معرفی و دانلود کتاب خرمگس اثر اتل لیلیان وینیچ رایگان به همراه خلاصه کتاب
- نویسنده: اتل لیلیان وینیچ
- مترجم: حمیدرضا بلوچ
- ناشر: نشر به سخن
- گروه سنی: بزرگسال
- تعداد صفحه: 416
- سال انتشار: 1897 میلادی
- افتخارات: -
اتل لیلیان وینیچ، کتاب خرمگس را تألیف کرده است که به بیش از 20 زبان زنده دنیا ترجمه شده و به شهرت فراوانی در جهان رسیده است. درون مایه اصلی خرمگس، عشق، سرخوردگی و آزادگی است که مربوط به دهه 1840 در ایتالیا میباشد. در این زمان ایتالیا تحت سلطه کشور اتریش قرار داشت و فضایی بسیار سیاسی بر آن حکم فرما بود که در چنین محیطی، جوانی به نام آرتور برتون با ملیتی انگلیسی برای آموختن تعلیمات کلیسا به این کشور سفر کرده بود.
آرتور، شخصیتی حساس و معصوم داشت که با فردی به نام پدر مونتالی برای فراگیری معلومات مرتبط با کشیش شدن، آشنا شده بود. رابطه آنها بسیار صمیمی بود و جوان قصه بسیاری از عقاید سیاسی خود را با پدر مونتالی در میان گذاشت تا اینکه بر اثر بعضی فعل و انفعالات، کشیش جدیدی جایگزین مونتالی گردد و اوضاع تغییرات محسوسی برای آرتور کرد یا به عبارت دیگر شرایط، سخت و بحرانی شد به گونهای که عضو جدید کلیسا آرتور و همراهانش در سازمان ایتالیایی جوان را لو میداد و باعث میشد که به زندان بیفتند.
پسرک که داستان حول محور فعالیتهای او توسط وینیچ روایت میشود، به یکباره از یک فرد آسیب پذیر و احساساتی به یک قهرمان انقلابی مبدل گردید که مجبور شد از نظرها مخفی شده و به دروغ، مرگش را بر سر زبانها بیندارد تا بتواند به وضعیتش کمی سر و سامان بدهد. بازگشت به ایتالیا آن هم پس از 13 سال با عنوان خرمگس، فصل جدیدی از زندگی نقش اول رمان است که در آن رگههایی از عشق پنهان، کوله باری از درد و مخالف صریح وضع موجود جامعه، موج میزند.
خرمگس چنان مورد توجه منتقدین و مردم، از زمان انتشارش تاکنون قرار گرفته است که بارها از روی آن نمایشنامهها و کتابها و البته فیلمهای سینمایی گوناگونی ساخته و اقتباس شدهاند. هنر وینیچ هم در هر نقطه از اثرش خودنمایی میکند مخصوصاً در قسمتهایی که مفاهیم آزادی خواهانه و سیاسی و فلسفی را با زبان طنزآمیزی بیان میکند.
در ادامه میتوانید نسبت به دانلود کامل کتاب خرمگس به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لینک دانلود در قسمت زیرین ویدیو قرار دارد. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت.
اتل لیلیان وینیچ (Ethel Voynich)، موسیقی دان و رمان نویس ایرلندی بود که در 11 مه 1864 در این کشور متولد شد. پدرش یک پرفسور ریاضیات و مادرش هم، مقالاتی در مورد مسائل اجتماعی مینوشت، عمویش نیز جورج اورست، جغرافی دان مشهور بود. او به موسیقی بسیار علاقه مند بود و در جوانی در رشته پیانو فارغ التحصیل شد. وینیچ از سال 1893 به ترجمه آثار معروف نویسندگان و نوشتن رمان پرداخت. و همزمان با آن، در موسیقی نیز فعال بود و حتی چند سمفونی را تصنیف کرد. وینیچ در 27 ژوئیه سال 1960 در 96 سالگی دار فانی را وداع گفت. از جمله آثار او میتوان به: دوستی گسیخته شده، کفشت را بِکَن، الیویا لتام و جک دیموند، اشاره کرد.
بدون شک، خرمگس مناسب آنهایی است که علاوه بر کتابهای ادبیات کلاسیک، داستانهی سیاسی و عاشقانه را دنبال میکنند.
خرمگس به واسطه پر مخاطب بودنش در بازار کتاب ایران به همت چندین انتشارات منتشر شده است: انتشارات مجید با ترجمه حمیدرضا بلوچ در 416 صفحه، انتشارات امیرکبیر در 328 صفحه با ترجمه خسرو همایون پور، انتشارات پارمیس در 439 صفحه با برگردانی از مهدی افشار، انتشارات بدرقه جاویدان با ترجمه داریوش شاهین در 504 صفحه، انتشارات نظاره در 402 صفحه با ترجمه مهرداد شاهین و نشر ابر سفید با ترجمه نیلوفر رجایی در 440 صفحه.
