معرفی و دانلود کتاب کتاب چهل نامه ی کوتاه به همسرم اثر نادر ابراهیمی رایگان به همراه خلاصه کتاب
- نویسنده: نادر ابراهیمی
- مترجم: -
- ناشر: نشر روزبهان
- گروه سنی: بزرگسال
- تعداد صفحه: 144
- سال انتشار: 1990 میلادی
- افتخارات: -
چهل نامه کوتاه به همسرم اثری دلنشین از نادر ابراهیمی، از نویسندگان ایران زمین است که از محبوبترین کتابهای خودش نیز به شمار میرود. او در این نوشته، خطاب به همسرش که همراه و همنشین بوده است با زبانی ساده صحبت میکند. نامههای عاشقانه در بین سالهای 63 تا 65 یعنی زمانی که ابراهیمی در حال تمرین خطاطی بوده است، سرشار از احساسات و عواطف یک عاشق به معشوق خود است که شنیدنش بسیار لذت بخش است.
نویسنده در ابتدای کتابش این چنین لب به سخن میگشاید که در زمان انجام تمرینهای خطاطی، در فضایی که قلم و مرکب با صدا و بویشان، همراهیاش میکردند، به یاد همسرش میافتاده است که او نیز خاطرش گاهی اوقات دچار تغییراتی میشد. سادگی و صداقتی که در جملات نامهها موج میزنند، حس بسیار زیبایی را به خواننده میدهد و شاعرانه بودن ابراز احساسات، کتاب مذکور را به اثری بدیع مبدل ساخته است.
فارغ از جنسیت، افراد مختلف با نامهها ارتباط خوبی برقرار میکنند و میتواند در بین زوجین هم، محبوبیت خودش را این اثر به دست آورد. به هرحال خواندن هر یک از این نامهها در فرصتی مناسب، این نکته را نیز به آدمها یاد آور میکند که زندگی مسائلی به جز موارد عاشقانه نیز در خود دارد که نادر ابراهیمی به همسرش فرزانه منصوری، آنها را یادآوری کرده است.
در ادامه میتوانید نسبت به دانلود کامل کتاب کتاب چهل نامه ی کوتاه به همسرم به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لینک دانلود در قسمت زیرین ویدیو قرار دارد. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت.
نادر ابراهیمی (Nader Ebrahimi) متولد 14 فروردین 1315 در تهران، از داستان نویسان ایرانی بود که هم در سینما و هم در ادبیات، کارهای مختلفی کرده بود و بسیار شناخته شده بود. او از نوادگان ابراهیم ابراهیم خان ظهیرالدوله حاکم نامدار کرمان بود که دوران متوسطه را در دبیرستان دارالفنون گذراند و مدرک لیسانس خود را در رشته زبان و ادبیات انگلیسی کسب کرد. وی مشاغل مختلفی را تجربه کرد نظیر کارگری چاپخانه، حسابداری، مترجمی، ویراستاری، فیلمسازی مستند و سینمایی و مدیریت کتابفروشی و تدریس در دانشگاهها اما در سال 1342 اولین کتاب خود را به چاپ رساند و تا پایان عمر به نوشتن انواع نمایشنامه، داستان بلند و کوتاه، فیلنامه و پژوهش در زمینههای گوناگو مشغول بود. نادر ابراهیمی در 16 خرداد 1378 در گذشت. آثاری از این قبیل از خود بر جا گذاشته است: بار دیگر شهری که دوست میداشتم، خانهای برای شب، فردا شکل امروز نیست، آتش بدون دود، مردی در تبعید ابدی، حکایت آن اژدها، یک عاشقانه آرام و یک صعود باور نکردنی.
علاقه مندان به آثار ابراهیمی و همچنین افرادی که قالبهای ادبی نامه نگاری را میپسندند، دو گروهی هستند که میتوانند از خوانش اثر پیش رو بهره مند شوند.
چهل نامه کوتاه به همسرم در 40 بخش توسط انتشارات روزبهانی در نسخه 144 صفحهای و 140 صفحهی به چاپ رسیده و در اختیار عموم قرار گرفته است.
بانوی من، این را همه میدانند: آنچه بد است و به راستی بد است، چرک منجمد روح است و واسپاری عمل به عقدهها، نه هواکردن بادبادکها... ای کاش صاحبان انبارهای چرک منجمد و دارندگان عقدههای حقارت روح نیز مثل همگان بودند. آن وقت، فکرش را بکن که چه بادبادک بازی عظیمی میتوانستیم در سراسر جهان به راه بیندازیم، و چقدر میخندیدیم.
