معرفی و دانلود کتاب آیین سخنرانی اثر دیل کارنگی رایگان به همراه خلاصه کتاب
- نویسنده: دیل کارنگی
- مترجم: سوزان خدیو
- ناشر: نشر نیک فرجام
- گروه سنی: بزرگسال
- تعداد صفحه: 224
- سال انتشار: 1962 میلادی
- افتخارات: -
سال 1926 دیل کارنگی اولین اثر خود را منتشر کرد که آیین سخرانی نام دارد. کتاب پرفروشی که قواعد مرتبط به چگونگی سخن گفتن در مقابل یک جمع را به صورتی جامع در اختیار علاقهمندان قرار میدهد. آیین سخنرانی، راهکارهایی را دارد که به وسیله آنها میتوان بر ترس فایق آمد و اعتماد به نفس از دست رفته را بازسازی کرد. صحبت کردن و به وجود آوردن روابط صمیمانه با دیگران امروزه در تمام دنیا بهخصوص کشورهای مدرن و پیشرفته، یک ضرورت برای رشد محسوب میشود.
بنابراین مهارتهای کلامی میتواند کمک شایانی به تمام انسانهایی که میخواهند در زمینههای مختلف به وسیله حضور در جمعهای گوناگون به موفقیت برسند، کند. آیین سخنرانی به بیشتر از 20 زبان زنده دنیا در سراسر جهان ترجمه شده است و هر روز به طرفداران آن اضافه میشود. شیوههای موجود در اثر مذکور نه تنها به فن بیان و توانمندی افراد در سخنوری کمک کرده که باعث میشود اشخاص مختلف به استعدادهای پنهان خود واقف شده و با تبدیل آنها به ویژگیهای بالفعلشان، ثبات فوقالعادهای را در زندگیشان دریافت کنند.
یکی از حقایقی که دیگر بر کسی پوشیده نیست، برقراری ارتباط با افراد مختلف زمانها و مکانهای گوناگون و در جایگاههای اجتماعی متنوع است که شرط بهرهمندی از بهترین نتایج در این جمعها و گروهها، نحوه گفتگو با خیالی آسوده، کلامی مؤثر و گشاده رویی است. پس کارنگی به عنوان یکی از صاحبنظران در این عرصه که امروزه با استفاده از آموزشهایش، کلاسهای سخنرانی و سخنوری در سراسر جهان در حال برگزاری است، دستورالعملی را آماده کرده و سالهاست در اختیار مخاطبان علاقهمند به پیشرفت قرار داده است که مطالعه و البته به کار بردن راهکارهایش، جز با نتایج خیرهکننده، چیزی را با خود به همراه دارد.
در ادامه میتوانید نسبت به دانلود کامل کتاب آیین سخنرانی به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لینک دانلود در قسمت زیرین ویدیو قرار دارد. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت.
دیل هاریسون کارنگی (Dale Carnegie) نویسنده و سخنران آمریکایی بود که در 24 نوامبر سال 1888 در میزئری ایالات متحده متولد شد. او پس از اتمام تحصیلات مقدماتی، فروشندگی و بازیگری تئاتر را تجربه کرد و تحصیلات دانشگاهیاش را در دانشگاه آموزگاران ایالت وارنزبرگ به پایان رساند. کارنگی که به بازاریابی هم مدتی اشتغال داشت، در 23 سالگی به حرفه اصلیاش یعنی تدریس و نویسندگی پرداخت. او سابقه حضور در جنگ جهانی اول را نیز داشت و اولین کتابش را در 38 سالگی منتشر کرد. او در زمان فعالیتش آثاری نظیر: پنج دقیقه بیوگرافی، آیین دوست یابی، تراژدی فرزانگی دورانها، مؤثرتر سخن بگو، واقعتهای ناشنیده افراد معروف و هنر تکلم عمومی را ار خود به جا گذاشت و سر انجام در 66 سالگی در نیویورک چشم از جهان فرو بست.
افرادی که میخواهند بر ترسهای ذهنی و درونی خود غلبه کرده و اعتماد به نفس خود را در امور مختلف به ویژه هنگام صحبت کردن در مقابل جمع و با دیگران افزایش دهند، میتوانند از خوانش این کتاب بهره بسیار ببرند.
دیل کارنگی آیین سخنوری را در 11 فصل تدوین کرده که در ایران توسط چندین انتشارات به چاپ رسیده است: انتشارات جامی در 335 صفحه با ترجمه محمد علی فروغی، انتشارات کلایه در 352 صفحه با برگردان حسین معارف وند، انتشارات شبگیر با ترجمه مهناز بهرنگی در 240 صفحه، انتشارات علم در 266 صفحه با ترجمه میترا کیوان مهر، انتشارات تیموری با ترجمه حسین معارف وند در 352 صفحه، انتشارات پل در 288 صفحه با ترجمهای از مهستی دهباشی، انتشارات قدیانی در 272 صفحه با ترجمه حسن حسینی. انتشارات قاصدک صبا با ترجمه پروین ادیب در 303 صفحه، انتشارات آمو در 224 صفحه با ترحمه سوزان خدیو و انتشارات اردیبهشت در 276 صفحه با ترجمه سعید خاکسار.
آیا میدانستید که: صحبت کردن در برابر جمعیت، فقط برای عده خاصی از افراد مشکل نیست و این مسالهای عمومیست، حتی بهترین سخنرانان نیز در ابتدا دچار همین ترس و عدم تسلط بودهاند و توانایی صحبت کردن در برابر جمع استعدادی خدادادی نیست که فقط بعضیها از آن برخوردارند؛ بلکه با علاقه و تمرین مثل هر توانایی دیگری میتوان به مهارتی باور نکردنی در اینباره دست یافت.
قبل از هر چیزی آیا تا به حال فکر کردهاید که: چرا افراد موفق، بزرگ و تاثیرگذار در جهان اکثرا سخنوران ماهری نیز هستند؟ چرا درباره موضوعاتی که در موردشان علاقه و اطلاعات داریم برای یکی دو نفر از دوستانمان به راحتی حتی برای چند ساعت میتوانیم صحبت کنیم ولی وقتی بخواهیم همین مطالب را برای جمع زیادی از مخاطبان بیان کنیم دستپاچه و عصبی میشویم و به دلیل اضطراب حتی فراموش میکنیم چه میخواهیم بگوییم؟
آیا تا به حال تصور کردهاید که روزی در برابر اجتماع عظیمی از مخاطبان صحبت میکنید و آنها با اشتیاق تمام به صحبتهای شما گوش میدهند و شما نیز همچنان با شور وحرارت سخنرانی میکنید؟
از تجربه دیگران بهره ببرید و دل و جرات پیدا کنید: هیچ جانوری در اسارت ما یا برون از حیطه اختیار ما نیست که مادرزاد بتواند در جمع صحبت کند. در دورههایی از تاریخ که خطابه ایراد گفتن هنر بسیار ظریفی بود و ارتباط نزدیکی با قوانین فن داشت خطیب مادرزاد بودن هم از حالا سختتر بود.
این روزها در جمع صحبت کردن، همان سخن گفتن عادی، اما گستردهتر است. دیگر حنجره طلایی و ادا و اطوارهای مخصوص در صحبت کردن برای همیشه از بین رفته است. این روزها دوست داریم سر سفره، در کلیساها، در رادیو و تلویزیون حرفهای ساده و صاف و بدون ادا بشنویم و احساس کنیم با ما سخن میگویند نه برای ما.