چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود اثر جولی اسمیت

معرفی و دانلود کتاب چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود اثر جولی اسمیت رایگان به همراه خلاصه کتاب

مقابله درست و به جا در برابر مشکلات زندگی، دوای درد بسیاری از درد‌های روحی و جسمی ما انسانهاست که جولی اسمیت دانسته‌هایش را در این زمینه به عنوان راهنمایی مناسب در کتاب چرا تا به حال کسی این‌ها را به من نگفته بود؟ در اختیار همگان قرار داده است. فراز و نشیب‌های زندگی در هر لحظه به افراد می‌آموزد که باید راهی برای کنترل و رویارویی با آن‌ها بیابند، تا قادر باشند به موثرترین شیوه‌ها آن‌ها را اداره کنند. در سال 2022 زمانی که برای اولین بار، اثر پیش رو را به علاقمندان معرفی نمود، در مدت بسیار کوتاهی با استقبال بسیاری از مردم روبرو شد. اسمیت با نثر ساده‌ای که در اثر تآلیفی‌اش به کار گرفته است تلاش نموده تا مخاطبان را تا حد امکان به سلامت روان بیشتری هدایت کرده و به آن‌ها بفهماند که چگونه می‌توانند بر عملکرد ذهنشان اشراف داشته باشند.

خود نویسنده هیچ گاه مدعی آن نبوده است که کتابش می‌تواند جایگزین جلسات روان درمانی شود اما با این حال اگر با آن همراه شوید، متوجه خواهید شد که ر‌هایی یافتن از یک رابطه عاطفی دردسرساز، انعطاف در مقابل مشکلات گوناگون و حتی دوری جستن از افسردگی، مواردی هستند که با عمل کردن به آموزشی‌های جولی اسمیت در اثر مذکور، به خوبی قابل دستیابی هستند. از آنجایی که جولی اسمیت خود، یک روانشناس بالینی است و تجارب زیادی در این حوزه کسب کرده و همچنان به تجربه اندوزی مشغول می‌باشد، بنابراین قرار نیست فقط از جملات و نصیحت‌های بدون پشتوانه استفاده نمود و آن را پیش روی خوانندگانش بگذارد، بلکه از واقعیت‌های موجود بهره گرفته و به زیبایی هرچه تمام‌تر به ما این مطلب مهم را انتقال می‌دهد که سلامت روان به اندازه سلامت جسم اهمیت دارد و برای رسیدن به آن‌ها، راهی جز کمک گرفتن از تمام توان‌مان برای کمتر کردن اضطراب و رشد شخصی‌مان، نداریم.

دانلود کتاب چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود

در ادامه می‌توانید نسبت به دانلود کامل کتاب چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لینک دانلود در قسمت زیرین ویدیو قرار دارد. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت.


دانلود pdf کتاب چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود

درباره جولی اسمیت

جولی اسمیت (Julie Smith) نویسنده و روان‌شناس آمریکایی است که با داشتن سال‌ها تجربه در زمینه روان‌شناسی بالینی، پس از آنکه از tik tok برای ارائه بینش‌های خود در بین عموم مردم استفاده کرد، به شهرت قابل توجهی دست یافت و حتی در زمان همه‌گیری بیماری کرونا، دنبال‌کنندگانش از مرز 3 میلیون نفر هم عبور کردند. اسمیت که هم اکنون با همسر و سه فرزندش در همپشایر انگلستان زندگی می‌کند، در شبکه‌های بی‌بی سی و سی ان ان و در برنامه‌هایی نظیر صبح بخیر بریتانیا و صبحانه بی‌بی سی حضور پیدا کرده است.

کتاب چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود مناسب چه افرادی است؟

علاقمندان به موضوعات روانشناسی، به ویژه سلامت روح و روان و همچنین یافتن راهکار‌هایی جهت زندگی شادتر، می‌بایست بی‌درنگ از خوانش کتاب مذکور بهره‌مند شوند.

