معرفی و دانلود کتاب این است انسان اثر فریدریش نیچه رایگان به همراه خلاصه کتاب
- نویسنده: فریدریش نیچه
- مترجم: سعید فیروزآبادی
- ناشر: نشر جامی
- گروه سنی: بزرگسال
- تعداد صفحه: 184
- سال انتشار: 1908 میلادی
- افتخارات: -
کتاب این است انسان آخرین اثر فریدریش ویلهلم نیچه میباشد که وی در آن به دلایل نگارش آثار قبلیاش پرداخته و زندگی خود را نیز شرح داده است. پتر گاست، دوست صمیمی نیچه باعث انتشار این اثر شد زیرا این کتاب، پس از نگارشش توسط نیچه به دلیل روان پریشیی که برای این نویسنده بزرگ رخ داد نیاز به کمک دیگران داشت تا مراحل چاپش، انجام و نهایی شوند. نام اصلی کتاب اینک انسان است که تاکنون سه بار با نامهای: انسان مصلوب با ترجمهای از رویا منجم، اینک انسان با ترجمه بهروز صفدری و این است انسان با ترجمه سید سعید فیروزآبادی به فارسی برگردانده شده و روانه بازار کتاب گردیده است. از آنجایی که کتاب مذکور در حقیقت، خودنوشتی از روزهای پایانی زندگی نیچه و چگونگی وضعیت روانیاش نیز میباشد، حس کنجکاوی علاقه مندان را به شدت تحریک نموده و میتواند به آنها دید کلیی در مورد شخصیت، زندگی و آثارش بدهد. تألیف اثر در سال 1888 صورت گرفته است اما چاپش 20 سال بعد یعنی در سال 1908 انجام شد و تاکنون به چندین زبان زنده دنیا ترجمه شده است و در اختیار افراد مختلف از ملیتهای گوناگون قرار گرفته است. نیچه با قلم خاص خودش و در راستای شکلگیری ذهنیتی کامل، سعی نموده است با شناساندن بیشتر خودش و تفکرش، در انتهای راه نویسندگی و البته حیاتش، مخاطبانش را بهتر توجیه کند و به آنها آگاهی ببخشد.
در ادامه میتوانید نسبت به دانلود کامل کتاب این است انسان به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لینک دانلود در قسمت زیرین ویدیو قرار دارد. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت.
فریدریش ویلهلم نیچه (Friedrich Nietzsche) در روز 5 اکتبر سال 1844 به دنیا آمد و دارای پیشههای گوناگونی از قبیل: فیلسوف، شاعر، منتقد ادبی و آهنگسازی بود. او که متولد شهر کوچکی به نام روکن در لایپزیک بود مدتی را در یک مدرسه عمومی و سپس در مدرسهای خصوصی به تحصیل مشغول بود. نیچه پس از آنکه در سال 1864 از مدرسه در دوره متوسطه فارغ التحصیل شد در رشته الهیات در دانشگاه بن، تصمیم به ادامه تحصیل گرفت اما پس از یک ترم آن را رها کرد. وی پس از مبتلا شدن به بیماریی که باعث از دست دادن قوای ذهنیاش شد، در 25 اوت سال 1900، چشم از جهان فروبست.
دوستداران نیچه عموماً خوانندگانی هستند که افکار او و حرکت قلمش بر روی کاغذ را بسیار میپسندند. لذا به آنها توصیه میگردد این کتاب را به عنوان یکی از آخرین کارهای وی و به مثابه حسن ختامی بر آنها مطالعه نمایند. همچنین علاقه مندان حوزه مطالعه اگر میخواهند به خواندن کاری عمیق در زمینه زندگینامه بپردازند، خواندن چنین اثری را نباید هرگز از خود دریغ نمایند.
داستان شرح داده شده پس از یک یادداشت از مترجم و یک پیش گفتار در 15 بخش با عناوین زیر، به تفکیک آماده و به خواننده ارائه گردیدهاند:
چرا چنین فرزانهام
چرا چنین هوشمندم
چرا کتابهایی چنین خوب مینگارم
زایش تراژدی
رسالههای نابهنگام
انسانی بسیار انسانی
سپیده دم
حکمت شادان
چنین گفت زرتشت
فراسوی نیک و بد
تبارشناسی اخلاق
غروب بتان
قضیه واگنر
چرا من تقدیر هستم
زرتشت، نیچه و سالومه
آن کس که بلد باشد هوای نوشتههای مرا تنفس کند میداند که این هوای بلندیها، هوایی قوی است. باید برای چنین هوایی ساخته شده باشیم زیرا در چنین هوایی خطر سرماخوردگی کم نیست. یخ در همین نزدیکی و تنهایی، هراسانگیز است اما شگفتا که همه چیز در پرتوی نور، چنین آرام گرفته است. شگفتا که تنفس آزادانه است شگفتا که بسیاری از امور را زیر پای خود حس میکنیم.
فلسفه تا آنجا که من اکنون دریافتهام، زیستن داوطلبانه در یخ و کوهستانهای بلند است یعنی کندوکاو برای تمامی امور بیگانه و شک برانگیز هستی و هر آنچه که تاکنون، اخلاق، آن را تارانده است.
هر آنچه که سبب مرگ او نشود او را قویتر میسازد.
آدمی به کمترین میزان با پدر و مادرش خویشاوند است و این، نشانهای از نهایت گستاخی است که آدمی با پدر و مادرش، خویشاوند باشد.
با هیچ چیز سریعتر از آزردگی نمیتوان خود را سوزاند.
در جوانی فکر میکردم که باده گساری چون مصرف دخانیات، یکی از آن لذتهای مردان جوان است ولی بعدها دریافتم که عادتی ناپسند است.
کسی هستم که پس از چهل و چهار سال سن میتواند بگوید: که هیچ گاه برای افتخار، زنان و پول نکوشیدهام.
زن بسیار شرورتر از مرد و حتی باهوشتر است.
آیا پاسخ من به این پرسش را شنیدهاید که چگونه میتوان زنی را درمان کرد و به رستگاری بخشید؟ باید کودکی را برایش فراهم آورد زن به کودک نیاز دارد و مرد، تنها، وسیلهای برای این کار است.
بخشش دوستان دشوارتر از دشمنان است.
هرگز هنر آزردن دیگران را درنیافتم حتی زمانی که این کار برایم بسیار ارزشمند بود هر چند به نظر بسیار غی رمسیحی میرسد من حتی خود را یکبار نیز نیازردهام. اگر زندگی مرا زیر و زبر کنند تا فقط همین یکبار را بیابند هیچ ردی از آن نخواهند یافت که حتی کسی بدخواه من بوده باشد و اما شاید بسیار ردی از نیک خواهی دیگران بیابند حتی تجربههای من با افرادی که هر کس از آنان تجربه بدی دارد بیهیچ استثنایی، همه، نشانههایی از نیکخواهی است. من هر خرسی را رام میکنم حتی دلقکها را هم وادار به رعایت ادب میکنم.
یخ، نزدیک است، تنهایی، دهشتناک است اما با چه صلح و آرامشی همه چیز در زیر نور آرمیده، انسان، چه آزادانه نفس میکشد. آنانی که سکوت میگزینند، پیوسته فاقد لطافت و نزاکت قلبی هستند. سکوت، نوعی مخالفت و فروبلعیدن است و الزاماً شخصیت را خراب میکند.
اینجا هیچ خشک اندیشی سخن نمیگوید اینجا وعظ نمیکنند اینجا ایمان نمیطلبند بلکه از دریای بیکران نور و ژرفای نیکبختی قطره قطره، جمله جمله و با آرامشی لطیف این سخنان را فرو میریزند. چنین کاری تنها از عهده بزرگان برمی آید و گوش سپردن امتیازی بیهمانند است، هیچکس نیست که آزادانه گوش به زرتشت بسپارد.
انجیرها از درختان فرو میریزد، پوست سرخ انجیرهای خوب و شیرین هنگام فرو افتادن کنده میشود برای انجیرهای رسیده، من، باد شمالی هستم از این رو، ای دوستان چون انجیرها، این آموزهها نصیب شما میشود، شهد آن را بچشید و گوشت شیرین آن را بخورید، همه جا پاییز است و آسمان، صاف و بعدازظهر.
من علیه هر آنچه که امروز اشرافیت مینامند احساس همدلی برتری جویانه دارم حتی به این قیصر جوان آلمانی افتخار آن را هم نمیدهم که درشکه چی من باشد.
از دیدگاه من داشتن چنین پدری امتیازی بس بزرگ است زیرا کشاورزانی که او برای آنان وعظ میگفت، عنوان میداشتند که بیشک فرشته نیز سیمایی چون پدرم دارد به این ترتیب به مسأله نژاد میرسم. من نجیبزادهای لهستانی و از خونی پاک هستم که حتی قطرهای خون پلید یعنی کمترین حد از خون آلمانی نیز با آن درنیامیخته است.
نویسنده | فردریش ویلهلم نیچه |
مترجم | سعید فیروزآبادی |
ناشر | جامی |
شابک | 9789647468923 |
موضوع | فلسفه و منطق |
ردهبندی کتاب | فلسفه (فلسفه و روانشناسی) |
قطع | رقعی |
نوع جلد | شومیز |
گروه سنی | بزرگسال |
تعداد جلد | 1 |
تعداد صفحه | 184 |
وزن | 210 گرم |
سایر توضیحات | - این است انسان؛ چگونه آن میشویم که هستیم؟ - مجموعه آثار فریدریش نیچه (9) |
دوستان گرامی: نیچه ی حقیقی با اونچه که از سبیل نیچه و استیکر ها و جوک هایی که درباره ی نیچه ساختن و ذهنیتی برای شما به وجود آورده فرق داره. برای مطاله ی آثار نیچه باید آثار فیلسوفان پیش از اون رو خونده باشید. فلسفه، رمان نیست که از روی تفنن بخونیم. نیچه در این کتاب به سخن گفتن درباره ی کتابهایی که در طول زندگیش نگاشته می پردازه. و مسایلی دیگه...
برخلاف نظر بسیاری از دوستان که اعتقاد به آمادگی برای خواندن آثار نیچه و پیچیده بودن موارد ارائه شده توسط آن نویسنده را دارند باید بگویم که اتفاقاً برعکس!! فلسفه یعنی معنی و مفهوم انسان، زندگی و هستی پیش رویمان ... در این خصوص هر انسانی از کودکی تا لحظه مرگ راجع به این موارد از کوچک و بزرگ، دوست و غریبه، زن و مرد و ... عقایدی را می شنود که بعضاً اختلافات زیادی هم با یکدیگر دارند. همین اختلافات نشان می دهد که تاکنون هدف و چیستی عالم برای ما انسانها بدون شناخت کامل باقیمانده و شاید هم همیشه همینگونه بماند. پس نیچه هم در این کتاب راجع به نوع نگاه مناسب انسان (به عقیده خودش) به زندگی، نقد عقاید دیگران و چیستی هستی صحبت کرده و نظر خود را بیان نموده. از آنجایی که فلسفه همانند علم، منطق و قانونی پشت سر خود ندارد و تماماً اعتقاد و دیدگاه و تمایلات شخصی است، اگر می خواهید نظر و دیدگاه شخصیه یکی از پر سر و صداترین انسانهای معاصر را بدانید، کتاب را مطالعه بفرمایید...
کتاب پر محتوی و سنگینیه فهم سخنان نیچه بسیار دشواره
من این کتاب رو تهیه نکردم اما دوستی که گفتند فلسفه ی شرقی و آملی بخوانیم فکر میکنم حتی یک کتاب از نیچه نخوانده. وگرنه می دانست نیچه در غرب با یک روح شرقی زندگی کرد. و او از هر انسانی که در شرق زیسته شرقی تر بود او انسانی والاست که تنها به انسان و مفهوم انسان می پردازد به روح آدمی به مسیری که انسان را پر مایه میکند. نیچه که خودش در مقابل حافظ سر خم می کند به نشانه احترام به ما می گوید او عاشقانه شرق را دوست دارد. خواندن نیچه آنقدر سخت نیست خیلی هم آسون نیست ولی بعد از مدتی با خواندنش تسکین پیدا میکنید خودش حذف خوی میزند«دیر زمانی که به مغاک بنگری ، مغاک نیز در تو خواهد نگریست»
بیشتر با مترجم دست و پنجه نرم میکنی تا نیچه. خود نیچه هم در این کتاب بیش از اینکه به فلسفه بپردازه به تعریف از خود پرداخته. نیچه کتابای زیادی داره، بنظرم یکی دیگه رو امتحان کنید
با وجود ایراداتی که ترجمه ش داشت اما عظمت روح نیچه کتاب رو خیلی جذاب کرده.
من همه کتابهای ایشونو خوندم
کتاب های نیچه را باید به ترتیب بخوانید و بعد از شوپنهاور . کیفیت چاپ عالی و سفید. باید خواند و فکر کرد مثل رمان نیست که یک روزه همه اش را بخوانید.
حتما باید با فلسفه خیلی اشنا باشید و بعد هم فلسفه ی نیچه و اگزیستانسیالیسم ترجمه ی سختی داشت نیاز زیادی به تمرکز روی هر جمله هست
جنس و چاپ هردو خوب و قابل قبول
نیچه از خود و آثارش میگوید...
خوب در حد معمولی
کیفیت چاپ خوبه ولی ترجمه خیلی روان نیست
به طور کلی نیچه از ساده بیان کردن دوری میکنه و هرکسی اهل نوشته هاش نیست ولی ارزش خوندنو داره
این کتاب در کل بد نیست ولی دست نویس های نیچه در مورد کارهاست... اولش رو که میخونم همش خودستایی نیچه ست. تنها نکته اول کتاب گفتار نیچه که شاید این کلام من غلط باشد هست