معرفی و دانلود کتاب جنس ضعیف اثر اوریانا فالاچی رایگان به همراه خلاصه کتاب
- نویسنده: اوریانا فالاچی
- مترجم: یغما گلرویی
- ناشر: نشر نگاه
- گروه سنی: بزرگسال
- تعداد صفحه: 198
- سال انتشار: 1961 میلادی
- افتخارات: -
اوریانا فالاچی نویسنده و خبرنگار معروف ایتالیایی نتیجه تحقیقات و مطالعاتش برای شرایط و موقعیتهای مختلف زنان در جوامع گوناگون را در کتاب جنس ضعیف، گردآوری کرده است. او مکانها و زمانهایی را مورد بررسی قرار داده است که زنان به دلیل جنسیتشان، آن را به نسبت مردان، متفاوت تجربه میکنند. سفر فالاچی به کشورهای مختلف نظیر هند، پاکستان، ژاپن، اندونزی و سنگاپور به او این فرصت را داد تا مشاهدات میدانی متعددی و متنوعی را ثبت کرده و در اختیار همگان قرار دهد.
پوششی که زنان در قسمتهای مختلف جهان دارند، ازدواج آنها، تواناییهایی که میتوانند از خود نشان دهند و مهمتر از همه نقشی که در جامعه و خانواده دارند، مواردی است که نویسنده در اثرش تا جای ممکن با ذکر جزئیات و مثالهایش مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و موفقیت، بهرهمند نیست و در مقایسه با مردان، تبعیضهای بسیاری را تحمل میکند. همچنین خود این افراد را هم مورد نقد قرار داده و گفته که باید در راهی که در پیش گرفتهاند، صرف نظر کنند و از خود بپرسند که دقیقاً درکشان از استقلال و آزادی در زندگی چیست.
مؤلف با نگاه ریزبینانهاش علاوه بر حکومت به مردم نیز تاخته است و هر دو را در اصلاح روندی که منجر به حضور شایسته آنها در عرصههای مختلف میشود، سهیم دانسته است. به هر حال اگرچه نوع روایت مؤلف مستند گونه است اما بیان مسلط او با زبانی ساده و البته ترجمههای روانی که در ایران از آن صورت گرفته است اثری دلنشین را مقابل خواننده قرار میدهد و نکته بسیار مهمی که در آن حائز اهمیت است دوری جستن از آن چیزی است که در بیانیههای فیمینیسم میآید و فقط سعی شده باورهای غلط، سنتهای رنگ و رو رفته و وضعیت زنان در بخشهایی از جهان به بحث گذاشته شود.
در ادامه میتوانید نسبت به دانلود کامل کتاب جنس ضعیف به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لینک دانلود در قسمت زیرین ویدیو قرار دارد. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت.
اوریانا فالاچی (Oriana Fallaci) نویسنده، روزنامهنگار و مصاحبهگر سیاسی ایتالیایی بود که در 29 ژوئن 1929 در فلورانس به دنیا آمد. وی در جنگ جهانی دوم به عنوان یک چریک ضد فاشیسم فعالیت داشته و مصاحبههای افشاگرانه و طولانی را با برخی از رهبران جهان برگزار کرد که به شهرتش افزود. فالاچی اگرچه در رشته شیمی و پزشکی و بعدها ادبیات، تحصیلات دانشگاهیاش داشت اما آن را به اتمام نرساند و پس از آنکه از نوجوانی، خبرنگاری را در پیش گرفت، از سال 1958 به نوشتن کتاب پرداخت. این شخصیت مطرح ایتالیایی که سابقه تیر خوردن و شکنجه را داشت و تا نزدیکی مرگ هم پیش رفت، پس از سالها فعالیت و کسب جوایز مختلف مانند آمبرگنودرو و برلوسکنی، سرانجام در 15 سپتامبر 2006 بر اثر سرطان ریه در گذشت. بخشی از آثارش عبارتند از: نفرتانگیز، هفت گناه هالیوود، آن روز در ماه، خشم و غرور، گلاه پر از گیلاس، نیروی عقل و ان شاء الله.
طرفداران کتابهای جامعهشناسی به خصوص علاقه مندانی که آثار تألیف شده در حوزه مطالعات زنان را بسیار میپسندند، از اصلیترین مخاطبان جنس ضعیف میباشند.
جنس ضعیف در بازار نشر و چاپ ایران توسط چند انتشارات با مشخصات زیر به چاپ رسیده است: انتشارات نگاه با ترجمه یغما گلرویی در 198 صفحه، انتشارات توس دانش با برگردان سعید گوهری را در 220 صفحه.
