معرفی و دانلود کتاب مدیریت رفتار یکهویی اثر فردریک فانژه رایگان به همراه خلاصه کتاب
- نویسنده: فردریک فانژه
- مترجم: محیا احمدی پور
- ناشر: نشر شمعدونی
- گروه سنی: بزرگسال
- تعداد صفحه: 235
- سال انتشار: 2011 میلادی
- افتخارات: -
فردریک فانژه و شارل ادوارد رونگ، در کتاب مدیریت رفتارهای یکهویی، به اعمالی پرداختهاند که انسانها را بر اساس انگیزهها و تمایلات فوریشان انجام میدهند بدون آنکه پیامدهای بالقوه این اقدامات توجهی داشته باشند. بعبارت دیگر، رفتارهایی که افراد بدون تفکر، از خودشان میدهند و برای مثال میتوان یکی از آنها را خشم دانست، همان رفتارهای یکهویی هستند که نویسندگان اثر مذکور در تعبیری دیگری، نامش را تکانشگری گذاشتهاند و زمانی که در تصمیمات اساسی و پایهای زندگی شخصی و کاری، ظهور میکنند بدون تردید چالشهایی جدی را به وجود میآورند.
حال مؤلفان، با توجه به مطالعات پیشین و تجربیاتشان دریافتهاند که راهکارهایی وجود دارند که به وسیله آنها، اشخاص قادر خواهند بود که این کنشها را کنترل کرده و قدم به قدم نسبت به بهبودشان، اصلاحات لازم را انجام دهند. در ادامه سؤالاتی که فانژه و رونگ، مطرح کردهاند، نشان میدهد که تا چه حد، به موضوع مطرح شده، اندیشیدهاند و ریشهای برایش، راه حلهایی را در نظر گرفتهاند. برای مثال گفته شده است که تکانشگری چند وقت یکبار میتواند مشکل ساز باشد؟ یا نسبتش با مدیریت احساسات چگونه است؟ همچنین به مهر آن در کودکان نگاهی انداخته است. به هرحال با کتابی فوقالعاده در زمینه خودسازی روبرو هستیم که باید قدرتش را بدانیم و تا انتها با آن همراه شویم.
در ادامه میتوانید نسبت به دانلود کامل کتاب مدیریت رفتار یکهویی به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لینک دانلود در قسمت زیرین ویدیو قرار دارد. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت.
فردریک فانژه (Frédéric Fanget)، نویسنده، روان درمانگر و مدرس آمریکایی است که همواره نوشتههایش در حوزه بهبود شرایط روانی افراد، کمک شایانی به انسانها کرده است. او آثاری متعدد از قبیل: روانشناسی کمال گرایی، درمان اعتماد به نفس و جرات زندگی مشترک را داشته باشید، را به تألیف در آورده است. شارل ادوارد رونگ، به عنوان دیگر نویسنده این اثر، نویسنده و روانپزشک است که به تدریس در دانشگاههای مختلف در رشته روان درمانی نیز اشتغال دارد. رونگ که در حال حاضر، مدیریت بخش روانپزشکی بزرگسالان در یک مرکز درمانی سوئیس را برعهده دارد، به درمان اعتیاد نیز علاقمند است.
به افرادی که در زندگیشان، از چالشهای مرتبط با رفتارهای تکانشی رنج میبرند توصیه میشود حتماً از آموزههای کتاب مذکور استفاده لازم را ببرند.
مدیریت رفتارهای یکهویی تاکنون بیش از 13 بار تجدید چاپ شده است و در حال حاضر به وسیله انتشارات شمعدونی با ترجمه محیا احمدی پور در 235 صفحه در کتابخانههای سراسر کشور موجود میباشد.
اگر مدیریت وقایع، مشکلتر و نگرانکنندهتر شوند، آن وقت تنش درونی ما از آستانه پذیرش فراتر میرود و ما هم بینهایت حساستر میشویم. در این شرایط، دیگر راهکارهای کوچک ما برای رفع تنشهایی که به تدریج در حال افزایشاند، چندان موثر نیست. در این صورت، به وضعیت آسیبپذیری میرسیم که اندکی دارای آشفتگی درونی و عدم راحتی بیشتر و البته پر تنشتر است. در اینجا باز میتوانیم راهکارهایی را برای آرامش درونی و رفع تنشها به کار گیریم، اما این راهکارها دقیقتر و ارادیتر هستند و به انرژی و کنترل بیشتری نیاز دارند هر قدر برای آرامش خود، راهکارهای خود تنظیمی بیشتری داشته باشیم، در این صورت، در برابر استرس بیشتر میتوانیم مقاومت کنیم.
