مرگ قسطی اثر لوئی فردینان سلین

معرفی و دانلود کتاب مرگ قسطی اثر لوئی فردینان سلین رایگان به همراه خلاصه کتاب

لویی فردینان سلین کتاب مرگ قسطی را به رشته تحریر درآورده است که در سال 1936 برای نخستین بار پایش به بازار کتاب باز شد. مرگ قسطی در اصل دنباله اولین اثر سلین به نام سفر به انتهای شب می‌باشد که شخصیت اصلی‌اش شباهت‌های زیادی به خود نویسنده دارد و بازگو‌کننده افکار و فعالیت‌های او نیز است. نام نقش اول داستان، فردینان باردمو است که در پاریس به معالجه و درمان بیماران می‌پردازد در حالی که دستمزدی از آن‌ها دریافت نمی‌کند و بهترین شرایط برای فقیران است که از وجود او استفاده کامل را ببرند. فضای داستان که تلفیقی از فانتزی و خاطرات گذشته می‌باشد و در عین حال، غیر خطی است، رمانی را پیش روی خوانندگان قرار داده است که تا به امروز از نگاه منتقدین، اثری منحصر به فرد بوده و خواننده‌اش تجربه‌ای فراموش نشدنی را رقم خواهد زد.

فلسفه نام اثر نیز بسیار عجیب و همزمان، قابل تأمل است زیرا که سلین معتقد است زندگی که داشته است به نوعی یک مرگ قسطی بوده است و با شرح این موضوع، مخاطبش را در فکر و غم فرو می‌برد و در ادامه با چنان بیان تلخ و واقعی و البته برنده‌ای، ظاهر می‌شود که ذهن شخصی که کتابش را می‌خواند را تا مدت‌ها درگیر خود ساخته و به او ثابت می‌کند که هیچ اتفاقی در زندگی، مهمتر از مرگ نیست و توجه بی‌شائبه‌ای را به خود می‌طلبد.

دانلود کتاب مرگ قسطی

در ادامه می‌توانید نسبت به دانلود کامل مرگ قسطی به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لینک دانلود در قسمت زیرین ویدیو قرار دارد. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت.


دانلود pdf کتاب مرگ قسطی

درباره لوئی فردینان سلین

لویی فردینان دتوش (Louis-Ferdinand Céline) نویسنده فرانسوی با نام مستعار سلین بود که در 27 مه سال 1894 در حومه پاریس متولد شد. او پزشکی خواند و حرفه اصلی‌اش پزشک بود تا اینکه به نوشتن بصورت حرفه‌ای پرداخت و اولین اثرش را در سال 1932 منتشر کرد. زندگی سلین پس از آنکه در نوشته‌هایش، ضد یهود بودن و طرفداری از آلمان، به چشم می‌خورد دچار چالش شد و او مجبور به ترک فرانسه و مهاجرت به آلمان و دانمارک شد. او پس از زندانی شدن در کپنهاگ و برگشت به فرانسه دار فانی را وداع گفت. برخی آثارش عبارتند از: معرکه، دسته دلقک‌ها، شمال، قصر به قصر و ریگودون.

کتاب مرگ قسطی مناسب چه افرادی است؟

طرفداران رمان‌های سلین و البته هواداران شاهکار‌های ادبی قرن بیستم، بدون تردید می‌بایست مرگ قسطی را مورد خوانش قرار دهند.

فهرست کتاب

مرگ قسطی به واسطه مخاطبان بسیاری که دارد تاکنون 23 بار تجدید چاپ شده است و د حال حاضر توسط انتشارات مرکز در یک نسخه 724 صفحه‌ای با ترجمه مهدی سحابی به چاپ می‌رسد.

بریده‌هایی از کتاب مرگ قسطی

همه‌ی ارگ‌های دنیا منم. همه چیز از من است، گوشت و روح و نفس... فکر‌ها توی کله‌ام سکندری می‌رود و کله پا می‌شود. با آن‌ها خوب تا نمی‌کنم. کارم ساختن اوپرای سیل و توفان است... بیست و دو سال است که هر شب می‌خواهد کلکم را بکند... درست سر ساعت دوازده... اما من هم می‌دانم چطور از خودم دفاع کنم.