جما پرسید: بهنظر شما اینهمه دروغبافی، بهنوعی هدر دادن انرژی نیست؟ آیا بهزحمتش میارزد؟ اگر شما بودید، چهکار میکردید؟ بیشک این ضربالمثل انگلیسی را شنیدهاید که میگوید: سوال نکن تا دروغ نشنوی. من هیچ لذتی نمیبرم که به مردم دروغ بگویم و مسخرهشان کنم؛ ولی وقتی مردم دلیل فلجشدنم را میپرسند، باید یکجوری پاسخشان را بدهم.
بهعلاوه، وقتی انسان ناچار میشود که دروغ بگوید، باید آن را در داستان جالبی بپیچد. دیدید گالی چهطور لذت میبرد؟ آیا شما ترجیح میدهید باعث لذت گالی شوید یا حقیقت را بر زبان بیاورید؟ خرمگس همانطور که ریشهی پارهای را در دست خود پیچ و تاب میداد، سرش را بلند کرد و گفت: هوم... حقیقت! آیا شما میخواستید که من حقیقت را به آنها بگویم؟ هرگز. ترجیح میدادم زبانم را ببرم؛ ولی حقیقت را به آنها نگویم
من تابهحال به هیچکس حقیقت ماجرا را نگفتهام؛ ولی اگر شما بهراستی علاقهمند به شنیدن آن باشید، برایتان میگویم. جما به آرامی بافتنیاش را کنار گذاشت. به نظر او در وجود این موجود بیتفاوت، خشن و مرموز که ناگهان به زنی که به ظاهر دوستش هم نداشت و او را به خوبی نمیشناخت، میخواست راز دلش را بگوید و این، نکتهی جالب و رقت انگیزی بود
صدای پدر مونتانلی در عین حال که آرام، پرطنین و گیرا بود، چنان آهنگ دلپذیری داشت که به کلامش جذابیت خاصی میبخشید. صدایش مثل سخنوران ذاتی، بسیار پخته و اصیل بود و هرگاه با آرتور حرف میزد، لحنی محبت آمیز داشت. آرتور در پاسخ گفت: «نه پدر، باید پیدایش کنم. مطمئنم آن را همین جا گذاشتهاید. فکر نمیکنم هرگز بتوانید دوباره مثل آن را بنویسید.» مونتانلی مشغول کار خود شد. در آن سوی پنجره، سوسکی با بالهای طلایی به طور یکنواخت وزوز میکرد و از خیابان، صدای فریاد متوالی و آزاردهندة یک میوه فروش سیار به گوش میرسید.
رستگاریتان را جاودانه در آغوش بگیرید، از ثمرهاش بهره ببرید. من آن را همچون استخوانی که جلوی سگهای گرسنهی خیابانی میاندازند، به سوی شما افکندم. دیگر از بهای غذایی که میخورید نگران نباشید، بیایید شکمتان را از گوشت تن پسرم پر کنید. ای بربرهای آدم خوار، ای خون آشامان مرده خوار.
نویسنده | اتل لیلیان وینیچ |
شابک | 9786009412686 |
ناشر | نشر به سخن |
ردهبندی کتاب | ادبیات فرانسه (شعر و ادبیات) |
قطع | رقعی |
نوع جلد | شومیز |
تعداد صفحه | 416 |
وزن | 500 گرم |
قطعا به یکبار حتی چندبار خوندنش میارزه
برای افرادی که رمان های مهمتری رو خوندن توصیه نمیکنم نه شخصیت پردازی درست و درمونی داره نه توصیفات در کل یه رمان متوسط برخی صفحات اول هم یه مقداری سیاه شده که مشکل بزرگی نبود
کتاب بسیار زیبا
کیفیت خوبی است به درد کادو دادن میخوره
خیلی خوب ودلنشین
این کتاب فوقالعاده ست. از خوندنش پشیمون نمیشین.
کتاب فروشی های شهرمون نداشتن ش - و از دیجی پیداش کردم .قیمت پشت کتاب ۱۵۰ هست و می ارزید که پیداش کردم .چاپ و کاغذ و بسته بندی خوب . جزوه کتابهای معروف هست .قطور کتاب زیادبود .متن کامل هست
خوب بود
شخصا از خوندن این کتاب خیلی لذت بردم ، با اینکه داستان پیچیده ای نداره و سوپرایزی در کار نیست ولی شمارو جذب داستان میکنه و ارزش خوندن دارد
خوب بود مطابق عکس بود
با توجه به اینکه بهترین ترجمه این کتاب مربوط به این مترجم هست این کتاب واقعا عالیه خیلی سبک هست و رنگ کاغذش هم طوری هست که چشم رو اذیت نمیکنه کیفیت چاپ و صحافی هم خوب بود با توجه به تخفیفی که خورده بود واقعا راضیم دست فروشنده درد نکنه
در تخفیف خریدم خیلی خوب بود
کتاب خوبی هست سروش صحت پیشنهاد کرده .