شجاعت رنج بردن اثر درل ون تانگرن

معرفی و دانلود کتاب شجاعت رنج بردن اثر درل ون تانگرن رایگان به همراه خلاصه کتاب

روبرو شدن با رنج علاوه بر اینکه اصول مربوط به خودش را دارد، نیازمند شجاعت خاصی است که سارا ون تانگرن و درل ون تانگرن در کتاب «شجاعت رنج بردن» با وسواس خاصی به نگارش آموزه‌های مربوطه پرداخته‌اند. امروزه علی رغم پیشرفت دانش افراد در حوزه احساسات، هنوز هم تعداد قابل توجهی از اعضای جوامع مختلف، نحوه صحیح مواجهه با رنج را به خوبی نمی‌دانند و به نوعی وقتی رنجی بر آنها پیش می‌آید، سعی می‌کنند آن را انکار کنند.

حالا با توجه به این مطلب، مولفان کوشش کردند با ترکیب تجربیات خود و البته مثال‌هایی که در درمان مراجعین مختلف به کار گرفته‌اند، دستورالعملی به روز و مناسب در اختیار مخاطبان قرار دهند. یکی دیگر از نکاتی که اشاره به آن ضروری به نظر می‌رسد، قش رنج در شکوفایی انسان‌ها است که اهمیت برخورد با آن و همچنین بازشناسایی مفهوم درد، بیشتر از قبل در همین جا آشکار می‌گردد لذا ون تانگرن ها از چهارچوب درمانی مبتنی بر روانشناسی مثبت وجود بهره می‌گیرند تا به وسیله آن بتوانند معنا را در زندگی خوانندگان علاقمند ایجاد نمایند.

تا به وسیله آن بتوانند معنا را در زندگی خوانندگان علاقمند ایجاد نمایند، به عبارت دیگر از میان راهکارهایی که کتاب ارائه کرده است، می‌توان ایجاد معنا را به عنوان اصلی‌ترین آنها قلمداد کرد که در زیر مجموعه خود سه مولفه اهمیت، انسجام  هدف را دارا می‌باشد، به گونه‌ای که اهمیت به معنای ایجاد ارتباط با دیگران بوده، انسجام یعنی تبدیل انفاقات به وقایع معنادار و هدف آن چیزی است که رنج و درد را به مواردی والا مبدل می‌سازد. به هر حال اگر قصد دارید از رنج‌ها و دردهای خود، ظات فوق‌العاده‌ای در زندگیتان خلق کنید، این کتاب بسیار به کار شما خواهد آمد.

دانلود کتاب شجاعت رنج بردن

در ادامه می‌توانید نسبت به دانلود کامل شجاعت رنج بردن به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لینک دانلود در قسمت زیرین ویدیو قرار دارد. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت.

درباره درل ون تانگرن

درل ون تانگرن (Daryl R Van Tongeren)، نویسنده و روانشناس اجتماعی است که در زمینه‌های مختلفی مانند دین و هویت، ژوهش‌های گوناگونی انجام داده است و با نشریه‌ها نیز همکاری دارد. سارا ون تانگرن، یک مددکار اجتماعی است که علاوه بر فعالیت در کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها، به نویسندگی مشغول است و از دانشگاه ویرجینیا فارغ التحصیل شده است.

کتاب مناسب چه افرادی است؟

افراد دنبال کننده مباحث روانشناسی از اصلی‌ترین مخاطبان اثر مذکور محسوب می‌شوند.

فهرست مطالب

کتاب پیش رو که به تشخیص مولفانش در ۸ فصل به رشته تحریر درآمده است در بازار نشر توسط دو ناشر با این مشخصات، در دسترس علاقه‌مندان می‌باشد: اسبار با ترجمه پیمان رحیمی‌نژاد در ۱۸۹ صفحه و میلکان در ۱۶۶ صفحه با برگردانی از نازنین فیروزی.

بریده‌هایی از کتاب

معمولاً مددجوهایی که برای درمان می‌آیند، می‌خواهند مهارت‌های مقابله‌ای را بیاموزند یا اضطراب کلی، افسردگی یا روابط پرتنش را کاهش دهند. هدف در این مرحله کمک به آن‌هاست تا به‌جای فکر کردن صرف به علائم، ریشه‌های عمیقی را که باعث ایجاد این احساسات می‌شوند و چگونگی تأثیر باورهایشان بر این احساسات را هم در نظر بگیرند. این بدین معنا نیست که باید علائم مددجو را نادیده گرفت، بلکه می‌توان با اشاره به تهدیدهای وجودی که زمینه‌ساز این علائم هستند، به آن‌ها کمک کرد تا دلایل عمیق‌تر رنجشان را تشخیص دهند. مثلاً مددجویی با بیماری مزمن ممکن است از مرگ قریب‌الوقوع خود دچار اضطراب و اندوه باشد. او می‌ترسد که از همسر و فرزندان کوچکش به‌خوبی مراقبت نشود. او از این واقعیت عصبانی است که فرزندانش خاطرات کمی از او خواهند داشت.

