فرازمینی ها اثر آوی لوئب

معرفی و دانلود کتاب فرازمینی ها اثر آوی لوئب رایگان به همراه خلاصه کتاب

آوی لوئب در کتابش با عنوان «فرازمینی‌ها: نخستین نشانه حیات هوشمند فرازمینی» از اتفاقاتی سخن گفته است که در چند سال اخیر در جهان اخترشناسی به وقوع پیوسته است.  لوئب از حقایقی سخن به میان آورده که علاقه‌مندان به حیات در سیارات دیگر از خواندنش شگفت زده خواهند شد. بی تردید مخاطبانی که همیشه از خود سوال کرده‌اند: آیا فرازمینی‌ها وجود دارند؟ در اثر پیش رو با مولف به سفری خواهند رفت که از وجود برخی نظریات جدید در این حوزه مطلع و در عین حال متعجب خواهند شد چرا که از رازهای درباره وجود زندگی در کهکشان پرده برداشته خواهد شد.

آوی لوئب پس از آنکه در سال ۲۰۱۷ یک وسیله ناشناس و اعجاب برانگیز در یک رصدخانه در هاوایی مشاهده شد، تصمیم گرفت این اتفاق را به صورت مفصل و با تمامی جزئیات، مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار دهد و در کتابش هم از آنچه که جستجو کرده و یافته است سخن به میان می‌آورد. علاوه بر این، نگاه به پدیده نامعلوم وجود حیات در دیگر سیارات از منظری دیگر، هدف دیگری است که در کتاب مذکور از سوی نویسنده دنبال می‌شود.  نشانه‌های وجود یک فناوری فرازمینی مخاطب را در فکر فرو می‌برد.

به هر حال فرازمینی‌ها که در سال ۲۰۲۱ برای نخستین بار با مخاطبانش دیدار کرد، از همان زمان تاکنون در لیست پرفروش‌های نیویورک تایمز قرار دارد و تلاش خود را می‌کند تا به سوالاتی که مبنی بر وجود موجودات زنده در دیگر سیارات کهکشان راه شیری وجود دارند، با پایه علمی و مبتنی بر تحقیقات و پژوهش‌های که تاکنون انجام شده است پاسخ دهد. بنابراین مطالعه‌اش با تمرکز به تمامی علاقمندان به حوزه نجوم و یافتن حقایقی در خصوص وجود زندگی در دیگر سیارات علاوه بر زمین، ییشنهاد می‌گردد.

درباره آوی لوئب

آبراهام لوئب (Avi Loeb)، پژوهشگر و نویسنده اسرائیلی آمریکایی است که در ۲۶ فوریه سال ۱۹۶۲ در کشور اسرائیل متولد شده است. او تحصیلاتش را در مقطع کارشناسی دکترا در رشته‌های ریاضی و فیزیک کسب کرده و از اولین مشاغلش، استاد یاری در دانشگاه هاروارد بوده است. لوئب از سوی نشریه تایم در لیست ۲۵ شخص تاثیرگذار در حوزه شناخت و بررسی کیهان و فضا قرار گرفته و از مشهورترین نظریه پردازان در زمینه زندگی فرازمینی و هوش مصنوعی می‌باشد. این شخصیت مطرح تاکنون صدها مقاله و کتاب را از خود به چاپ رسانده که برخی از آنها عبارتند از: نخستین کهکشان‌ها در گیتی و چگونه نخستین ستارگان کهکشان‌ها شکل گرفته‌اند.

کتاب مناسب چه افرادی است؟

به دوستداران علم نجوم و ستاره شناسی، مطالعه این کتاب پیشنهاد می‌شود.

فهرست مطالب

آوی لوئب اثرش را در ۱۳ بخش تالیف کرده است که در بازار کتاب توسط انتشارات مازیار با ترجمه جمیل آریایی در ۲۴۰ صفحه به چاپ رسیده و در اختیار علاقمندان قرار گرفته است.

