معرفی و دانلود کتاب در ستایش زنان سرسخت اثر کرن کاربو رایگان به همراه خلاصه کتاب
- نویسنده: کرن کاربو
- مترجم: مهدیه مؤمنی
- ناشر: نشر مهرگان خرد
- گروه سنی: بزرگسال
- تعداد صفحه: 248
- سال انتشار: 2018 میلادی
- افتخارات: -
کرن کاربو در کتاب متفاوتش با نام در ستایش زنان سرسخت، 22 زن مبارز را با زندگینامههایشان در پیشگاه خوانندهاش قرار میدهد تا بوسیله آنها، انگیزهای مضاعف را به آدمهای جوامع مختلف، تزریق نماید. زنانی که از آنها صحبت شده است، جسارت قابل توجهی داشتهاند و موانع را تک به تک کنار زدهاند و هیچگاه برای رسیدن به مقاصدشان، ناامید نشدهاند. از نظر کاربو، این افراد به خوبی از علایق خود شناخت دارند و برای برطرف کردن نیازهایشان، ارزش ویژهای قائل هستند و در بخشی دیگر، خاطرنشان کرده است که اگرچه این زنان، مادرانی مهربان و فداکار هستند ولی هرگز نسبت به خواستههایشان بیاهمت نبودند و خودشان را فراموش نکردهاند.
از سرسختی افراد مذکور هم که تا جای ممکن، سخن به میان آورده و آن را بعنوان عاملی مؤثر برای مقابله با محدودیتهایی دانسته که در کشورهای مختلف به جنس مؤنث تحمیل میشوند. از نظر مؤلف، زنان پایدار و با استقامت، به هیچ وجه اشخاصی تندخو و عصبی نیستند و درست است در برخی لحظات مانند سایر ساکنان این کره خاکی، عصبانی میشوند اما در عین حال، در زمانهایی که کنترل احساسات مورد نیاز است، آن را به انجام رسانده و از تمام ابزار و امکاناتشان برای پیشرفت خود، بهره لازم را میبرند.
نکته جالب دیگری که به شدت بر ذهن خواننده مینشیند و نویسنده خوش فکر، از بیان آن دریغ نکرده است، اشاره به این موضوع است که زنان پیشرو، تنها در انتظار عشق و تأیید دیگران، نخواهند ماند بلکه به گونهای خود را میسازند که دیگران به دنبال تأیید آنها میباشند.
در ادامه میتوانید نسبت به دانلود کامل کتاب در ستایش زنان سرسخت به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لینک دانلود در قسمت زیرین ویدیو قرار دارد. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت.
کرن کاربو (Karen Karbo)، رماننویس آمریکایی است که در میشیگان ایالات متحده در سال 1956 متولد شده است و به روزنامهنگاری نیز اشتغال دارد. کاربو که اغلب مواقع، آثارش در میان کارهای منتخب نیویورک تایمز قرار میگیرد، نوشتههای مختلفی را تا به امروز از خود به جا گذاشته است که برخی از آنها عبارتند از: انجیل به روایت کوکو شنل، چگونه هیپورن باشیم، مسیر الماس، متجاوزین به اینجا خوش آمدید و مادر بودن از من یک مرد ساخت.
به زنانی که میخواهند با الگوگیری از زنان مقتدر، شیوه زندگیشان را دگرگون کرده و به نتایجی فوقالعاده دست پیدا کنند، پیشنهاد میشود خواندن این کتاب را از دست ندهند.
انتشارات مهرگان در یک نسخه چاپی 248 صفحهای با ترجمهای روان از مهدیه مؤمنی، اثر مذکور را به چاپ رسانده و در اختیار عموم علاقمندان در سراسر کشور قرار گرفته است.
زنانِ بدنامِ سرسخت اشتراکات زیادی دارند، اما یک ویژگی منحصربهفرد در مورد چنین زنانی «بیتفاوت بودن نسبت به نظر دیگران» است. بهترین مثال ممکن برای یک زن بدنامِ سرسخت که برای نظر دیگران اهمیتی قائل نیست الیزابت تیلور است. در طی هفت دهه الیزابت تیلور بهعنوان اولین ستاره زن مدرن هالیوود و پرشورترین هنرپیشه آمریکا در کانون توجه قرار داشت و بیشترین شایعات در موردش گفته شد. در طی این سالها او بیشک تمامی آنچه مایل به انجام دادنش بود را بیتوجه به حرف مردم انجام داد. او هیچگاه برای خوشایند مردم توجیهی بابت خودش و یا توضیحی بابت رفتارش ارائه نداد. الیزابت هم شگفتانگیز و هم وحشتناک بود. بهعنوان یک هایپر فمینین تحت کنترل افکار عمومی نبود. برای الیزابت تیلورشدن -الیزابتی که به ما میگوید لباس قرمز رسوایی را از تن درآوریم و آن را دور بیندازیم- باید سرسخت، خطرناک و قدرتمند بود.