تمامی این احساسات موجه و منطقی‌اند؛ اما علت اصلی این احساسات اضطراب‌آور چه می‌تواند باشد؟ می‌توان از او پرسید که آیا کلنجارش با مضامین وجودی انزوا، فقدان کنترل و به‌طور ویژه مرگ ممکن است باعث پریشانی و بروز احساس اضطراب، غم و عصبانیت شده باشد. می‌توان به او کمک کرد تا تشخیص دهد که باور او به عادلانه‌بودن جهان ممکن است حتی باعث پریشانی بیشترش شود. می‌توان او را راهنمایی کرد تا با قبول ماهیت اجتناب‌ناپذیر واقعیت‌های وجودی مرگ و انزوا بر آن‌ها متمرکز شود و با تشویق او به فکر کردن درباره‌ی اینکه کدام‌یک از باورهایش ارزش نگه‌داشتن دارد، از او پرسید آیا اگر برخی از باورهایش را کنار بگذارد یا بازنگری‌شان کند، حس او به تجربه‌هایش از رنج واقعی‌تر و اصیل‌تر نخواهد شد؟

مرگ به‌شدت با رنج مرتبط است؛ زیرا پایان زندگی به‌خصوص برای احساس معنای افراد مشکل‌ساز است. برای برخی مرگ ممکن است انگیزه‌ای باشد برای داشتن یک زندگی اصیل و پذیرابودن روزهای محدودی که دارند. برای بقیه این یادآوری انگیزش آن‌ها را تضعیف می‌کند و آن‌ها را در حس عمیق بی‌معنایی فرومی‌برد و باعث می‌شود بپرسند که آیا تلاششان برای ایجاد معنا اصلاً ارزش در دردسر افتادن را دارد یا نه.

مشخصات کتاب شجاعت رنج بردن

مشخصات
نویسنده درل و سارا ون تانگرن
مترجم نازنین فیروزی
ناشر نشر میلکان
شابک 9786222541941
موضوع رنج، کنترل فشارهای روانی
رده‌بندی کتاب روان‌شناسی (فلسفه و روان‌شناسی)
زبان نوشتار فارسی
قطع رقعی
نوع جلد شومیز
نوع کاغذ بالکی
چاپ شده در ایران
تعداد جلد 1
تعداد صفحه 166
وزن 150 گرم

نظرات کتاب شجاعت رنج بردن

  • کاربر کاربر

    کتاب خیلی کمک کننده‌ای هست

  • حجت اسدی کما حجت اسدی کما

    خوب بود

  • مرضیه وفائی مرضیه وفائی

    خوب

  • سارا زاهدی سارا زاهدی

    کتاب خوبیه

  • خدیجه حسینی خدیجه حسینی

    متنش چیز جالب و دندون گیری نداشت فقط عنوانش قشنگ بود

  • مریم کشاورزی مریم کشاورزی

    من هم از پیگیری و تحویل کتاب راضی بودم هم از کتابی که از سایت شما خرید کردم راضی بودم ممنونم از شما

  • کاربر کاربر

    هدیه گرفتم خیلی دوس داشت

  • فوزیه مطوری فوزیه مطوری

    سفارش بدین بد نیست

  • مرجان رضازاده کفاش مرجان رضازاده کفاش

    روانشناسی

  • کاربر کاربر

    روان شناسم بهم معرفی کرد خریدم

  • حسین مسچیان حسین مسچیان

    عالی.با بسته بندی و جعبه، سالم بدستم رسید.

  • کاربر کاربر

    کتاب عالی

  • ارسلان شاهی پور ارسلان شاهی پور

    چاپ خوب و مناسب

  • کاربر کاربر

    خوب

  • سجاد واعظ برزکی سجاد واعظ برزکی

    خوب بود

  • سمیه زنگی سمیه زنگی

    کتاب بسیار عالی می‌باشد

  • کاربر کاربر

    خوب بود

  • کاربر کاربر

    قیمت کتاب خیلی بالا رفته..تخفیف ها هم کم..

  • هادی خوشحال هادی خوشحال

    طرح رو جلدش قشنگ بود

  • مهران رضائی مهران رضائی

    خیلی راضی بودم مرسی

  • عکس خوانده نمی‌شود

    خرید کتاب شجاعت رنج بردن