بریده‌هایی از کتاب

مدت‌ها قبل از این که از وجود این شیء خبر داشته باشیم، داشت از سوی ستاره‌ی وگا، ستارهای که در فاصله‌ی بیست و پنج سال نوری ماست، به سمت ما می‌آمد. این شیء در تاریخ ۶ سپتامبر سال ۲۰۱۷ صفحه‌ی مداری را قطع کرد، صفحه‌ای که همه‌ی سیارات منظومهی شمسی روی آن به گرد خورشید می‌گردند. لیکن مسیر فوق‌هذلولی این شیء حکایت از آن داشت که به ملاقات ما می‌آید و ماندگار نیست. روز ۹ سپتامبر سال ۲۰۱۷ این گردشگر به نقطه‌ی حضیض مسیرش رسید، یعنی نقطه‌ای از مسیر که کوتاه‌ترین فاصله را از خورشید دارد. سرعتش که در دوردست‌ها - در حدود ۹۰۰,۵۸ مایل بر ساعت نسبت به خورشید - به مراتب فراتر از سرعت فرارش از گرانش خورشید بود. در تاریخ ۲۹ سپتامبر از فاصله‌ی مداری سیاره زهره و در تاریخ ۷ اکتبر از فاصله‌ی مداری زمین از خورشید گذشت و به سرعت رهسپار صورت فلکی پگاسوس و تاریکی فراسوی آن شد. این شیء که آمد و به فضای میان‌ستاره‌ای برگشت، انسانیت از آمد و رفت آن باخبر نشد. ما که از آمدن‌اش خبر نداشتیم، نامی به آن نداده بودیم. هر چیز یا هر کس دیگری هم همین کار را می‌کرد، ما همچنان از آن بی‌خبر می‌ماندیم. این شیء از کنار ما گذشته بود که اخترشناسان روی زمین متوجه فرار آن شدند. برای نام‌گذاری رسمی این شیء چند نام انتخاب کردیم و روی یکی از آن‌ها به توافق رسیدیم که U1 2017/1I بود. با وجود این جامعه‌ی علمی و مردم سیاره‌ی ما آن را به «اوموآموآ» می‌شناسند - نامی هاوائیایی و نام مکان جغرافیایی تلسکوپی که برای کشف این شیء به کار رفت.

داده‌ها به ما می‌گویند که اوموآموا دیسک نورانی نازکی در چارچوب استاندارد محلی سکون است و همین‌که با کشش گرانشی خورشید رویارو می‌شود، از مسیری که گرانش به تنهایی تعیین می‌کند منحرف می‌شود و این کار را بدون این‌که گاز قابل رؤیتی از خود خارج کند یا تجزیه شود، انجام می‌دهد.

چکیده‌ی آنچه از این داده‌ها برداشت می‌کنیم این است که اوموآموا به لحاظ آماری نوعی اخراجی نامتعارف بوده است.

با استفاده از احتمالات بسیار محافظه‌کارانه که تنها بر اساس شکل، دوران، روشنایی باشند، احتمال شکل گرفتن شیئی طبیعی چون اوموآموای دنباله‌دارگونه، یک در میلیون است. اگر تلاش کنیم تا چنان ترکیب آن را توضیح دهیم که بتوانیم انحراف فراتر از گرانش خورشیدی بر اثر خروج گاز را توجیه کنیم که برای ابزارمندی‌های ما قابل‌رؤیت نبود، آن وقت با نوعی شیء طبیعی روبرو هستیم که احتمال شکل‌گیری‌اش یک در چند هزار است. لیکن ماجرا به اینجا ختم نمی‌شود. به یاد داشته باشید که آهنگ اسپین اوموآموا تغییر نمی‌کرد و این ویژگی نیز بسیار نامتعارف بود. با در نظر گرفتن اتلاف جرم زیاد اوموآموا بر اثر شتاب غیرگرانشی‌اش، شاید از هر هزار دنباله‌دار یکی اسپین‌اش را بتواند ثابت نگه دارد. اگر اوموآموا یکی از این دنباله‌دارهای نادر باشد، با این حساب، احتمال شکل‌گیری آن یک در میلیارد می‌شود.

این عامل را نیز باید در نظر بگیریم که اوموآموا تکان‌های ناگهانی نداشته است. اگر خروج طبیعی گاز و تجزیه در کار بود که به طریقی برای ابزارمندی‌های ما قابل‌رؤیت نبود، این پیشران‌های طبیعی اوموآموا می‌بایست اثر یکدیگر را خنثی می‌کردند. حال اگر این عامل، رویداد دیگری با احتمال یک در هزار باشد، آنگاه احتمال هستی اوموآموا یک در هزار میلیارد می‌شود.

دانلود کتاب فرازمینی ها

در ادامه می‌توانید نسبت به دانلود کامل کتاب فرازمینی ها به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لطفا توجه داشته باشید که این تنها نسخه نمونه بوده و برای دسترسی کامل به محتوای کتاب نیاز است آن را خریداری کنید. لینک خرید از منابع معتبر نیز معرفی شده و قابل دسترس است.

دانلود pdf کتاب فرازمینی ها

مشخصات کتاب فرازمینی ها

مشخصات
نویسنده آوی لوئب
ناشر نشر مازیار
شابک 9786227061253
موضوع متافیزیک
رده‌بندی کتاب فیزیک (تکنولوژی و علوم کاربردی و مهندسی)
زبان نوشتار فارسی
قطع رقعی
نوع جلد شومیز
چاپ شده در ایران
تعداد صفحه 240

نظرات کتاب فرازمینی ها

  • فرامرز دوبختی فرامرز دوبختی

    نویسنده در این کتاب بیشتر از اینکه مطلب علمی بنویسه شرح حال زندگی خودش رو گفته و از خودش تعریف کرده.

  • عکس خوانده نمی‌شود

    خرید کتاب فرازمینی ها