عزیز من، از این که میبینی با این همه مسأله برای سخت و جان گزا اندیشیدن، هنوز و باز، همچون کودکان سیر، غشغشه میزنم؛ بالا میپرم، ماشینهای کوکی را کف اتاق میسُرانم، با بادکنک بادالویی که در گوشهای افتاده بازی میکنم و به دنبال حرکتهای ساده لوحانه و ولگردانهاش، ولگردانه و ساده لوحانه میروم تا باز آن را از خویش برانم، و ناگهان به سرم میزند که بالارفتن از دیوار صافِ صاف را تجربه کنم گر چه هزاران بار تجربه کردهام، و با سرک کشیدنهای پیوسته و عیارانه به آشپزخانه، دلگیهای دائمیام را نشان میدهم، و نمک را هم قدری نمک میزنم تا قدری شورتر شود و خوشمزهتر، مرا سرزنش مکن، و مگو که ای پنجاه ساله مرد! پس وقار پنجاه سالگیات کو؟
نه، همیشه گفتهام و باز میگویم، عزیز من، کودکیها را به هیچ دلیل و بهانه، رها مکن، که ورشکست ابدی خواهی شد. آه که در کودکی، چه بیخیالی بیمه کنندهای هست، و چه نترسیدنی از فردا.
بانوی من، مگر چه عیب دارد که انسان، حتی در هشتاد سالگی هم الک دولک بازی کند، و گرگم به هوا، و قایم باشک، و اَکَردوکِر، و تاق یا جفت، و نان بیار کباب ببر و اتل متل... جداً مگر چه عیب دارد؟ مگر چه خطا هست در این که برای چیدن یک دانه تمشک رسیده که در لابلای شاخههای به هم تنیده جا خوش کرده است، آن همه تیغ را تحمل کنیم؟ مگر کجای قانون به هم میخورد، اگر من و تو، و جمع بزرگی از یاران و همسایگانمان، در یک روز زرد پائیزی، صدها بادبادک رنگین را به آسمان بفرستیم و کودکانه به رقصهای خالی از گناهِ آنها نگاه کنیم؟ بادبادکها، هرگز ندیدهام که ذرهای از شخصیت آدمها را به مخاطره بیندازند. باور کن.
اما شاید، طرفداران وقار خیال میکنند که بادبادک بازی ما، صلح جهانی را به مخاطره خواهد انداخت، و تعادل اقتصاد جهانی را، و عدل و انصاف و مساوات جهانی را... بله؟
بشنو بانوی من، رای آن که لحظههایی سرشار از خلوص و احساس و عاطفه داشته باشی، باید که چیزهایی را از کودکی با خودت آورده باشی؛ و گهگاه، کاملاً سبکسرانه و بازیگوشانه رفتار کرده باشی. انسانی که یادهای تلخ و شیرینی را، از کودکی، در قلب و روح خود نگه ندارد و نداند که در برخی لحظهها واقعاً باید کودکانه به زندگی نگاه کند، بیترحم خواهد شد.
نویسنده | نادر ابراهیمی |
ناشر | روزبهان |
موضوع | ادبیات(4) |
قطع | رقعی |
نوع جلد | شومیز |
وزن | 170 گرم |
متن عالی؛ درود بر استاد مرحوم نادر ابراهیمی... اما کیفیت جلد خیلی جالب نیست و حیف این کتاب فاخر که براش بیشتر هزینه نشده...! البته من نمی دونم که کیفیت بالاتر این کتاب هم هست یا نه... بهتون پیشنهاد می کنم که این کتاب رو تهیه کنید و اول نامه سی و چهارم رو بخونید که شاهکاره.... گر چه همه متون مرحوم نادر ابراهیمی؛ شاهکاره... روحش شاد
درکل عالی بود ممنونم از
نامه چهلم و صفحه آخر کتاب بی نظیر
کتاب بسیار خوبی است احساس زوجین نسبت به یکدیگر در زمانها واحساسات مختلف
کتاب خوبیه حتما بخوندیش مناسب زن و شوهراست
خیلی خیلی کتاب قشنگیه. لذت بخش هست خوندنش.
دلنشینو تاثیر گذارا. نامه چهلم عالی بود
این بار سوم هست که میخوام این کتاب رو بخرم
کتاب قشنگ و خوبی بود
بدک نیست بعضی نامه هاش قشنگه واقعا
کتاب خوندنیه و سبک لطیفی داره
کتاب خوبیه من که خوشم امد واقعا
وق العادس میخونمش
برای من جالب نبود
کتاب بسیار زیبایی است و ارزش خواندن دارد