معرفی و دانلود کتاب آواز کافه غم بار اثر کارسون مک کالرز رایگان به همراه خلاصه کتاب
- نویسنده: کارسون مک کالرز
- مترجم: حانیه پدرام
- ناشر: نشر بیدگل
- گروه سنی: بزرگسال
- تعداد صفحه: 144
- سال انتشار: 1951 میلادی
- افتخارات: -
کارسون مک کالرز، نویسنده آمریکایی کتابی پرفروش با عنوان آواز کافه غم بار را از خود به چاپ رسانده است که به عقیده منتقدین میتوان آن را در دستهبندی ژانر گوتیک قرار داد. محل اتفاقات رمان، یک آبادی دور افتاده و البته ناشناخته است که در آن ماجراهایی از جمله انتقامها و عشقهایی به وقوع میپیوندند که درون مایه اصلی ژانر را تشکیل میدهند. آواز کافه غم بار که بیش از 70 سال از اولین تاریخ انتشارش میگذرد با محوریت زنی به عنوان شخصیت اصلی خود آغاز شده و بقیه ماجراها پیرامون او رخ میدهند.
میس آملیا که از ساکنین روستا میباشد از نظر ویژگیهای رفتاری، مرموز میباشد و با تعدادی دیگر از افراد که آنها جزء عناصر اصلی کتاب محسوب میشنود، مقدمات برخی رویدادهای پیشبینی نشده را فراهم میکنند که بر جذابیت و تعلیق نوشته مذکور میافزاید. در میان نفراتی که آنها هم گفتار و رفتاری عجیب و غریب دارند، گوژپشتی هست که پس از ملاقات با میس آملیا، زمینه ساز عشقی با مؤلفههای نامتعارف شده و انگیزههایی را در دل مردم بیدار میکند که تا قبل از دیدار آن دو، خبری از آنها نبوده است.
به اعتقاد بسیاری از منتقدین و خوانندگان پیشین کتاب مک کالرز، میتوان آن را یک شاهکار با پایانی تکاندهنده دانست که مخاطبانش در حین خواندن و اتمام آن به تجربهی جدید در دنیای کتاب و کتاب خوانی دست پیدا میکنند. بصورتی که شاید تاکنون اثری با این سبک و سیاق در میان تجربههای مطالعاتی قبلی خود نداشتهاند و از این رو برای آنها احساس بدیعی را بوجود میآورد. همچنین در سال 1991 فیلمی با اقتباس از این رمان ساخته شد.
در ادامه میتوانید نسبت به دانلود کامل کتاب آواز کافه غم بار به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لینک دانلود در قسمت زیرین ویدیو قرار دارد. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت.
لولا کارسون مک کالرز (Carson McCullers) نویسنده و نمایشنامهنویس آمریکایی بود که در 19 فوریه سال 1917 در جورجیا ایالات متحده به دنیا آمد. پدرش مردی فرهیخته بود و پس از رفتن به دانشگاه کلمبیا در 17 سالگی که با حمایت پدرش بود، پس از گم کردن پول شهریه خود و هم اتاقیاش قید تحصیل را زد و به کار در املاک مشغول شد. مک کالرز از سال 1937 شروع به نوشتن آثارش کرد و پس از یک ازدواج ناموفق و مهاجرت به پاریس، دوباره به آمریکا بازگشت و دوباره مزدوج شد. او در سال 1948 بخاطر افسردگی، دست به خودکشی زد اما زنده ماند. زندگی شخصی او چالشهای دیگری از جمله الکلی شدن او و همسر دومش و خودکشی منجر به مرگ همسرش را نیز داشت و مک کالرز نهایتاً در 29 سپتامبر 1967 بر اثر خونریزی مغزی در گذشت. برخی آثار به جا مانده از او عبارتند از: بازتاب در چشم طلایی، قلب شکارچی تنها، در جستجوی یک پیوند، ساعت بدون عقربه.
هواداران آثاری که متعلق به ادبیات داستانی غرب هستند بدون تردید خواندن این کتاب را میتوانند بعنوان تجربهای مناسب برای خود در نظر بگیرند.
آواز کافه غم بار که در برخی نسخهها با عنوان ترانه کافه غم زده عرضه میشود در بازار کتاب ایران به همت انتشارات بیدگل در 144 صفحه با ترجمهی از حانیه پدرام و انتشارات ماهی با ترجمه امیر عباس علیزاده در 112 صفحه به چاپ رسیده است.
