زیاد فکر نکنید اثر نیک ترنتون

معرفی و دانلود کتاب زیاد فکر نکنید اثر نیک ترنتون رایگان به همراه خلاصه کتاب

آنچه که امروزه به عنوان دشمن درجه یک خوشبختی انسان‌ها مورد توجه قرار گرفته است تفکر افراطی است که نیک ترنتون با در نظر گرفتن چنین مقوله‌ای با اهمیتی کتاب زیاد فکر نکنید را به مرحله نگارش رسانده است. نویسنده در اثرش که اولین بار در سال ۲۰۲۱ پا به عرصه جهانی گذاشت، در ابتدا افراط فکری که باعث می‌شود یک فرد در یک زندان ذهنی قرار بگیرد را باز کرده است و سپس با ارائه راهکارهایش قصد در مدیریت آن دارد.

امروزه به واسطه سرعت بالایی که زندگی مخصوصاً در جوامع توسعه یافته پیدا کرده است، دل مشغولی‌ها هم افزایش یافته است و استرس‌های زیادی در ذهن آدم‌ها ایجاد کرده‌اند. البته این اضطراب‌ها می‌توانند ناشی از گذشته سختی باشند که بر افراد گذشته و هنوز هم نتوانسته‌اند از آن عبور کنند یا در نتیجه نگرانی‌هایی باشد که زمانش هنوز فرا نرسیده و همین عدم قطعیت باعث دامن زدن به استرس‌ها گردیده است.

حالا در اینجا ترنتون به عنوان یک مربی شناخته شده وارد عمل می‌شود و با زبانی ساده، راه حل‌هایش را پیش پای مخاطبانش می‌گذارد. مثلاً از روش شمارش معکوس می‌گویند که با شماردن برعکس می‌توان نگرانی‌ها را با وقفه روبرو کرد و کم کم از آنها دور شود. از تعویق انداختن نگرانی‌ها به وسیله تنظیم زمانی در آینده برای پرداختن به آنها را به خواننده گوشزد می‌کند و همچنین چند فوت و فن دیگر که اگر با تمرکز آنها را مورد خوانش قرار داد و چک لیست و یادداشتی تهیه کرد مطمئناً به مرور می‌توانند در ذهن نهادینه گردد و با رسیدن به مرحله اقدام و عمل، در طول زمان نتایج خود را پدیدار سازد.

در نهایت باید گفت رهایی از تفکر بیش از حد چیزی نیست که با یک روز یا یک هفته یا یک ماه تلاش به انجام برسد، اما از لحظه‌ای که ارائه داده می‌شود و راهنمایی چون کتاب مذکور مورد استفاده قرار می‌گیرد، در میان مدت و بلند مدت مقدور است.

درباره نیک ترنتون

نیک ترنتون (Nick Trenton)، نویسنده، پژوهشگر و روانشناس آمریکایی است که در منطقه ایلینیویز ایالات متحده به دنیا آمده است و تحصیلاتش در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را در رشته‌های اقتصاد و روانشناسی به اتمام رسانده است. از دیگر آثار این نویسنده می‌توان به هنر رها کردن اشاره کرد.

کتاب مناسب چه افرادی است؟

افرادی که از نشخوار فکری و تفکر افراطی رنج می‌برند، از مخاطبان اصلی این کتاب به حساب می‌آیند.

فهرست مطالب

نوشته نیک ترنتون در ۵ فصل توسط او تالیف شده است و چندین ناشر به چاپ آن با این مشخصات مبادرت ورزیده‌اند: شمعدونی در ۱۲۷ صفحه با ترجمه زیبا قمصریان و الهام همت آبادی کتیبه پارسی با برگردان بیتا قوچانی در ۱۶۰ صفحه، اشراقی در ۱۳۰ صفحه با ترجمه مهدی حسنی، دیدآور با ترجمه علی سعیدی در ۱۱۴ صفحه، راه طلایی با ترجمه غزال بیگی در ۱۲۴ صفحه، لیوسا با ترجمه حمیده رستمی در ۱۶۰ صفحه، اندیشه بیگی در ۱۳۰ صفحه با ترجمه فائزه محمدعلیخانی و کهکشان دانش در ۸۶ صفحه با ترجمه معصومه علی گلی.

بریده‌هایی از کتاب

همه‌ی ما در دنیایی بسیار پیچیده، پر جنب‌وجوش، و بسیار وابسته به مغز، زندگی می‌کنیم. افراط‌اندیشی باعث می‌شود غرایز شناختی روزمره‌مان در معرض تحریک‌پذیری شدید قرار گیرد. افراط‌اندیشی هنگامی اتفاق می‌افتد که فرایندهای اندیشیدنمان از اختیار خارج می‌شود، و باعث پریشانیمان می‌شود. تجزیه و تحلیل بی‌پایانِ زندگی و خویشتن معمولاً ناخواسته، توقف‌ناپذیر و خودویرانگر است. مغز ما به طور معمول، در حل مشکلات و واضح‌تر درک کردن امور به ما یاری می‌دهد، اما افراط‌اندیشی به‌عکس عمل می‌کند.

اگر آن را نگرانی، اضطراب، فشار روانی، نشخوار فکری یا حتی وسواس هم بنامید، ویژگی مشخص افراط‌اندیشی این است که افتضاح است، و به هر حال کمکی به ما نمی‌کند. افراط‌اندیشی سنتی اغلب خود را تقویت می‌کند یا تا ابد در چرخه‌هایی ادامه می‌یابد، و این افکار مزاحم به نظر می‌رسند.

