معرفی و دانلود کتاب بافته های رنج اثر علی محمد افغانی رایگان به همراه خلاصه کتاب
- نویسنده: علی محمد افغانی
- مترجم: -
- ناشر: نشر نگاه
- گروه سنی: بزرگسال
- تعداد صفحه: 616
- سال انتشار: 2023 میلادی
- افتخارات: -
بافتههای رنج همانطور که از نامش مشخص است سرگذشت برخی از مردم ایران است که در حال دست و پنجه نرم کردن با تنگدستی و سخت کوشی در برههای از تاریخ هستند، داستانی که علی محمد افغانی آن را به مرحله نگارش رسانده است. نویسنده در این اثر، از مردم شریفی حرف میزند که بالاجبار با مسائل مختلفی روبرو هستند که بعضی وقتها میتوانند آنها را اداره کنند و در برخی مواقع از پس آنها بر نمیآیند و گاهاً جان خود را نیز از دست میدهند.
نام شخصیت اصلی داستان رضوان است که 50 سال دارد و به همراه فرزندان و همسر خود در یکی از شهرهای اصفهان سکونت دارد. همسر رضوان از قالی بافان حرفهای به شمار میرود که از هشت سالگی به این کار مشغول بوده است. رضوان در حین روایت روزهای پرفراز نشیب زندگی خود و خانوادهاش، به روزهای جوانی و نوجوانیاش سر زده و خاطراتی را از آن دوران نقل میکند. مسائلی که مربوط به سالهای بین 1300 تا 1330 میشود و از شرایط بحرانی جامعه در زمان وقوع اتفاقاتی نظیر قحطی، جنگ جهانی، کشف حجاب میگوید که پیامدهایی مانند فقر و مرگ انسانها را با خود در پی دارند.
علی محمد افغانی از جمله مؤلفانی به حساب میآید که در بخش عمدهای از آثارش میتوان زنان را به عنوان ستونهای اصلی تشکیل دهنده قصه، دید و از ویژگیهایی همچون فداکاری که به زیبایی با تصویرسازی ماهرانه عجین شدهاند، لذت برد. شاید یکی از سختیهای خوانندگان در هنگام خواندن بافتههای رنج، وجود اصطلاحات خاص و ضرب المثل های مختلف محلی باشد که البته با کمی جستجو در فرهنگهای لغات میتوان به معانی آنها دست یافت ولی بدون شک تراژدی بی نظیر افغانی و آداب رسومی که با قلم توانمندش به روی کاغذ آورده است، بسیاری از علاقه مندان را برای ساعتها میخکوب میکند.
در ادامه میتوانید نسبت به دانلود کامل کتاب بافته های رنج به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لینک دانلود در قسمت زیرین ویدیو قرار دارد. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت.
علی محمد افغانی (Ali Mohammad Afghani) نویسنده سرشناس ایرانی است که در روز 11 دی 1303 در کرمانشاه متولد شد. او خود را مدیون بزرگانی همچون رشید یاسمی، لاهوتی و مظلومی دانسته که موجب پیشرفتش در نویسندگی شدهاند و از جمله اتفاقات عجیب زندگیاش، محکوم شده به اعدام و سپس تخفیف به حبس ابد بود. اولین اثرش در سال 1340 منتشر شد و پس از آن آثار متعدد دیگری را روانه بازار کرد. افغانی که پدر و مادری اصفهانی داشته است، به واسطه نشست و برخاست با بزرگان هنر در کرمانشاه، خود را یک کرمانشاهی میداند و پس از شروع نویسندگی، افسر سازمان نظامی حزب توده ایران بود. وی هم اکنون در آمریکا ساکن است و برخی از آثارش عبارتند از: شوهر آهو خانم، همسفرها، دکتر بکتاش، خداحافظ دخترم و دختر دایی پروین.
اگر از علاقه مندان به داستانهای ایرانی که از تاریخ میگویند و فضای سیاسی اجتماعی کشورمان را در برههای از زمان توصیف میکنند، به شما توصیه میگردد به خواندن بافتههای رنج بپردازید.
بافتههای رنج توسط علی محمد افغانی در 7 بخش آماده شده و پیش روی مخاطبش قرار گرفته است و برای اولین بار در سال 1367 به چاپ رسید که چاپ اثر از آن زمان تاکنون توسط انتشارات نگاه صورت گرفته و بیش از 9 بار تجدید چاپ رسیده است.