پاکستان _ این تیکهی کره خاکی که توش ازدواج عاشقانهیی صورت نمیگیره و دختری بیشوهر نمیمونه و حساب کتاب به احساسات میچربه_ به بخش از منطقهی بزرگیِ که ششصد میلیون آدم توش زندگی میکنن. نصف این جمعیت زنن و تو اغلبِ کشورای این منطقه زنا تو حجابِ بلندی که اسمش چادره زندگی میکنن. چادر به اونا این امکان رو میده که از نوک پا تا فرقِ سرشون رو از هر مردِ نامحرمی _که شوهر یا پسر خودشون نباشه_ پنهون کنن. زنا از پشتِ دریچهیی که بالای این حجاب قرار داره به آسمون و خورشید و دیگرون نگاه میکنن. مثلِ کسی که از پنجرهی مشبکی بیرون رو بپاد!
قلمروِ اسلام، خیلی بزرگه و کشورای زیادی رو تو خودش داره که پاکستان یه نقطهی کوچیک تو اوناس. پس نمیشه در مورد وضعیت زنای مسلمون فقط با نگاه به اوضاع زنای کراچی قضاوت کرد. مثلاً تو ایران وضعشون بهتره و تو عربستان خیلی خیلی بدتر. اونجا هنوز چیزی به اسم حرمسرا وجود داره. زنای حرم هیچ خبری از چیزایی که پشت دیوارای حرم اتفاق میافته ندارن و وقتی قدم به اونجا میذارن میدونن که دیگه هیچوقت بیرون نمیرن.
زنای عربستان اونقدر موجودای بهدردنخوری به حساب میان که حتا اسمشون تو دفتر ثبت احوال نوشته نمیشه. بعضی وقتا فقط اسم خانوادگی تو کارت شناساییشون میاد. عکس برداشتن ازشون ممنوعه و کمتر زنی اونجاس که معنیِ کلمهی عجیبی که تو جاهای دیگهی دنیا بهش عشق میگن رو بدونه. مرد، خدای زن و صاحبِ تمومِ هستیشه.
تو بعضی از کشورا مردایی که به خوشون جرأتِ دستدرازی به زنی رو بدن به شدت تنبیه میشن و تو بعضی از کشورا مجازاتِ زندان واسه مردی که به زنی تجاوز کنه وجود نداره! این جور وقتا جلاد تنبیهِ شدیدتری رو اجرا میکنه! یعنی با شلاق ضربهیی به یکی از مهرههای کمرِ مجرم میزنه که تا همیشه از مرد بودن میندازتش. میشه گفت احترام گذاشتن به زنا ظاهراً زیاد و عملاً کشکی و فورمالیتهس.
پنج ساعت و نیم رو به روم بود؛ چهار ساعت از کلکته و سنگاپور ویک ساعت و نیم از سنگاپور تا جاکارتا. تو این مسیر من جز نقشه جغرافیای جلوی صندلیم و اسکاچهایی که مهموندار بهم تعارف میکرد، هیچی ندیدم. حیف که ما آدمهای امروزی به جز معجزه تصور کردن، شوق چیزهای تازه توی مسیر سفر رو هم توی وجود خودمون کشتیم. عشق دیدن چیزهای نو و لذت بردن از آهسته رفتن و قشنگی منتظر موندن واسه جاهای ندیده.
شرکتهای هواپیمایی از وقتی پا توی هواپیما میذاری تا دمی که پیاده میشی تا سوار یه هواپیمای دیگه بشی، مثل یه بچه عقب افتاده ازت پرستاری میکنند. وقتی میرسی به مقصد، از قبل تمام اطلاعات رو بهت دادن، اگه فوضولی ذاتیت در مورد گوشههای تاریک روح بشر به دادت نرسه فقط همون چیزهایی رو میبینی که توی کتابها خوندی و روی پرده سینما دیدی.
خورشید در ممالک اسلامی روشنی عجیبی داره. نورش سفیده و پاک به نظر میاد. اما زنانی که زیر حجاب چادر هستند هیچوقت این نور رو نمیبینن و حس نمیکنن. چشمای اونا به تاریکی و سیاهی عادت کرده. به تاریکی توی شکم مادر، بعدش تاریکی خونه پدری، بعداز اون تاریکی خونه شوهر و. . آخر از همه، تاریکی قبر! کتاب جنس ضعیف.
من نمیتونستم بین غم دیدن عروس بدبخت کراچی و غم تماشای پاهای کوچیک زنای چین فرقی بذارم و بگم یکی از اون یکی ناراحتکنندهتر بود. نمیتونستم بفهمم زندگی زنای قایق نشین هنگ کنگ وحشتناک تره یا این زن آمریکایی که داشت سعی میکرد یه مرد خواب آلود ایتالیایی رو تو دام بندازه! به لورین گفتم به نظرم اغلب زنای دنیا دارن راه غلطی رو میرن که فقط به عذاب و بدبختی ختم میشه!
