معرفی و دانلود کتاب از آن چه فکر می کنی شجاع تری اثر زویی مک کی رایگان به همراه خلاصه کتاب
- نویسنده: زویی مک کی
- مترجم: فهیمه گدازچیان
- ناشر: نشر فراروان
- گروه سنی: بزرگسال
- تعداد صفحه: 101
- سال انتشار: 2017 میلادی
- افتخارات: -
ریشههای عدم یا کمبود اعتماد به نفس در کتاب از آنچه فکر میکنی شجاع تری به زیبایی با جزئیات خواندنی توسط زویی مک کی شناسایی و در موردشان بحث شده است. افرادی که به هنگام حضور در یک جمع یا محفل، دچار اضطراب میشوند یا وقتی میخواهند با غریبهها هم صحبت شوند، دستهایشان عرق میکند، عموماً دارای اعتماد به نفس بسیار پایینی هستند. یا مقایسه خود با دیگران که توسط آدمها صورت میگیرد و حتی انجام کارهایی که تنها دلیلشان، رسیدن به رضایت و خشنودی اطرافیان است نه خودمان، هم در این دستهبندی قرار میگیرند.
بدون تردید انجام چنین کارهایی اگرچه از دور بسیار ناراحتکننده به نظر میرسد اما متأسفانه در جوامع امروزی توسط بسیاری از انسانها در ردههای مختلف شغلی و در زندگی شخصی در حال انجام است که آسیبهای جبران ناپذیری به آنها و خانوادههایشان وارد میکند. مک کی در کتاب بسیار کاربردیاش، علاوه بر آنکه به پیدا کردن ریشههای چنین کنشهایی پرداخته است، به ارائه راهکارهای مؤثر نیز دستزده و نوشته آموزشی کم نظیری را خلق کرده است که باید مو به مو آن را مورد خوانش قرار داده و سپس به کار بست تا از نتایج فوقالعاده آن بهرهمند شد.
در ادامه میتوانید نسبت به دانلود کامل کتاب از آن چه فکر می کنی شجاع تری به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لینک دانلود در قسمت زیرین ویدیو قرار دارد. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت.
زویی مک کی (Zoe Mckey)، نویسنده قابل و موفق آمریکایی است که همیشه نوشتههایش در لیست پرفروشها قرار میگیرند. او که در رشته مطالعات بینالملل فارغ التحصیل شده و به 5 زبان زنده دنیا تسلط دارد آثار دیگری نیز از خود به جا گذاشته است که میتوان از میان آنها به: زندگی زیبا پیش روی شماست و رهایی از افکار سمی اشاره کرد.
اگر جزء آن دسته از افراد هستید که از کمبود اعتماد به نفس رنج میبرید و میخواهید آن را درمان کنید، به مطالعه اثر معرفی شده بپردازید.
کتاب پیش رو در حال حاضر توسط انتشارات فراروان در نسخه 101 صفحه با برگردانی از فهیمه گدازچیان به چاپ میرسد و در اختیار مخاطبان قرار میگیرد.
مانع بزرگ اعتماد به نفس، ترس است. ترس از اعتماد کردن، ترس از اقدام، ترس از ایجاد کمترین تغییر در زندگی، ترس از عدم موفقیت، که همه و همه ریشه در تجربیات روان پریش دوران کودکی دارد.
تحقیقات عصبشناسی نشان داده نگرانیها و اضطرابها مداوم از جمله احساس ترس و عدم امنیت، فرآیند بازسازی سلولهای عصبی را غیر ممکن میسازد. وجود اختلال در فرآیند ترمیم و بازسازی سلولهای عصبی، توانایی عملکرد مغز را در یادگیری و خلاقیت تضعیف میکند.
اشخاصی که اعتماد به نفس عاطفی بالایی دارند، به واسطه داشتن آگاهی و شناخت کافی نسبت به خود، کمتر به تواناییها و قابلیتهای خود شک میکنند و از اینکه خوشان باشند، هراسی به دل راه نمیدهند. همچنین عقیده و نظر مخالف دیگران کوچکترین خدشهای به روحیهی آنها وارد نمیکند، حتی با آغوش باز از آن استقبال میکنند.
مقایسهی منفی جز تخریب شخصیت، حاصلی ندارد. ما معمولاً خود را با دو دسته از مردم مقایسه میکنیم. با کسانی که در شرایط بهتری از ما قرار دارند که بدون شک این مقایسه همان اعتماد به نفس ناچیز را در ما نابود میکند و یا با کسانی که در موقعیت پایینتری نسبت به ما قرار دارند که موجب خود برتر بینی کاذب میشود.
با دقت نظر در کارها و مدیریت زمان، ضرب الاجل کاری به فرصت تبدیل میشود به شرط آنکه سه عامل تمرکز، اراده و پشتکار نیز وجود داشته باشد. نوع نگرش به مشکلات خود، یا بخشی از مشکل است یا سکوی پرش. اگر ترس جایگزین چاره اندیش شود، تشویش و اضطراب بیشتری به همراه میآورد و در نتیجه زمان و فرصتها بیثمر از دست میرود.