آیا از افراط‌اندیشی رنج می‌برید؟ گاهی‌اوقات، تشخیصِ اینکه این امر، در واقع مشکل شما نیست، سخت به‌نظر می‌رسد، زیرا افراط‌اندیش‌ها در متقاعد کردن خود در خصوص فراگیربودن نگرانیِ اکنونشان، بسیار خوب عمل می‌کنند... تا زمانی که نگرانی فراگیر بعدی جایگزین آن شود. افراط‌اندیشی بدون شک می‌تواند علامت یا نشانه‌ی دیگر موقعیت‌های سلامت روان، مانند اضطراب تعمیم‌یافته یا افسردگی باشد، اما حقیقت این است که شما بدون این شرایط هم، ممکن است فردی افراط‌اندیش باشید.

افراط‌اندیشی فعالیت ذهنی بسیار مضرّی است، فرقی نمی‌کند که این فعالیت تجزیه و تحلیل، قضاوت، نظارت، مراقبت، یا نگرانی باشد- یا مانند مورد جیمز، همه‌ی این موارد را شامل شود!

«در زمان تصمیم‌گیری، داشتن اطلاعات زیاد ممکن است چیز مفیدی باشد. مشکل انگیزه برای جمع‌آوری اطلاعات نیست، بلکه میزان اطلاعاتی است که جمع می‌کنیم. جمع‌آوری داده‌ها و بررسی گزینه‌ها سودمند است، اما در برخی مواقع جستجوی اطلاعات نه‌تنها بازدهی کمتری دارد بلکه عملاً مفید هم نیست.  دیری نمی‌پاید که ما در دام افکار خود می‌افتیم، با این باور که اگر فقط بتوانیم کمی بیشتر اطلاعات پیدا کنیم، منبع مورد نیاز را شناسایی کنیم یا کمی بیشتر به این موضوع فکر کنیم، پاسخ روشن خواهد شد. در حالی که این اطلاعات اضافی فقط بیشتر ما را تحت فشار قرار می‌دهند. به دنبال داده‌های بیشتر بودن نشانه هوش نیست بلکه خرابکاری است. ما به سمت راه‌حل حرکت نمی‌کنیم بلکه فقط وضعیت خود را بدتر می‌کنیم.

اگر این چرخه ایجاد شود شکستنش دشوار خواهد بود و وقتی ــ و اگر ــ در نهایت تصمیمی بگیریم، نسبت به قبل اطمینان کمتری به آن خواهیم داشت. تصور کنید شوهر بیچاره من درگیر این بود که به فروشگاه تارگت برود یا نه. اما از آن‌جا که او بیش از حد به آن فکر می‌کرده، در نهایت هیچ انتخابی نمی‌توانسته او را خوشحال کند. همین مسئله در مورد تصمیم‌گیری‌های ما نیز صدق می‌کند. به دلیل حساب و کتاب بیش از حد، حتی اگر به نتیجه عینی بهتری برسیم، از نتیجه کار کمتر راضی خواهیم بود.

اگر ندانیم که علت مشکلات ما فلج تحلیلی است، این چرخه ادامه می‌یابد. نارضایتی ما باعث می‌شود دفعه بعد که قرار است تصمیمی بگیریم باز هم بیشتر تجزیه و تحلیل کنیم، چیزی که منجر به ناتوانی بیشتر می‌شود.

دانلود کتاب زیاد فکر نکنید

در ادامه می‌توانید نسبت به دانلود کامل کتاب زیاد فکر نکنید به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لطفا توجه داشته باشید که این تنها نسخه نمونه بوده و برای دسترسی کامل به محتوای کتاب نیاز است آن را خریداری کنید. لینک خرید از منابع معتبر نیز معرفی شده و قابل دسترس است.

دانلود pdf کتاب زیاد فکر نکنید

مشخصات کتاب زیاد فکر نکنید

مشخصات
نویسنده نیک ترنتون
مترجم بیتا قوچانی
ناشر کتیبه پارسی
شابک 9786226672726
موضوع کنترل فشارروانی
رده‌بندی کتاب روان‌شناسی (فلسفه و روان‌شناسی)
زبان نوشتار فارسی
قطع رقعی
نوع جلد شومیز
نوع کاغذ تحریر
چاپ شده در ایران
تعداد جلد 1
تعداد صفحه 160
وزن 100 گرم

نظرات کتاب زیاد فکر نکنید

  • حمیدرضا کریمی حمیدرضا کریمی

    کتاب مفیدی هست پیشنهاد میشه

  • کاربر کاربر

    کاغذهای کتاب از جنس سفید هستن

  • مجتبی سلیمانی مجتبی سلیمانی

    عالیه

  • فرشته جودی فرشته جودی

    کتاب خوبیه تازه شروع کردم ایشالله که بقیشم خوب باشه

  • فاطمه نظرپور فاطمه نظرپور

    کیفیت کاغذ خوب

  • یعقوب رنجبری یعقوب رنجبری

    خوب

  • ملیحه توکلی ملیحه توکلی

    عالی همون که میخواستم

  • آرزو زمانی آرزو زمانی

    درکل خوب بود

  • کاربر کاربر

    چاپ و بسته بندی عاالی

  • حامد لطفی حامد لطفی

    همه چی عالی

  • Mohamadsaeid Ebrahimi Mohamadsaeid Ebrahimi

    ترجمه ای خوب و مطالب مفید

  • عکس خوانده نمی‌شود

    خرید کتاب زیاد فکر نکنید