چیزی که پدر و مادرم اصلاً تحملش را نداشتند، هیچ وقت نمی‌توانستند قبول کنند و حتی درکش هم نمی‌کردند، این بود که من از امیدواری و روحیه‌ی عالی چیزی کم بیارم. محال بود چنان اجازه‌ای به من بدهند. من یکی حق شکوه و آه و ناله نداشتم، هرگز زدن و الم شنگه به پا کردن حق انحصاری پدر و مادرم بود. بچه‌ها چیزی نبودند جز یک دسته لات وحشی نمک نشناس تن لش ولنگار! همین که لب باز می‌کردم که از چیزی اظهار ناراحتی کنم، هر دوشان خون به چهره می‌آوردند. یعنی که داشتم کفر می‌گفتم! به خدا و پیغمبر ناسزا می‌گفتم! به همه‌ی مقدسات اهانت می‌کردم.

اوگوست، پدرم، نگاهی به روزنامه «پاتری» (میهن) می‌انداخت. می‌نشست نزدیک تخت-قفسم. مادرم می‌آمد و می‌بوسیدش. توفان پدرم را ول می‌کرد... بلند می‌شد و تا لب پنجره می‌رفت. وانمود می‌کرد که می‌خواهد چیزی را ته حیاط نگاه کند. یک صدای قایم از خودش درمی‌آورد. اوضاع آرام می‌شد.

هزار داستان سر هم کرد اول برای اینکه من خوشم بیاید و بعد برای اینکه اذیتم کند. نقطه ضعف من این است که به قصه‌های خوب، خوب گوش می‌دهم. او هم سوءاستفاده می‌کرد، همین. آخر کاری برای قطع رابطه‌مان کارمان به خشونت کشید.

از زمان جنگ تا حالا جنون همین‌طور در تعقیبم بوده، یک بند به مدت بیست و دو سال. معرکه‌است. هزار جور سروصدا و قشقرق و هیاهو را روم امتحان کرده. اما من از خودش هم سریع‌تر هذیان بافته‌ام، روش را کم کرده‌ام. روی «خط پایان» هذیان و جنون همیشه ترتیبش را داده‌ام و برنده من بوده‌ام. بله! مسخره‌بازی درمی‌آورم، خودم را به لودگی می‌زنم، مجبورش می‌کنم فراموشم کند... رقیب بزرگم موسیقی‌ست، ته گوشم گیر افتاده و رفته‌رفته خراب شده... مدام باام درمی‌افتد... شب و روز دست و پا می‌زند و به خودش می‌پیچد... برای خودم تنهایی یک دسته‌ی کامل سه هزار و پانصد و بیست و هفت پرنده‌ی کوچک کوچک دارم که یک لحظه هم آرام نمی‌گیرند.

چیزی که باید خیلی مواظبش بودی دزدی و شکستن جنس‌ها بود، خنزرپنزر خیلی شکننده‌ست. بدون این‌که خودم خواسته باشم خروار خروار جنس خراب کرده‌ام. هنوز هم از عتیقه حالم به هم می‌خورد، در حالی‌که نان و روزی‌مان از همین بود. فرسایش گذشتِ زمان غم‌انگیزست، گه است، زشت است. جنس‌ها را با روی خوش یا با زور می‌فروختیم. با خر کردن مشتری.

جان ما با ترس عجین بود. توی هر اتاقی ترس از کم آوردن انگار از دیوار‌ها هم می‌تراوید… به‌خاطر همین ترس بود که غذا را نجویده قورت می‌دادیم، شام و ناهار را سَمبَل می‌کردیم، خریدهامان را تندتند انجام می‌دادیم، از این سر تا آن سر پاریس، از میدان «موبر» تا «اتوال» را سگ‌دو می‌زدیم از وحشت مأمور‌های اجرا، ترس اجاره، مأمور گاز، اضطراب مالیات… هیچ‌وقت فرصت نکردم ماتحتم را خوب تمیز کنم از بس که باید عجله می‌کردم.