فهرست کتاب

کتاب چرا تا به حال کسی این‌ها را به من نگفته بود توسط مؤلف خوش فکر و قهارش در 8 بخش و سی و شش فصل تألیف گردیده است. این اثر پرمخاطب که در بازار نشر ایران هم جزء پرفروش‌ها می‌باشد، توسط نشر میلکان در 285 صفحه و با ترجمه آرزو شنطیائی به چاپ رسیده است.

بخش‌هایی از کتاب چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود

اوایل روز ورزش کنید و سعی کنید عصر‌ها را به استراحت بگذرانید. حمام آب گرم قبل از خواب بدن شما را به درجه حرارت بهینه برای خواب می‌رساند. برخی مواقع برخی اتفاقات شما را از الگوی خواب سالم دور می‌کند. اگر کارتان شیفتی است، مسافت‌های طولانی سفر می‌کنید، بچه‌های خردسال دارید یا تا دیروقت بیدار ماندن و انجام بازی‌های کامپیوتری عادتان شده است، وقتی را به خود اختصاص دهید و همه چیز را برای قرار گرفتن در مسیر درست مرتب کنید.

جیم کری در فیلم ماسک محصول 1994 نقش کارمند بانکی به نام استنلی ایپکس را ایفا می‌کند، او ماسک چوبی لوکی، خدای شرارت نورس را می‌یابد. هرگاه آن را به صورتش می‌زند، ماسک تمام سر را در بر می‌گیرد و استنلی را می‌بلعد و در هر هر حرکت او تأثیر می‌گذارد، در واقع او خود ماسک می‌شود.

یکی از مهم‌ترین مهارت‌ها برای مدیریت افکار و تأثیراتشان فاصله گرفتن از آن‌هاست.

حضور این افکار در ذهنتان باعث می‌شود این کار سخت به نظر برسد. اما خوب است بدانید انسان‌ها ابزاری قدرتمند برای فاصله‌گرفتن از افکارشان دارند. این ابزار فراشناخت نام دارد که معنایش فکر کردن درباره افکار خود است.

ذهن‌آگاهی ابزاری عالی است برای تمرین مشاهده افکار و تقویت ماهیچه‌های ذهن شما که در مقوله فراشناخت دخیل‌اند؛ یعنی مشخص می‌کنند به کدام فکر توجه کنید و بدون چسبیدن به آن ر‌هایش کنید و سپس، آگاهانه نقطه تمرکز توجه‌تان را انتخاب کنید.

هنگام بدخلقی، افکار ما همه توجه و انرژی ما را می‌گیرند. مغز پیام ناخوشی از بدن دریافت می‌کند و دلایل متعددی برای این حال طبق شواهد قبلی استنتاج می‌کند.

تا به خود بیایید، انبوهی از افکار منفی خودسرزنشگر مثل گله‌ی زنبور در سرتان وزوز می‌کند. اگر درگیر این افکار شویم و اجازه دهیم ما را در خود فروببرند، رفته‌رفته بدخلقی‌مان را بیشتر می‌کنند.

کلام ما تأثیرات قدرتمندی در تجربه‌‍مان از جهان دارد. کلام ابزار درک‌کردن است، به ما کمک می‌کند تا احساسات را دسته‌بندی کنیم، از تجربیات گذشته درس بگیریم، دانسته‌هایمان را به اشتراک بگذاریم و تجربیات آینده را پیش‌بینی و برنامه‌ریزی کنیم.

برخورد با احساسات تقریباً مانند ایستادن در میان امواج است. وقتی سعی کنیم جلوی احساسات را بگیریم، به‌راحتی از پا درمی‌آییم و به مشکل برمی‌خوریم، در تلاشیم تا نفس بکشیم و بفهمیم کدام مسیر ما را از مهلکه بیرون می‌برد.

سلامت روان و سلامت جسم با هم ارتباط تنگاتنگی دارند. تغییر یکی سبب بروز تغییر در دیگری می‌شود.

مشاهده‌ی احساسات به همان شکل و ماهیتی که هستند، کلید بررسی درست و ثمربخش آن‌هاست. احساساتتان معرف شخصیت شما نیستند و شخصیت شما هم زاییده‌ی احساسات شما نیست.

