معرفی و دانلود کتاب این هم مثالی دیگر اثر دیوید فاستر والاس رایگان به همراه خلاصه کتاب
- نویسنده: دیوید فاستر والاس
- مترجم: معین فرخی
- ناشر: نشر اطراف
- گروه سنی: بزرگسال
- تعداد صفحه: 118
- سال انتشار: 2012 میلادی
- افتخارات: -
این هم مثالی دیگر کتابی از دیوید فاستر والاس است که پس از درگذشت او در سال 2012 برای نخستین بار منتشر گردید. والاس در این کتاب که از پانزده مقالهی ادبی تشکیل شده است، زندگی انسانها و واقعیاتش را از نگاهی فلسفی و بدیع مورد بررسی قرار داده است. در نسخهای که ترجمه شده است و علاقمندان میتوانند به مطالعه آن بپردازند، چهار جستار برگزیده والاس انتخاب شدهاند که بصورت کامل از ذهن جستجوگر مؤلف پرده بر میدارند و یکی از آنها به سخنرانی که او در سال 2005 در بین فارغ التحصیلان هم رده خود داشته است، مربوط میشود.
«آب این است» عنوان اولین جستار کتاب است که والاس نخستین و آخرین سخنرانیاش را به رشته تحریر در آورده و به مفاهیمی از زندگی انسانها در آن اشاره کرد که شاید تاکنون کمتر کسی به آنها توجه کرده است. نام جستار دوم «یک نما از خانه خانم تامسون» میباشد و درباره اتفاق تلخ 11 سپتامبر 2001 است که آثار فراموش نشدنی برروی زندگی انسانها گذاشت. عنوان جالب جستار سوم «به لابستر نگاه کن» است؛ مؤلف از تجربیاتش در سواحل مرکزی آمریکا و همچنین سؤالات اخلاقی و فلسفی، سخن به میان آورده و نهایتاً «فدرر» جستار چهارم کتاب است که به رقابت میان فدرر و نادال از قهرمانان ورزش زیبای تنیس اختصاص دارد، البته به بهانه آنکه از کارهای غیر ممکن صحبت کند که خودش عاشق آنهاست.
دیوید فاستر والاس، در این اثر به خوبی خواننده را متحیر خواهد کرد زیرا داستاننویسی و مقالهنویسی را توانسته به شکلی نو، به مخاطبش ارائه کند و از واژگان و تعاریف منحصر به خودش استفاده کرد و در کل، نوشتهای قابل تأمل خلق کرده است. در نهایت اشاره به این نکته نیز ضروری است که یادآوری به انسانها برای بهتر زندگی کردن آنهم با تغییر نگرش، فهم اهمیت همدلی و درک دیگران و افزایش آگاهی، از اهداف اصلی کتاب این هم مثالی دیگر است.
در ادامه میتوانید نسبت به دانلود کامل کتاب این هم مثالی دیگر به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. لینک دانلود در قسمت زیرین ویدیو قرار دارد. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت.
دیوید فاستر والاس (David Foster Wallace) نویسنده آمریکایی بود که در 21 فوریه سال 1962 در نیویورک متولد شد. او که از خانوادهای فرهنگی، پا به جهان گذاشت، مدرک لیسانس خود را از کالج آمهرست و کارشناسی ارشدش را نیز در رشته نویسندگی خلاق از دانشگاه آریزونا دریافت کرد. او همواره در نوشتههایش به دنبال راهی بود تا تعاملات انسانی را در دنیای امروزی که به رغم خودش باعث شده است انسانها منزوی میشوند، احیا نماید. والاس در زمان حیاتش آثاری همانند: شوحی بیپایان، مصباحهای کوتاه با مردان زشت، دختری با موهای عجیب، جاروی سییستم، شاه رنگ پریده و فراموشی را تألیف کرد و شهرت بسیاری کسب کرد اما در 12 سپتامبر 2008، درکلرمونت کالیفرنیا خودکشی کرد و به زندگیاش پایان داد.
همانطور که در قسمت معرفی گفته شد، از آنجایی که اثر شامل جستارهای فلسفی و ادبی میباشد، علاقه مندان به اینگونه مضامین، میتوانند کتاب مذکور را در لیست مطالعاتی قرار دهند.
کتاب پیش رو تا به اکنون بیش از 18 بار تجدید چاپ شده است و در حال حاضر به همت انتشارات اطراف در یک نسخه 118 صفحهای با ترجمه روانی از معین فرخی در اختیار تمام خوانندگان در کتاب فروشیهای سراسر کشور قرار گرفته است.
اگر شما خودبه خود مطمئناید که میدانید حقیقت چیست و کی و چی واقعاً مهماند آن وقت شما هم مثل من احتمالهایی را که بیهوده و آزارنده نیستند در نظر نمیگیرید. اما اگر واقعاً یاد گرفته باشید که چه طور فکر کنید، چه طور توجه کنید، آن وقت شما هم گزینههای دیگری خواهید داشت. در واقع با شماست که موقعیتهای شلوغ، پرسروصدا، کند و جهنمی را نه تنها معنی دار که مقدس کنید.