یک دو سه، چهار میشمرم تا هجده. هجده تا کیسه پارچهای کوچک که مادرم درست کرده و توی بقچه روی هم چیده است. کیسهها نه آن قدر بزرگند که بگوییم رویه بالشند. و نه اینقدر کوچک که لیف حمام. وقتی که پارچه متقال آن را روی دستگاه میبافت از شتابی که به خرج میداد تا هرچه زودتر تمامش کند تعجب میکردیم. میگفتیم شاید میخواهد برای ملافه. اما ما در خانه هیچ وقت از ملافه استفاده نمیکردیم.
آن هم ملافه سفید که هر هفته میباید صابون خرجش کرد. رویه لحاف ما همیشه از پارچهای چرک تاب انتخاب میشد و نمیشستیم؛ نمیشستیمش تا زمانی که سیاه میشد. آن وقت خود لحاف را با پنبهاش لب جوق شاه میبردیم. جایی که آب تنک بود پهن میکردیم. چند تیکه سنگ رویش میگذاشتیم و بعد که خوب خیس میخورد با چوقان میشستیم. و تا وقتی که این رویه جان داشت پنبه لحاف را عوض نمیکردیم یا از سر نو نمیزدیم.
راستش را بخواهید خجالتی ندارم بگویم که اصلاً از سفیدی و پاکی خوشمان نمیآمد. از خودم که بخواهم حرف بزنم. همیشه از حمام گریزان بودم. چه زمانی که پدرم بود چه آن زمان که مرده بود. هروقت پیراهن سفید تازهای تنم میکردم شرم داشتم با آن بروم بازی. اول آن را توی خاکها میمالیدم کثیف میکردم بعد میرفتم بازی که اسباب مسخره بچهها نشوم.
البته بعد از رفتن باباهه حمام رفتنم بدون اشکال هم نبود. چون پسر بودم همراه مادرم به حمام زنانه راهم نمیدادند. میباید بروم حمام مردانه, با کی؟ خوب, اگر من پدر نداشتم. عمو داشتم و عمو هم در همان آبادی و همان محله خودمان خانه داشت. چند کوچه بالاتر. اما رابطه ما با عمو خوب نبود. عموی ما نصرالله، برادر کوچکتر پدرم بود. بعد از آنکه پدرم با مادرم ازدواج کرد و از قلعه به خانه فعلیمان تغییر مکان داد. این برادر کوچکتر که در کسبوکارش موفقیتی نداشت سرگردان شد. او با زرنگیهای مخصوصی که داشت خودش را هوشمندتر از پدرم میدانست.
نویسنده | علی محمد افغانی |
شابک | 9789643516024 |
ناشر | انتشارات نگاه |
موضوع | رمان پارسی |
قطع | رقعی |
نوع جلد | سلفون |
تعداد صفحه | 616 |
تعداد جلد | 1 |
وزن | 940 گرم |
چاپ و صحافی خوب بود ولی داستان کتاب برخلاف چند کتاب دیگه ای که از این نویسنده خوانده بودم، به شدت کسل کننده و بی محتوا بود
جلد شومیز است و سلفون نیست.
جلد کتاب شومیز و سلفون نیست
اگر به رمان هایی با سبک تاربخی و قذیمی علاقه دارید حتما بخرید و بخونید و از قلم آقای علی محمد افغانی لذت ببرید
ورقهاش کاهی هستش فک نکنم ی سالی بمونه با این دود و سیاهی و کثیفی هوا زود زود میپوسه کاغذش کاهی نامرغوب هس
کتاب خوبی بود،از خوندنش لذت بردم..
جنس کاغذ و چاپ عالیه ولی فعلاً مطالعه نکردم
قیمت کتابای وقتی تخفیف داره عالیه
خوب بود مشکلی نداشت راضی بودم
بسیار عالی بود
ارزش یکبار خواندن رو داره
هنوز نخوندم اما تعریفشو زیاد شنیدم
سالم رسید
كتاب از چاپ بي كيفيتي برخوردار مي باشد لازم به ذكر است جلد كتاب مقوائي و ضعيف است كاغذ كتاب هم كاهي مي باشد متأسفانه راضي نبودم
کتابهای این نویسنده عالیه بخرید بخوانید ولذت ببرید ممنون از امیدوارم تخفیف کتاب را بیشتر کنید