سابقه الیزابت تیلور شناخته شده است هر چند در گذر زمان شهرت او کمتر شده است. وقتی من از دختر ۲۴ سالهام در مورد آنچه از تیلور میدانست پرسیدم جواب داد که لیز شوهران زیادی داشت و در فیلم کلئوپاترا خط چشم کشیده بود. درست بود ولی او از کودکی بازیگر بود و نقش معروفش در فیلم ولوت ملی (فیلمی که دختر دوستدار اسب من دوست داشت ولی ظاهراً آن را فراموش کرده بود) را زمانی که تنها دوازده سال داشت بازی کرد. آن روزها الیزابت تیلور ستاره بود و در طول ۶۷ سال بعد تا سال ۲۰۱۱ که در سن ۷۹ سالگی از دنیا رفت، همچنان ستاره سینما باقی ماند. الیزابت در چند فیلم کلاسیک شامل مکانی در آفتاب (۱۹۵۱)، غول (۱۹۵۶)، باترفیلد (۱۹۶۰) و چه کسی از ویرجینیا ولف میترسد؟ (۱۹۶۶) ظاهر شد که برای بازی در دو فیلم آخر برنده جایزه اسکار بهترین بازیگر زن شد؛ اما بهترین اجرای وی نحوه اداره کردن خودش بود. او زن پرشور بود که هیچ تلاشی برای پنهان کردن میل و ولع خود نداشت.
وقتی صحبت از زن سرسخت میشود، یک زن با فن بیان خوب، صریح و رک و رئیسمآب به ذهنمان میآید اما ژوزفین چنین زنی نبود. او ظاهراً شیرین و مهربان بود اما زمانی که با قلبش تصمیم میگرفت رفتارش بیاندازه آزاردهنده (مانند جریان اجرا در آمریکا و رفتارش با پپیتو) و به طرز خارقالعادهای جسورانه میشد. ندای قلبش هیچگاه او را به تسلیم شدن وادار نمیکرد. او مصمم و قاطع به پیش میرفت و حتی اگر خطری متوجه زندگیاش میشد، از رفتن باز نمیماند.
نویسندگان زندگینامۀ ژوزفین گفتهاند: «ژوزفین از اینکه ازدواج کرده بود خوشحال بود و مشتاق بود تا فرزندی به دنیا آورد ولی ژان مایل به بدون زیر یک سقف در کنار ژوزفین نبود و این موضوع ژوزفین را به زنی دردسر آفرین تبدیل کرد.» وقتی زنی مقاومت نشان دهد و موضع خود را حفظ نماید دیگران او را زنی دردسرآفرین میدانند. بعد از 14 ماه، صبر ژوزفین تمام شد او از آن دسته زنانی نبود که آنقدر منتظر مردی بماند تا علف زیر پایش سبز شود. پس تقاضای طلاق کرد و به همراه دستاوردش از این ازدواج (ملیت فرانسوی) خانه را ترک کرد.
نویسنده | کرن کاربو |
مترجم | مهدیه مؤمنی |
ناشر | مهرگان خرد |
شابک | 9786008067948 |
ردهبندی کتاب | روانشناسی (فلسفه و روانشناسی) |
قطع | رقعی |
نوع جلد | شومیز |
گروه سنی | بزرگسال |
وزن | 250 گرم |
سایر توضیحات | «در ستایش زنان سرسخت» کتابی ست در ستایش زنانی که سرسخت بودن و سرسخت ماندن ویژگی شاخص آنهاست. کرن کاربو در این کتاب از زنان سرسخت میگوید از انسانهایی که نیازها و علایق خود را میشناسند و هر چند گاهی دیگران را در اولویت قرار میدهند اما برای نیازهای خود اهمیتی معادل نیازهای دیگران قائلاند. این زنان به انتظارات تحمیل شده از سوی فرهنگی که در آن زندگی میکنند واقفاند اما شناخت درست از خویش را در اولویت نسبت به این انتظارات قرار میدهند و پذیرفتهاند که هزینه یک انسان تمام عیار بودن برابر است با رنجاندن دیگران. بسیاری از زنان این کتاب، زنان و مادرانی فداکار و دوستداشتنی هستند و به همان میزان زنانی بزرگ و مهم. |