تقریباً همه کسانی که تنیس دوست دارند و در چند سال اخیر رقابتهای تنیس مردان را در تلویزیون دنبال میکنند، لحظاتی را داشتهاند که میتوان به آنها گفت «لحظههای فدرری.» این لحظهها وقتهایی هستند که حین تماشای بازی سوییسی جوان فک میافتد، چشم از حدقه درمی آید و صدایی تولید میشود که همسران را از آن یکی اتاق میکشاند پای تلویزیون تا ببینند حالتان خوب است یا نه. این لحظهها شدیدتر میشود اگر آن قدر تنیس بازی کرده باشید که درک کنید کاری که فدرر درست جلوی چشمانتان انجام داده تا چه اندازه غیرممکن است.
خانهای که در نهایت با موهایی آغشته به شامپو در آن مینشینم و وحشتی را که پرده از رویاش میافتد تماشا میکنم، متعلق به خانم تامپسون است که از باحالترین هفتادوچهارسالههای دنیاست و دقیقاً از همان آدمهایی است که در شرایط اضطراری حتی اگر تلفنش اشغال باشد، میدانید میشود به خانهاش رفت. یکی دو کیلومتریِ خانه من و روبهروی خانههای کانکسی زندگی میکند. خیابانها شلوغ نیستند اما هنوز آنقدر که در انتظارشان است خالی نشدهاند. خانه خانم تامپسون از آن ساختمانهای جمعوجور و تروتمیز یکطبقهای است که در غرب آمریکا بهش «بنگه» میگویند و در جنوب بلومینگتون «خانه».
حالا که بهش نگاه میکنم، اولین نشانههای شوک احتمالی این بود که من زنگ خانه را نزدم و همینجوری وارد شدم؛ کاری که در این شهر غیرمعمول است. خانم ت. _ تا حدی به لطف ارتباطات تجاری پسرش _ یک تلویزیون چهل اینچ مسطحِ فیلیپس دارد که دن رَدر با تکپیراهن و موهایی کمی آشفته برای یک لحظه در آن ظاهر میشود (ظاهراً مردم بلومینگتون بهطرز غیرقابل تحملی اخبار سی. بی. اس. را ترجیح میدهند. معلوم نیست چرا). زنهای دیگری هم از کلیسا اینجا حاضرند، ولی نمیدانم با هیچ کدام سلام و احوالپرسی کردهام یا نه، چون اینجور که یادم میآید وقتی وارد شدم همه میخ یکی از آن چند قطعه فیلمی بودند که سی. بی. اس. هیچ وقت دیگر بازپخشش نکرد، که نمایی بود باز و دور از برج شمالی و داربستهای لختِ طبقههای بالایش که در آتش میسوختند و نقطهنقطههایی که از ساختمان جدا و در دودِ پایین تصویر گم میشدند، که بعد نمای بسته ناگهانی و ناواضحی از تصویر نشان داد که نقطهها آدمهایی واقعیاند، با کت و کراوات و دامن و کفشهایی که با سقوط صاحبانشان سقوط میکردند.
شاید سرجمع ده روز خوشآبوهوا در بلومینگتون داشته باشیم، و یازده سپتامبر یکی از آنهاست. هوا صاف و معتدل است و پس از چند هفته که حس میکردیم داریم زیر بغل یکی زندگی میکنیم، خشکی خوشایندی پیدا کرده. هنوز فصل برداشت جدی محصول نرسیده که در آن گردههای منطقه هوا را ناجور میکنند و درصد زیادی از شهر نشئهی بندریلاند که لابد میدانید ممکن است به صبحهایتان کیفیتی رؤیاگون و غوطهور در آب بدهد. از نظر زمانی، ما از ایالتهای شرقی یک ساعتی عقبایم.
نویسنده | دیوید فاستر والاس |
مترجم | معین فرخی |
شابک | 978-600-98019-3-0 |
ناشر | اطراف |
موضوع | مقاله های آمریکایی |
قطع | پالتویی |
نوع جلد | شومیز |
گروه سنی | بزرگسال |
تعداد صفحه | 118 |
تعداد جلد | 1 |
وزن | 115 گرم |
ممنون از که این کتابو داشت و خیلی خوشحالم که تونستم تهیه کنم چون متاسفانه پخش کتابای نشر اطراف در کتابفروشی های تبریز بسیار ضعیفه و کلا ندارن کتابای اطرافو. در حال خوندنشم. بازم ممنون
از ظهر که پیک کتاب رو آورد شروع به خوندنش کردم و نتونستم زمین بگذارمش. واقعا خوشحالم که معرفی کتاب رو در سایت متمم دیدم. زاویه دید والاس به مسایل مطرح شده در جستارها برام نو و جالبه.
خوب بود و گیرا و سرگرم کننده از نویسنده ای که ایکاش بیشتر زنده میموند
عالیه برا کسایی که دیوید رو میشناسن توصیه میشه کاش کتاب شوخی بس پاینشم زود ترجمه بشه بیاد
خیلی خوب بود
من تعریف این کتاب و از اقای مجتبی شکوری شنیدم و راضی بودم.پیشنهاد میکنم یکبار مطالعه کنید.
همینکه پیدا شد و کیفیت خوبی داشت دیجی ازت ممنونم
کتاب در یک سلفون به صورت جداگانه بسته بندی شده بود و کتاب هم سالم بود
عالی
جالب نبود برای من
خوب بود کتاب زیاد بخونید
راجع به محتوا نظری ندارم ولی جنس و عطر کتاب منو یاد دوران مدرسه انداخت.
کتابی عااالی با چاپ و انتشارات خوووب
کتابی بی نظیر دیگر از نشر اطراف
علی رغم محتوای خوب متاسفانه هفده صفحه ی اول کتاب موجود نبود و کنده شده بود. جای تاسف داشت.