تکرار تکانشگری، مسأله مهمی است که باید به آن توجه کرد. گاهی اوقات همه ما هم در شرایط خاص، حرفهای خود را بهصورت تکانشی بیان میکنیم، در واقع میتوان گفت رفتار ما مصداق این عبارت است: «ناگهان از کوره درمیرویم.» ما درباره افرادی که گاهی چنین رفتارهای تکانشی از آنها سرمیزند، از خصوصیات تکانشگری صحبت میکنیم.
کامیل وقتی احساس میکند که رها شده است، ناگهان کنترل خود را از دست میدهد و دوست دارد آنچه را در اطرافش قرار گرفته، خراب کند. وقتی تلفن را قطع میکند یا دوستش از منزل او میرود، جای خالی چیزی را احساس میکند. این خلأ تا آن حد در او رشد میکند که احساس سقوط به او دست میدهد. در این حالت، صحبت کردن برای او بسیار دشوار میشود، پس اشیا گرانبهای اطرافش و بومهای نقاشیاش را میشکند تا احساس نکند که فقط خودش از درون شکسته است. میتوان خصوصیات تکانشگری را در شخصیت او ملاحظه کرد.
تنشهای درونی ما هر روز بر اساس وضعیت عادی زندگی و میزان اتفاقاتی که رخ میدهند، در نوسان است. مشکلات کوچک میتوانند تنش درونی ما را افزایش دهند. همه ما به طور طبیعی راهکارهای کوچکی را برای مدیریت تنش درونیمان به کار میگیریم تا بتوانیم وضعیت عادی را همچنان حفظ کنیم: برای مثال، بازی کردن با خودکار، آدامس جویدن، سیگار کشیدن، زمزمه کردن آهنگ و مانند اینها...
در سایر شخصیتها نیز همیشه شاهد رفتارهای تکانشی هستیم. نوع واکنش آنها نسبت به محیط اطراف، این ویژگی را مشخص میکند. در واقع صحبت از عمل و عکسالعمل است! چنین شخصیتهایی همواره در هر شرایطی یکسان عمل میکنند. اغلب این افراد دچار اختلال شخصیتی رایجی هستند که در گستره اختلالهایی است که فرد تحتتأثیر احساساتش قرار میگیرد. در حقیقت، این بیماران مبتلا به اختلال شخصیت جامعهگریزی، مرزی، نمایشی و خودشیفتگی هستند. بهنظر میرسد که این افراد همیشه یا فقط گاهی تحتتأثیر این رفتارهای تکانشی هستند: این نوع تکانشگری، حالت تکانشگری نام دارد.
نویسنده | فردریک فانژه و شارل ادوارد رانگده |
مترجم | محیا احمدی پور |
ناشر | شمعدونی |
شابک | 9786009969715 |
موضوع | روانشناسی |
قطع | رقعی |
نوع جلد | شومیز |
گروه سنی | بزرگسال |
تعداد جلد | 1 |
تعداد صفحه | 235 |
پشت کتاب زده ۲۹ تومن ولی تقریبا دوبرابر این قیمت پول دادم
قیمت از روی جلد کتاب بیشتر بود😑😑 اما خود کتاب خوبه
کاغذش خوبه وسبک. موقع خوندن اصلا اذیت نمیشه. ونقاط خیلی خوب وآموزنده داره
عالی
اگر توصیه هاش رو عمل کنید خوبه
دوستانی که به روانشناسی علاقه دارند پیشنهاد میکنم بخرید، تو شهرستان ما قیمتش 25 تومن بیشتر از اینجا بود، ممنونم از
کتاب های انتشارات شمعدونی همگی خوب هستند.پیشنهاد میکنم سایر کتاب هاشون رو هم بخونید اگه به روانشناسی علاقه مند هستید.
جنبه روانشناسی داشت و معمولی بود و خیلی آموزنده و تاثیر گذار نبود
خوب
عالییییی
راضی بودم
خوبه نسبتا
کتاب سالم بدستم رسید.
خیلی خوب
کتاب خوبیه اما صفحات کاهی داره