مشخصات کتاب چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود

مشخصات
نویسنده جولی اسمیت
مترجم آرزو شنطیانی
شابک 9786222543723
ناشر میلکان
موضوع روان شناسی
رده‌بندی کتاب اخلاق (فلسفه و روان‌شناسی)
قطع رقعی
نوع جلد شومیز
تعداد صفحه 285
تعداد جلد 1

نظرات کتاب چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود

  • امین شاکر امین شاکر

    موضوع این کتاب در زمینه روانشناسی هستش که نویسنده در مورد خودآگاهی و احساساتی از جمله ترس، اضطراب، شرم و ... و اهداف، ارزش ها و معنا و مفهوم زندگی صحبت می کنه و برای بعضی موارد هم نکات و راه حل هایی رو بیان می کنه تا بتونیم با به کارگیریشون رو مشکلاتمون کار کنیم و اونارو بهبود و یا حل کنیم. چون بنده از قبل چندتا کتاب روانشناسی خوندن بودم مطالبش زیاد تازگی نداشت و پر از نکات خاص هم نبود اما برای کسانی که از قبل کتاب روانشناسی نخوندن حتما کتاب خوب و مناسبی هستش. متاسفانه محتوای کتاب در حد و اندازه عنوانش نبود و اونطوری که توی نظرات هم گفته شده فوق العاده نیست. درسته این کتاب بیشتر و با جزییات به مسائل پرداخته بود ولی بنده کتاب تکه هایی از یک کل منسجم رو بیشتر دوس داشتم. و اینکه بخوام کتاب رو در چند جمله خلاصه کنم باید بگم سعی کنید قدرت ذهن آگاهی و خود آگاهی رو در درونتون پرورش بدین یعنی اینکه در جایگاه مشاهده گر به تفکر و احساست خودتون نگاه کنید و تمام احساساتی که درونتون ایجاد میشه رو قبول کنید. با خودتون مهربون باشید و حس شفقت داشته باشید. توقعات بالایی از خودتون نداشته باشید و خودتون رو هر جور که هستید بپذیرید و به مسائل شخصی از جمله تغذیه، ورزش (مهم)، خواب و روابطتون (مهم) بیشتر دقت کنید.

  • آناهیتا پرتوی آناهیتا پرتوی

    کتاب مفیدی هست و وقتی خوندم واقعا به خودم گفتم چرا تا به حال کسی اینها رو به من نگفته بود

  • زهره محمدی زهره محمدی

    کتاب تکه هایی از یک کل منسجم رو توصیه می کنم حتما بخونید👌✔️ اون یکی کتاب رو بخونم اونموقع میتونم نظرمو بگم😊

  • کاربر کاربر

    خوب بود هم تخفیف خوبی داشت هم بسته بندی تمیز و مرتب و هم در سریع ترین زمان ارسال شد

  • کاربر کاربر

    کتاب خیلی عالی هست فقط کاش تخفیف بیشتر بدین

  • وحید اصغری وحید اصغری

    اونایی که یه سری مشکلات مثل خشم و عصبایت و استرس دارن توصیه میکنم که این کتاب رو حتماً بخونن

  • کاربر کاربر

    کتاب بی نظیری هستش در خریدش شک نکنید :)

  • وحید خاوری وحید خاوری

    نظر خاصی نداره

  • امیرحسین سعادت امیرحسین سعادت

    این کناب بسیار عالی و کاربردیه

  • حسن جهان پناه حسن جهان پناه

    کتاب خوبه بخونید هرچی که باشه

  • کاربر کاربر

    این کتاب خریدش به همه واجب . دیدگاه تون رو به همه چی تغییر میده . تغییر مثبت . البته ب شرطی که توصیه هاش رو اجرا کنید .

  • عسل‌خاتون تقوی عسل‌خاتون تقوی

    این کتاب فوق العاده کاربردیه و خیلی خوبه

  • احمدرضا مخدومی جوان احمدرضا مخدومی جوان

    همونی بود که سفارش دادم

  • ناهید توتونی ناهید توتونی

    در کل کتاب خوبی هست ولی اگر ترجمه روان تری داشته باشه فهمش راحت تر هست

  • شهره حلاج جهانی شهره حلاج جهانی

    خوبه

  • عکس خوانده نمی‌شود

    خرید کتاب چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود