میترسند دیگر لیاقت همکاری با شرکت ما را نداشته باشند.
ما با ترس از شکست کاملا آشناییم اما گویا موفقیت هم میتواند نگرانیهایی را به همراه داشته باشد. انباشت نگرانی بابت موفقیت است که گاهی باعث میشود فرصتها و شانسهای خود را برای بدست آوردن آرامش ذهنی از بین ببریم. چه چیزی میتواند تردید در موفقیت را توضیح دهد؟
کودکان به هیچ وجه نمیتوانند درک کنند که در ذهن بزرگسالان صاحب قدرت و مرجعیت چه میگذرد. اگر کودک مدرسهای معلم خود را صبح شنبه در فروشگاه یا در حال ورزش در پارک ببیند بسیار تعجب میکند. در ذهن آنها، این شخص بزرگ، فقط همان معلم است.
حتی تصورش را هم نمیتوانیم بکنیم که در پشت ظاهر زیبای افراد موفق، چه ضعفهای عمیقی وجود دارد.
افراد دارای اعتماد به نفس پایین هنگام مواجهه با هر کسی، پیش فرضشان این است که آنها همه انسانهایی عاقل، منطقی، هوشمند، دارای قضاوت صحیح و مسلط بر خودشان هستند. اگر علی رغم این ویژگیها، افراد خاصی همچنان در اینترنت علیه ما منفی بافی میکنند یا مایه رنجش ما میشوند، قطعا این حملات صحیح هستند.
نویسنده | آلن دوباتن |
مترجم | محمد کریمی |
شابک | 9786008957409 |
ناشر | کتابسرای نیک |
موضوع | روان شناسی |
قطع | رقعی |
نوع جلد | شومیز |
گروه سنی | بزرگسال |
تعداد صفحه | 85 |
تعداد جلد | 1 |
وزن | 95 گرم |
سلام من خودم مترجمم. این کتاب رو یه روانپزشک به دوستم معرفی کرده بود که با هم خوندیمش. اول اینکه ناشر توی قیمت گذاری واقعاً دست بالا رو گرفته و اگه توی بازار نشر باشین وقتی کتاب به دستتون برسه متوجه می شین که کتاب با توجه به تاریخ چاپش احتمالا باید حدالکثر 8-10 هزار تومن می بود (چاپ 97، با کاغذ تحریر معمولی و سایز جیبی، فقط 83 صفحه که خیلی از صفحاتشم سفیدن) نه 26 هزار تومن. اون بحث به کنار، مترجم یه جاهایی هم سوتی داده که اگه یه کمی فکر کنین متوجه میشین که توی متن اصلی چی بوده و بعداً مترجم چی باید می گفته و در نهایت چی گفته. یه چیز دیگه هم اینکه به طور کلی مترجمی که تو حوزه های خیلی دور از هم کتاب ترجمه کرده باشه، کلاً خوب نیست. چون نمیشه که یه نفر تو چنتا حوزه نامرتبط تخصص داشته باشه.
این سری کتاب ها که جزو کتاب های مدرسه ی زندگی هستن باید مطالعه بشن.. خیلیی خوب بود
برای بررسی دقیق وضعیت اعتماد به نفس خودتون خیلی خوب و مفیده
همه کتاب های آلن دوباتن محتوای عالی داره ولی ترجمه ضعیف بود
بااین هزینه ،یک نکته هم آموزش داده بشه،بازمی ارزه
ارزش یک بار خوندن رو داره
با وجود اینکه کتاب کم حجمیه ولی بار معنایی زیادی داره
عالیییی
خوب بود
پیشنهاد میکنم
سلام دوستان کتاب خوبی هست...کتابی هست که خوبه دم دستتون باشه و هر از گاهی گریزی به ان بزنید و احساس بهتری پیدا کنید.کتاب 83 صفحه داره....
خوندنش خالی از لطف نیست
خوب بود
کتاب کم حجمیه، صفحاتش سفیده و چاپ خوبی داره
هنوز نخوندم
کتاب کاملا خلاصه شده، هر فصل توی 5 تا 6 صفحه خلاصه شده با یک ترجمه ضعیف، اصلا پیشنهاد نمیشه
یه روانشناس بهم معرفیش کرد و کتاب خوبیه
کتاب خوب و کاربردی
خوب
کتاب از نظر محتوا عالی هست ولی با یک ترجمه بد کل خاصیت کتاب نابود شده! ولی یه کتاب به این کوچکی با همچین قیمت بالایی اصلا منطقی نیست!! بنظرم ارزش خرید نداره
عالی
این کتاب رو به صورت نسخه الکترونیک از فیدیبو تهیه کردم و به نظر من عالییییی بود خیلی خوشم اومد کاربردی و کم حجم. من با ترجمش مشکلی نداشتم.. کتاب جستارهایی در باب عشق الن دوباتن رو هم از همین مترجم خوندم و اونم کتاب عالی ای بود.
عالی. ممنون.
عالیه امیدوارم کمکتون کنه
خیلی کوچولو و باحاله
چاپش خوبه
کتاب خوبی است
حجمش خیلی کم بود بنظرم کتاب های بهتری میشه پیدا کرد
کتاب بسیار خوبیه بخوانید و لذت ببرید
یکی از دوستان گفت که من این کتابو خوندم و توصیه میکنم که منم خریدم
کتاب آموزنده ایه
آلن دوباتن، نویسنده، فیلسوف و مجری سوئیسی میباشد که در 20 دسامبر سال 1969 در زوریخ متولد شد. او که در اصل یک فیلسوف به شمار میرود در آثارش سعی میکند موضوعاتی را مرتبط با زندگی روزمره انسانها مطرح کرده و سپس به شرح و جزئیات آنها بپردازد.
(مطالعه متن کامل)