مشخصات کتاب مرگ قسطی

مشخصات
نویسنده لویی فردینان سلین
مترجم مهدی سحابی
شابک 9789643058265
ناشر نشر مرکز
موضوع رمان خارجی
قطع رقعی
نوع جلد سلفون
تعداد صفحه 724
تعداد جلد 1
وزن 823 گرم

نظرات کتاب مرگ قسطی

  • مهدی قاصد مهدی قاصد

    مرگ قسطی، لویی فردینان سلین چند سال پیش به مرض رمان خوانی دچار و گرفتار شدم؛ بسیاری ها آمدند و رفتند، ایرانی و خارجی. بسیاری به پشیزی نمی ارزیدند و نمی ارزند، باز ایرانی و خارجی، مخصوصا ایرانی هایی که توسط زنان نوشته شده اند؛ اسم های دهان پرکنی چون گلی ترقی، زویا پیرزاد، فریبا وفی، شهرنوش پارسی پور و قس علی هذا. سیمین اما یک استثنا بود، استثنایی به غایت بزرگ، دانشور. اما به گمانم اغراق نباشد اگر بگویم که در میان انبوه این رمان ها، مرگ قسطی سلین بهترین باشد، دقیقا به مانند سفر به انتهای شب اش؛ اثری ناب، باشکوه، با جلال و جبروت و فاخر. از هزل کوبنده ی آثارش تا مفهوم و مصداق مرگ، از کوبیدن جنگ تا کوبیدن ددمنشی نوع بشر، از انسان دوستی بی نظیر نهفته در آثارش تا به قول خود، مشنگ بودن کاراکترهای رمانش. سخن کوتاه، همان گونه که بهترین اثر سینمایی ای را که تا کنون دیده ام، بی شک دشت گریان تئودوروس آنجلوپولوس می دانم، در میان رمان ها نیز مرگ قسطی و سفر به انتهای شب با اختلاف فاحشی، بی شک، در رده های اول و دوم قرار می گیرند. همه ی دوستان عزیز را به ضیافت سلین دعوت می نمایم.

  • عباس هاشمی نژاد عباس هاشمی نژاد

    در وهله نخست باید بگم فردینان سلین تند و تلخ و گزنده مینویسه. تو نوشته هاش اثری از عشق و دوست داشتن و مفاهیم به اصطلاح متعالی که نیست هیچ، بلکه یه جورایی همه اینها رو حداقل از زبان راوی داستان و خانواده اش بطور کامل میشوره میذاره کنار. تا حالا این رمان رو سه بار خوندم. اکثر منتقدان میگن "سفر به انتهای شب" بهترین رمان فردینان سلین هست. من اون کتاب رو هم دارم. ولی مثل این "مرگ قسطی" برای من نبود. مرگ قسطی در حقیقت همون زندگیه. شما با گذشت هر روز از زندگی تون در حقیقت دارید یک قسط از مرگ خودتون رو پرداخت می کنید. رمان فضایی تیره و تار و تا حدودی هجو داره. داستان زندگی یه کودک و نوجوان رو تا آستانه هجده سالگی بیان میکنه. (اتفاقات و شخصیت ها از زندگی خود سلین گرفته شدند، ولی تقریبا نیمی از ماجراها و بعضی از شخصیت ها رو تو فضای رمان ساخته و پرداخته) این کودک یا نوجوان با پدر و مادرش زندگی میکنه. پدر کارمند دون پایه یه دفتر بیمه است که همیشه خدا عصبی هست و شاکی از وضعیت بسیار بد مالی. مادر هم از اون خانمهای با باور قدیمی هست. بیماره و همیشه پاهاش درد میکنه. نوع زندگی و بزرگ شدن این بچه تو دامن پدر و مادرش و آدمی مثل کورسیال خیلی خیلی فوق العاده است. (فوق العاده نه به معنای جذاب، چیزی شبیه به رمانهایی مثل جنگ و صلح) در یک کلام بیشتر از هر چیز واقعیت رو به سخره گرفته سلی. البته نه به سبک کمدی و طنز. گرچه جاهایی هم طنز ظاهر میشه.

  • فرشاد کوشکی فرشاد کوشکی

    کتابی که میشه گفت گذر سخت وکند زمان و مصائبی رو به شخصیت اصلی وارد میشود لابه لای صفحات کتاب حس کرد این کتاب در واقع دوره ی کودکی و نوجوانی سلین رو به تفصیل با زیبایی هرچه تمامتر توصیف کرده علاوه بر اون سیاه بودن زندگی مردم و فقر و جزئیات شخصیت های داستان به ظرافت توصیف شده. ترجمه ی بسیار حرفه ای و عالی جناب سحابی و چاپ خوب کتاب بدون نقص هستند این کتاب رو به همراه سفر به انتهای شب به عزیزان اهل مطالعه پیشنهاد میکنم

