معرفی و دانلود کتاب آخرين روزهای والتر بنيامين اثر جی پارينی رایگان به همراه خلاصه کتاب
- نویسنده: جی پارينی
- مترجم: مریم خدادادی
- ناشر: نشر برج
- گروه سنی: بزرگسال
- تعداد صفحه: 384
- سال انتشار: 1997 میلادی
- افتخارات: -
رمان «آخرین روزهای والتر بنیامین» تصویرگر عمیقترین احساسات یک فیلسوف است که جی پارینی به عنوان نویسنده، جدای از نظریه پردازیهای شخصیت اصلی قصهاش، به زیبایی روایت کرده و خوانندگانش را با اثری کم نظیر مواجه ساخته است. والتر بنیامین درونیاتی خاص دارد و همواره و همزمان برای آنکه تشویشهای درونی خود را بتواند اداره کند، کتابخانه را همچون پناهگاهی انتخاب کرده و در حال نگارش نوشتهای هزار صفحهای میباشد.
آنچه که بر شدت حوادث میافزاید، وقوع جنگ جهانی است که رخدادهایی نظیر حمله نازیها به پاریس توسط تانکها و نیروهای سواره و پیاده، به افرادی مانند بنیامین این پیام را ارسال میکند که اگر قرار است به حیات خود ادامه دهند باید هرچه سریعتر، راه نجاتی برای خود بیابند. فرار والتر به سمت مرز که توسط مؤلف کتاب به همراه گذشته پرپیچ و خمش، با تبحر زیاد توصیف میگردد بر جذابیت کار میافزاید.
دوران کودکی عجین شده با رفاه، حضور و مشارکت در جنبش جوانان آلمانی و سالهای فعالیت در دانشگاه و همنشینی با متفکران هم عصر خود، از جمله اصلیترین بخشهای گذشته پربار این فیلسوف هستند که در کنار اتفاقات فرعی جنگ جهانی دوم، شاهکاری از جی پارینی را به وجود آوردهاند. در نهایت میتوان به کتاب پیش رو یک تراژدی یا کمدی سیاه را لقب داد که مفاهیم عاشقانه قابل توجهی نیز در بر دارد.
در ادامه میتوانید نسبت به دانلود کامل کتاب آخرين روزهای والتر بنيامين به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لینک دانلود در قسمت زیرین ویدیو قرار دارد. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت.
جی پارینی (Jay Parini)، نویسنده، شاعر و استاد دانشگاه آمریکایی است که در سال 1948 در پنسیلوانیای ایالات متحده متولد شد. او عمده شهرتش را بابت تألیف رمانهای تاریخی و زندگینامهها دارد که با سبکی مخصوص به خودش، آنها را در اختیار مخاطبان قرار میدهد. پارینی که معتقد است چهرههای تایخی و سرشناس، در بسیاری از مواقع، به خوبی مورد توجه قرار نگرفتهاند و زندگی آنها به عنوان یک موضوع فرعی، بیشتر مورد بررسی قرار گرفته است، تا به امروز رمانهایی درباره زندگی افرادی از قبیل: پولس قدیس، جان اشتاین بک، ویلیام فاکنر، هرمان ملویل و برخی دیگر را به رشته تحریر در آورده است.
به افرادی که علاقه مند هستند از زندگی واقعی فیلسوفانی نظیر والتر بنیامین، اطلاعات بیشتری داشته باشند، توصیه میشود به مطالعه این اثر بپردازند.
آخرین روزهای والتر بنیامین در حال حاضر در بازار نشر و چاپ به همت انتشارات برج در 384 صفحه با ترجمه روانی از مریم خدادادی به چاپ رسیده و در اختیار عموم علاقه مندان قرار گرفته است.
بنیامین فقط یکی دو روز اینجا، در پورتبو، حضور داشت. در اوایل اکتبر 1940؛ آخرین روز عمرش. با وجود این، وقتی اولینبار اشاره کردم که او دوست من بوده، مادام روئیز مستعد بود که بهخاطر او حسابی اشک بریزد؛ ریملش روی گونههای پودرزدهاش پخش شد و خطوط سیاهی ساخت که در چروکهای عمیق پوستش راه میگرفتند و پررنگشان میکردند.
پیشانی پهنش پایهای بود برای مجسمهی سیاه و بلند گیسوانش. به نظر آمد که در جوانیاش زیبایی خیرهکنندهای داشته، اما حالا مخوف بود. یادم میآید چند تا دوست همراهش بودند. همگی آدمهای سراپا نازنینی بودند. یک زن میانسال و پسرش. و بهگمانم یک مرد دیگر. یک معلم یا حسابدار بلژیکی؛ یادم نیست کدامشان بود. مسافت زیادی را پای پیاده از بالای کوهها طی کرده بودند! طفلکیها از پا افتاده بودند.
معمولاً از همین مسیر میآمدند، نه؟ بله و بقیه. همهی تلاشم را میکردم تا کار برایشان آسان شود، اما میدانید که هیچ آسان نبود. مرزبانها گوشبهزنگ بودند و پلیسهای محلی... هیچوقت نمیشد به آنها اعتماد کرد.» زیر لب گفت ژنرال فرانکو خیلی دلسوزشان نبوده. این موضوع چندان متعجبم نکرد. تاریخچهی سامیها در اسپانیا تاریخچهی پرتشویشی بوده.
سال 1915 بود، یک سال مانده به جنگ بزرگ؛ تابستانی غمانگیز با گرمای بیسابقه تابوتوان برلین را برده بود. خیابانها پر بودند از سربازان جوان مشتاقی که تماموکمال متوجه ویرانی پیشِ رویشان نبودند، هرچند از آنهمه شادخواریِ جنونآمیز میشد حس کرد که عدهی زیادی فرارسیدن مرگ را احساس میکنند و بوی آن را که به مشامشان رسیده بود، میشنوند.
وسایل نقلیهی نظامی در خیابانها حاضر بودند، در منظرههای وسیع و کنار پارکها ترقتوروق میکردند، بعضیهایشان از همان موقع بر اثر جنگ دچار سوختگی و زدگی شده بودند.
نویسنده | جی پارينی |
شابک | 9786225696211 |
ناشر | نشر برج |
موضوع | علوم اجتماعی |
قطع | رقعی |
نوع جلد | شومیز |
تعداد صفحه | 384 |