کشیش ممکن است عاشق زنی گمراه شود. معشوق میتواند حقهبازی با سرووضعی ژولیده باشد و دست به هر کار بدی زده باشد. بله، عاشق هم مثل باقی آدمها اینها را میبیند، اما کارهای معشوق ذرهای در میزان عشقش اثر نمیکند. آدمی خیلی معمولی میتواند محرک عشقی دیوانهوار و پرشور شود، عشقی به زیبایی زنبقهای سمی مرداب.
آدمی خوشقلب میتواند محرکی برای عشقی حقارتبار و آزارنده باشد یا دیوانه مردی که تند و نامفهوم حرف میزند میتواند در درون کسی چکامهای لطیف و بیتکلف را طنینانداز کند. بنابراین تنها خود عاشق است که قدر و منزلت عشق را تعیین میکند.
حالا میشود گفت همۀ این رفتارها توضیحی دارد. حالا دیگر وقت حرف زدن از عشق رسیده است، چرا که میس آملیا عاشق پسرخاله لایمون بود. این را دیگر همه میدانستند. آنها باهم زیر یک سقف زندگی میکردند و هیچوقت جدا از هم دیده نمیشدند. به همین خاطر، از نظر خانم مکفیل، زنی پیر با دماغی پر از زگیل که نخود هر آش است و مدام اثاثیۀ خانهاش را از اینور اتاق به آنورش میبَرد، بله از نظر او و از نظر عدهای دیگر، زندگی این دو خارج از عرف بود.
اگر نسبتی فامیلی هم باهم داشتند، صرفاً خالهزاده یا چیزی مثل آن بودند؛ و حتی این را هم نمیشد ثابت کرد. میس آملیا آدم پرزوری بود که بویی از ظرافت نبرده بود، با قدی که از صد و هشتاد سانتیمتر هم بیشتر بود؛ پسرخاله لایمون هم گوژپشتی بود قدکوتاه و مردنی که فوقِ فوقش تا کمر میس آملیا میرسید.
اما این وضعیت برای خانم مکفیل و همپالکیهایش خیلی هم خوب بود، چون آنها و امثال آنها از پیوندهایی به وجد میآیند که نامتناسب و رقتانگیزند.
نویسنده | کارسون مکالرز |
مترجم | حانیه پدرام |
شابک | 9786226863377 |
ناشر | بیدگل |
موضوع | داستان |
قطع | پالتویی |
نوع جلد | شومیز |
تعداد صفحه | 144 |
وزن | 150 گرم |
خواندش رو پیشنهاد می کنم
کیفیت چاپ عالی بسته بندی خیلی خوب خواندش روپیشنهاد میدم
فوق العاده دوست داشتنی ممنون از نشر بیدگل عزیز
متن خوب،کاغذ بالکی که چشم رو اذیت نمیکنه،اندازه جیبی که راحت تو کیف کیف جا میشه
ای مجموعه بیدگل عالیه
هنوز نخوندم ولی خلاصش جذبم کرد،خلاصه یه کتاب میتونه تاحدودی محتوای داستان رو برات مشخص کنه
کتاب خوبیه بخونید حتما
ترجمه و چاپ خوب است اما قصه چندان خاص و جذاب نیست و تا حدی قابل پیش بینی است. ارزش یکبار خواندن را دارد در وقتهای خیلی بیکاری.
واقعا کتاب بی نظیریه
برای کادو خیلی مناسب بود
جالب بود
ممنون از برای سالم رسوندن کالاها به دستمون. کتاب ها هرکدام جداگانه بسته بندی شدن و هیچ آسیبی ندیدن. نشر بیدگل هم که کتابای خیلی خوبی داره نیاز به تعریف نیست یه کتاب با زاویه دید جالب روایتگر داستان، به کسایی که دستی توی نوشتن دارن توصیه میکنم حتما بخونن
کتاب بسیار زیباییه و همینطور کتاب صحیح و سالم به دستم رسید
قیمت روی جلد کتاب که به دست من رسید ۵۸۰۰۰ تومان هست و با قیمت اصلی که شما عنوان کردین اختلاف داره.
اوکیه