نویسنده | اوریانا فالاچی |
مترجم | یغما گلرویی |
شابک | 9789646174320 |
ناشر | نگاه |
موضوع | نظریهپردازی و نقد اجتماعی |
ردهبندی کتاب | علوم اجتماعی و جامعه شناسی (علوم اجتماعی) |
قطع | رقعی |
نوع جلد | شومیز |
گروه سنی | بزرگسال |
تعداد صفحه | 198 |
تعداد جلد | 1 |
وزن | 298 گرم |
سایر توضیحات | - عنوان اصلی این کتاب جنس بی فایده یا جنس بی مصرف است. اما از آنجا که سالها با نام جنس ضعیف برای خوانندگان فارسی زبان شناخته شده است از همان عنوان برای کتاب استفاده شده است. |
در اینکه نوشته ها و مقاله های جالبی در مورد زنان اسیای شرقی بخصوص زندگی زنای چینمیخونی شکی نیست؛نوشته هایی که گاهی خوندن اون حجم از عقب موندگی و تحمل زجر برای این زنها چشماتو اشکی میکنه اما چیزی که در طول خوندن کتاب ادم رو اذیت میکنه یکی حس خودبرتربینی عجیب یک نویسنده ی غربی در مورد کشور خودش و به زبون اوردن دایمش نسبت به مردم شرق هست و اینکه اونارو یک مشت بدبخت متهجر نشونمیده واقعا ازاردهنده ست و یک چیز ناراحت کننده دیگه استفاده از لفظ زن ترشیده بود که نمیدونم باید بذارم به حساب ترجمه ی مترجم یا استفاده ی خود نویسنده در مقاله ش...این الفاظه زن ستیز به خودی خود ازاردهنده است ولی وقتی از زبون یک نویسنده ی مقالات زنان میخونی ناراحت کننده تر میشه
نویسنده قوی ر ک گو و نوشتهایش بدون سانسور است کتاب خوبیه و کتابای ایشون تماما همینطور هستن فقط با ترجمه مشکل داشتم به شکل خلاقانه و محاوره ای ترجمه کردن که متن رو گاهی جانب دارانه شرح میده به شخصه نمیتونم متوجه نظر خود نویسنده یا شدت وضعیت در حال وقوع بشم
قیمت زده ۸۵ تومنن بعد تخفیف زده و ۳۲تومن من خریدم ولی وقتی به دستم رسید قیمت خود روی کتاب ۳۲ تومن بود. ترفند زشتیه برای فروش
من هنوز کتاب رو نخوندم که راجع به محتوا نظر بدم ولی من با قیمت ۸۵ که آف خورده بود و شده بود ۳۰ خریدم در حالیکه پشت جلد کتاب زده ۳۲
باید گفت کتاب اوریانا فالاچی ارزش این را دارد که شما برای آن بهایی بپردازید و آن را به کتابخانه شخصی خود اضافه کنید. این کتاب ارزش خواندن دارد، آن هم نه یکبار. این کتاب ارزش تفکر دارد.... شما میتوانید با نویسنده موافق باشید یا مخالف، اما نمیتوانید به راحتی از فکر زنان سایر سرزمینها رها شوید. این کتاب را که بخوانیم، چه زن باشیم و چه مرد، نگاهمان به جنسیت تغییر خواهد کرد.
من کلا نوشته های اوریانا فالاچی رو دوست دارم قلم شیوایی داره علاوه بر اون واقعیات و مینویسه تو این کتاب از وضع زندگی زنان در جهان مطلع میشیم که این عالیه
خااااااانوما حتماِ حتما بخونید عالی درجه یک اوریانا فالاچی خودش به جاهای زیادی سفر میکنه و وظعیت زنان رو بررسی می کنه فقط می تونم بگم دستش درد نکنه براستی عالی بود
ترجمه خوب
کتاب جالبی هست به صورت گزارش نوشته شده اما خب از نظر ویراستاری خیلی مشکل داشت و این ضعف شدیدش بود یکی دیگه از مشکلاتش این بود که گاهی خود نویسنده کلمات و عباراتی استفاده میکرد که ضد زن بود و خب این باعث آزار میشه. اما اگه به این دست از کتابها که به صورت خاطره نویسی جزئی هستند، علاقه دارید، پیشنهاد میکنم بخونید.
کیفیت چاپ و ترجمه عالی بود من راضی بودم
عدم تطابق قیمت
کتاب بی نظیریه پیشنهاد میکنم حتما بخونید
واقعا غلط های املایی زیادی داشت جدا نوشتن کلمات سر هم که یکی دیگه از مشکلات کتاب بود تا حدی که درک مفهوم و سخت میکرد
خوب بود قیمت خوبی داشت
کتاب خیلی خوبیه و قطعا ارزش خوندن داره. درباره شیوه زندگی زنان در جوامع مختلف هست . عقاید و سبک زندگی های جالبی رو مطرح میکنه. اطلاعات کمی قدیمی هست اما مجددا توصیه میکنم از دستش ندید