معرفی و دانلود کتاب نقشه هایی برای گم شدن اثر ربکا سولنیت رایگان به همراه خلاصه کتاب
- نویسنده: ربکا سولنیت
- مترجم: نیما م.اشرفی
- ناشر: نشر 216
- گروه سنی: بزرگسال
- تعداد صفحه: 217
- سال انتشار: 2005 میلادی
- افتخارات: -
نقشههایی برای گم شدن کتابی بسیار متفاوت از ربکا سولنیت است که از گم شدن، از دست دادن، سردرگم بودن در دنیا و طبیعت جهان میگوید. مؤلف، از زندگی انسانها صحبت کرده که در مواقع مختلفی آنها را دچار حیرت میکند، چنان که خود را نیز شاید نشناسند و انگیزهای برای اقداماتشان نداشته باشند. سولنیت که در کتابش که نوعی بیوگرافی از خودش میباشد، در مورد عدم قطعیتهایی که برایمان بوجود میآید و گاهاً احساس عدم اعتماد به آدمها و پدیدهها در ما پدیدار میشوند، به زیبایی صحبت کرده و همچنین به دنبال راهها و روشهایی است که میتوان بوسیله آنها، مسیر اصلی را پیدا کرد.
البته جستارهای او با داستانهای بزرگتری مرتبط میشوند و قصههایی نظیر اسارت آمریکاییهای قدیم و مواجههاش با فیلم سرگیجهی هیچکاک و نکات دیگری که به خوبی در صفحات اثر مذکور به آنها پرداخته شده، به خوبی در پیشگاه خواننده مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرند. به کار بردن استعارههای متنوع و بیان شیوای سولینت، از دیگر ویژگیهای نقشههایی برای گم شدن است و هنگام قدم زدن در لابه لای صفحات آن، به طرزی ماهرانه این امکان را پیدا خواهید کرد که با عمیقترین افکار و عقاید نویسنده آشنا شوید.
به هر حال نگارنده کتاب تحسین شدهای که به معرفی آن پرداختهایم، به هیچ وجه قصد ندارد به پاسخی برای پرسشهایش برسد بلکه تمام کوشش خود را کرده است که دید مخاطب را در مواجهه با مسائل عوض کند و به او یادآور شود که جهان و رویدادهایش همگی نسبی هستند و گاهی لازم است بجای مبارزه و هیاهوی بینتیجه، خود را به مسیر سپرد و از زندگی و واقعیاتش لذت ببرد.
در ادامه میتوانید نسبت به دانلود کامل نقشه هایی برای گم شدن به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لینک دانلود در قسمت زیرین ویدیو قرار دارد. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت.
ربکا سولنیت (Rebecca Solnit) نویسنده آمریکایی است که در سال 1961 در بریجپورت ایالات متحده متولد شده است. او که در زمینه شرح حالنویسی و جستارنویسی، فعالیت میکند، مدرک کارشناسی ارشدش را در رشته روزنامهنگاری از دانشگاه کالیفرنیا دریافت کرده و از سال 1988 تاکنون بعنوان نویسنده مستقل، به تولید آثارش مشغول است. از جمله دیگر سوابقش میتوان به فعالیت در کمپینهای محیط زیستی و حقوق بشری اشاره کرد و جوایزی نظیر حلقه منتقدان کتاب ایالات متحده و لنن را نیز از آن خود کرده است. برخی از آثار او عبارتند از، امید تاریکی، نام صحیحشان را بخوان، مادر تمام پرسشها، بهشتی بنا شده در جهنم، رودخانه سایهها و مردان برایم توضیح میدهند.
گروههایی که مطالعه جستارهای فلسفی و در ضمن کتابهای مرتبط با خودشناسی را میپسندند، اصلیترین مخاطبان اثر مذکور به شمار میآیند.
کتاب نقشههایی برای گم شدن که تا به امروز بیش از 27 بار تجدید چاپ شده است در حال حاضر در بازار نشر و چاپ ایران به همت انتشارات اطراف با ترجمه بسیار روانی از نیما م اشرفی در 216 صفحه، در اختیار عموم قرار گرفته است.
مربی طبیعتگردم همیشه اصرار داشت که حتی در کوچکترین گردشها هم باید بارانی، آب و لوازم دیگر همراهت داشته باشی تا در صورت بروز مشکل، بتوانی مدت زیادی زنده بمانی، چون برنامهها گاهی درست از آب درنمیآیند و تنها چیزی که میشود با اطمینان دربارهی آبوهوا گفت این است که ناپایدار است.