  • فاطمه بیات شهبازی فاطمه بیات شهبازی

    حتما پیشنهاد می کنم

  • الما پور الما پور

    سبکش کمدی تلخ و دیوانه واره و نگارش خاص خودشو هم داره.مترجمش مهدی سحابی هستند و مستقیما از فرانسوی به فارسی ترجمه کردند( و انصافا چه خوب هم که ترجمه کردند) که کیفیت کار رو بالا میبره ... ممکنه محتوا و سبک دستوری و نگارشی داستان به مذاق همه خوش نیاد... توصیه م اینه که ابتدا چند صفحه اولش رو که به صورت پی دی اف به صورت رایگان موجود هستو بخونید و اگر پسندیدید تهیه ش کنید.من خودم عاشق این کتاب و سبک و ترجمه ی زیباشم

  • محمود خورسند محمود خورسند

    در خرید این کتاب شک نکنید. نکته‌ای در مورد رمان: این کتاب دومین کتاب از مجموعه‌ی فردینان باردامو به قلم دکتر سلین است و اولین کتاب این مجموعه نامش سفر به انتهای شب است. در این رمان داستان زندگی کودکی فردینان باردامو تا زمانی که به ارتش ملحق می‌شود را میخوانیم و در سفر به انتهای شب که کتاب اول بود زمان جوانی تا پیری اما سلین خواسته ترتیبش به این شکل باشد و ضمنا کتاب آخر نیز که از دست‌نوشته‌های سلین گردآوری شده معرکه نام دارد که رمان کوچکی است. خواندن این ۳ رمان با ارزش را به همه‌ی عزیزان پیشنهاد میکنم

  • امیر ح امیر ح

    رمان «مرگ قسطی» داستان یک پزشک است (خود نویسنده؛ لویی فردینان سلین) که پس از مروری کوتاه بر روزمرگی فعلی، به توصیف دوران عمدتا تلخ کودکی و نوجوانی‌اش می‌پردازد. تنش‌های خانوادگی، تلاش بی‌انتهای یافتن یک شغل، سفر و ماجراجویی و تلخ‌کامی‌های پیاپی به زبانی عامیانه بیان و خواننده را در یک سیر داستانی غرق می‌کند. ترجمه‌ی شاهکار مرحوم «سحابی بزرگ» و توضیحات به‌جای ایشان، بر زیبایی و فهم اثر افزوده. انتشارات معتبر مرکز هم به بهترین نحو کتاب را به نشر رسانده.

  • مجید   قیطانی مجید قیطانی

    سلین فوق‌العاده‌ست اگه از من بپرسید نویسنده محبوبت از ادبیات فرانسه کیه بدون تردید سلین انتخاب میکنم مرگ قسطی و سفر به انتهای شب سلین هم از آثار فوق‌العاده وی هستن که حتما خوندنش بهتون پیشنهاد میکنم

  • He 3ein divert He 3ein divert

    سلام.کلی وقت بود دنبال این کتاب بودم متاسفانه موفق نشدم پیدا کنم تا اینکه امروز از دیجی گرفتم.از همه عوامل دیجی تشکر میکنم فک نمیکردم انقد متعهد باشن.ممنون

  • kosar Hassanzadeh kosar Hassanzadeh

    من خودم به شخصه آثاار در سبک سلینو دوست ندارم به نظرم خیلی پیچیده است و تو باید حتما اطلاعات مفصلی از فلرانسه قهرماناش جنگ جهانی دوم و .... داشته باشی تا بتونی لذت ببری

  • pouria rafiee pouria rafiee

    رمان خاص و عالی که همه با اینکه داستان خاصی داره لذت میبرند فقط مشکلش کیفیت پایین کاغذ که از جنس کاه

  • کیومرث امیری کیومرث امیری

    کیفیت کاغذ نامرغوب

  • کاربر کاربر

    سلین و رک گویی‌هایش!

  • hanie rezaee hanie rezaee

    من کلا قلم سلین رو دوست دارم و این کتاب هم استثناء نبود. شخصیت‌پردازی‌ها بسیار قوی و جذابه. ترجمه آقای سحابی هم که هست. اگر به سبک سلین علاقه دارید این کتاب هم پیشنهاد می‌شه.

  • کاربر کاربر

    دنیای واقعی رو نشون میده و میتونم بگم هیچ وقت نمیشه فراموشش کرد

  • عکس خوانده نمی‌شود

    خرید کتاب مرگ قسطی