من مهارت خارقالعادهای ندارم و گویی گم شدن در خیابانها و مسیرهای پاکوب و اتوبانها و گاهی هم طبیعت چیزی جز سرگرمی برایم نبوده و فقط آستانهی ناشناختهها را که حواس آدم را تیز میکند لمس کردهام. عاشق این هستم که از مسیرم بیرون بزنم، ورای چیزی که میشناسم و راه برگشتم را با طی کردن چند کیلومترِ اضافه پیدا کنم، از مسیری دیگر، با قطبنمایی که با نقشه سرِ ناسازگاری دارد.
اولین بار با جام الیاس مست شدم. حدود هشت ساله بودم. عید فطیر بود، همان وقتی که خروج بنی اسرائیل از مصر را جشن میگیرند و الیاس نبی را به خانههایشان دعوت میکنند. نشسته بودم پشت میز بزرگترها، چون وقتی پدر و مادرم و آن زوج دیگر دور هم جمع شدند، در مجموع پنج پسربچه توی خانه بود و بزرگترها ترجیح داده بودند پیش آنها باشم و نسل خودشان من را نادیده بگیرد تا هم نسلهای خودم.
رومیزی قرمز و نارنجی رنگ بود و رویش پر از جام و بشقاب و سینی و کارد و چنگال نقره و شمع. من جام پایه داری که برای الیاس نبی گذاشته بودند را با جام آب انگور خودم که کنارش بود اشتباه گرفتم وهمهاش را سرکشیدم. وقتی بالاخره مادرم فهمید که سرخوش شدهام، اول تلوتلویی خوردم و نیشم باز شد اما وقتی دیدم قیافهاش توی هم رفته، ادای آدمهای هشیار را درآوردم.
ادگار آلن پو میگفت: تجربه همواره به ما آموخته که در دریافت فلسفی بیش از همه باید روی امور نامنتظره حساب کنیم. آلن پو آگاهانه واژهی حساب کردن، به معنای شمردیم خشک و بیروح دادهها با اندازهها را میگذارد کنار امور نامنتظره، یعنی اموری که به شمارش و اندازه نمیآیند و فقط وجودشان میرود.
نویسنده | ربکا سولنیت |
مترجم | نیما م.اشرفی |
ناشر | 216 |
شابک | 9786226194389 |
ردهبندی کتاب | فلسفه (فلسفه و روانشناسی) |
قطع | رقعی |
نوع جلد | شومیز |
چاپ شده در | ایران |
تعداد صفحه | 217 |
وزن | 50 گرم |
تقریبا زیر هر کتابی که تو دیجی برای فروش هست، چند نفر مینویسن کیفیت کاغذ کتاب خوب نیست! عزیزان این نوع کاغذ که بعضا بهش میگیدکاغذ کاهی، کاغد بالکی نام داره که نسبت به کاغذ سفید مزایای بیشتری داره: برای سفید کردنش مواد شیمیایی به کار نمیره و راحت به طبیعت بر میگرده، مقابل بازتاب نور آسیب کمتری به چشم خواننده میزنه، قیمت محصول کمتر میشه و کتاب رو سبک تر میکنه. لطفا دیگه نگید کاغذش بده و فلان چون این نقطه ضعف نیست و به محیط زیست آسیب کمتری میرسونه
طبق پیشنهاد دکتر مجتبی شکوری در برنامه کتاب باز خریدم و عالیه ،پیشنهاد میکنم حتما بخونید.
از برنامه کتاب باز با این کتاب آشنا شدم و هنوز نخواندم ولی کیفیت چاپ و جنس کاغذها عالیست.
مخاطبای خودشو داره و عامه پسند نیست (دوستدارن ژانر فلسفی مخاطبش میتونه باشه) مهاجرت، دوستیهای از دست رفته، عشقهای ناکام و خانههای دوران کودکی از اینجور موضوعات حرف زده
برای من جنس کاغذ زیاد اهمیتی نداره من بیشتر به محتوا اهمیت میدهم و حتی اگر جنس کاغذ هم بد باشه سعی میکنم خیلی مراقبت کنم
دوستان کتاب وسیله نیست که بگم جنسش خوبه یا بده🤣
تعریفش رو شنیده بودم ولی الان که خوندم خیلی خوشم اومد
معرفی دکتر شکوری.سالم بود
کتابی برای پرسه زدن
اگ اهل جستار هستید به شدت پیشنهاد میشه
پیشنهاد میکنم
این کتاب یک خلوتی در ذهنتان ایجاد میکند و کمی به چیزهای دیگر از زاویه ای که تا کنون به آن نگاه نکرده بودید فکر خواهید کرد
با تشکر از دیجی و بوجود اورندگان این کتاب ،خیلی خوب بود ،شمارو از خونه ها به جاده ها دریاها و کوه ها و دریاها و صحراها میکوبونه ... البته اگه علاقه مند باشید
کتابی خوب و مفید
برای دوستم هدیه گرفتم. دوستش داشت.